Vastaus yritykseltä Decorhaus
Decorhaus Vi är en av det billigaste butikerna i Norden med Rökelser, Rökelsekoner, Doftpinnar, Air Freshener, Doftljus, Doftprodukter, Doftolja, Diffusers, Diffuserstillbehör, Eteriska/Aromaolja, Kristaller, Stenar, Meditation&Yogatillbehör, Smycken, Accessoarer, Hudvårdsprodukter, Heminredning, Inredningdetaljer och mycket mer för att uppgradera ditt hem. Kvalitativa produkter, Snabba leveranser, Säkra betalningar & Stort Kundfokus! E-post: Info@Decorhaus.net
Rosenlundsstigen 2, 59634, Skänninge, Ruotsi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Vastaus yritykseltä Decorhaus
Bedrövlig köpupplevelse. La en liten beställning på rökelse som sedan aldrig nådde fram till min brevlåda.
Första problemet uppdagade sig kring svarstiden, kunde dröja en hel vecka innan jag fick svar på mitt mejl och då fick jag dessutom mejla och påminna flera gånger om. Svaren var inte hjälpsamma heller, de förstod mig inte och antog bara att jag klagade över annat.
Min beställning låg på 200kr. Frågade om de kunde skicka ut varorna på nytt eller liknande, svar nej, reklamation måste ske via PostNord vilket jag förstår är rutin men som köpare är det inte trevligt att hamna i kläm mellan PostNord och Decorhaus i flera månader.
Till slut återkommer Decorhaus till mig i ett bryskt svar och informerar att jag nu måste polisanmäla för att kunna få ersättning. Helt otroligt. Jag lade beställningen den 7:e februari och 14:e april fick jag info om att jag skulle polisanmäla efter flera mejl och påminnelser från mig.
Jag väljer att ge upp där, jag hade kunnat lägga en ny beställning från start men efter ett tag blir det en principfråga där jag tycker att säljaren ska vara betydligt mer hjälpsam. Jag kommer inte beställa igen och varnar för vad som händer om PN råkar tappa bort ditt paket.

Vastaus yritykseltä Decorhaus
har försökt komma i kontakt via email, men det visar sig omöjligt... Köpte rökelser, men ena paketet var inte riktig, har försökt reklamera, men det går inte komma fram, så jag ger upp :=( PS: Läser ert svar, mmm, Hallo där igen, jag har absolut inte klagat på frakttiden, det är ert antagande, o att jag har varit hemma hela tiden, har varken rest eller annat, så vart det kommer ifrån kan man undra, har försökt komma i kontakt, då det ena rökelsepaketet inte var användbar

Vastaus yritykseltä Decorhaus
Snabbt, smidigt, billigt och enkelt. A klass kvalite på rökelserna!

Vastaus yritykseltä Decorhaus
Snabb leverans, bra pris, bra kommunikation/meddelanden om beställningen samt leverans. Kommer absolut beställa här igen!