4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,5

Kaikki arvostelut

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

5 stjerner ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har lige været ved Rødovre tandlægerne. Med anbefaling fra min mor der også kommer hos dem.
Virkelig en dejlig oplevelse lige fra du møder ind til sekretæren med smil på læben og grin, til du sidder i stolen med kompetente mennesker, der ikke dømmer men viser vejen til bedre mund hygiejne, og så er det jo skønne imødekommende mennesker som formår at lette stemningen.De spurgte ind til tandlægeskræk og kunne tage hånd om dette også.
Jeg fik ordnet en knækket plastfyldning af salah og hans makker jeg under dem en lønforhøjelse og 5 stjerne til dem begge ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Og af den årsag har jeg valgt at flytte fra min tidligere tandlæge og så hertil.

9. syyskuuta 2026

En rigtig god og positiv oplevelse

En rigtig god og positiv oplevelse, hvor jeg hele vejen igennem har følt mig i trygge hænder. Jeg fik først foretaget operationen og derefter indsat mine implantater, og alt er forløbet rigtig fint. Jeg er meget tilfreds med både behandlingen og hele forløbet.

Jeg synes, Lars har et fantastisk godt blik for det, han laver. Han er virkelig dygtig og har et godt øje for detaljerne.

Samtidig vil jeg gerne fremhæve hele personalet, som har været en utrolig vigtig del af forløbet. Deres dygtighed, omsorg og professionalisme har gjort en kæmpe forskel. Uden det fantastiske personale tror jeg ikke, resultatet og oplevelsen var blevet helt så god.

Mange tak til Lars og hele teamet for et rigtig godt stykke arbejde og for at få mig til at føle mig tryg hele vejen igennem. ❤️

28. elokuuta 2026

Akut tid - super service!

Jeg havde i søndag begyndt at få ekstremt ondt i min tand samt jeg fik hovedpine. Det var en dunkende følelse i tændingen, som simpelthen ikke var til at holde ud. Men heldigvis var det mandag dagen efter og jeg kunne ringe ind og få en akut tid hos Salah og Dijana. Det er et professionelt team - som er virkelig gode til at kommunikere med dig samt berolige dig.

Jeg kan klart anbefale tandlægerne.

20. huhtikuuta 2026

God tandlæge klinik Rødovretandlægerne

Jeg synes, at det er en god tandlæge jeg har fået. Jeg startede hos Rødovre tandlægerne, da jeg havde dårlig erfaringer med min tidligere tandlæge. Jeg har fået fjernet mine to visdomstænder fra tandlæge Lars. Jeg synes han klarede det rigtig godt, han fortalte mig under behandlingen , hvad der foregik og hvad der nu skulle gøres. Jeg synes det var rart, da det gav mig en tryghed.
Kan helt klart anbefale Rødovre tandlægerne.

Balen som er tandplejer er virkelig sød, smilende og omsorgsfuld! Jeg kan virkelig godt lide hende, og Rødovre tandlægerne

10. marraskuuta 2025

⭐ En anbefaling af tandplejer Balen

⭐ En anbefaling af tandplejer Balen – faglighed, nærvær og smil ⭐

Balen er en tandplejer ud over det sædvanlige. Allerede fra det øjeblik, man bliver hentet fra venteværelset, mærker man hendes helt særlige måde at møde patienter på. Det er personligt, omsorgsfuldt og varmt – man føler sig set, velkommen og tryg på en måde, som kun hun kan skabe.

Under behandlingerne kombinerer Balen enestående faglig ekspertise med nærvær og empati. Hun forklarer roligt og tydeligt, besvarer spørgsmål tålmodigt og tilpasser hver behandling til den enkelte. Hendes opmærksomhed på detaljer og dedikation vidner om både dygtighed og erfaring.

Hvad der gør Balen helt unik, er også hendes humor og evne til at skabe glæde. Vi griner ofte sammen, når hun fortæller små historier eller forklarer ting på en måde, der både er lærerig og underholdende. Selv almindelige øjeblikke bliver lettere og mere behagelige, fordi hun skaber en atmosfære, hvor faglighed og glæde går hånd i hånd.

Hver bevægelse, hvert råd og hvert smil vidner om, at Balen arbejder med hjertet lige så meget som med hænderne. Hun gør tandpleje til en oplevelse, man ser frem til, og man forlader klinikken med tryghed, velvære og glæde.

Kort sagt: Balen er en tandplejer, der med faglig ekspertise, varme, nærvær og smittende glæde skaber en unik og mindeværdig oplevelse. Fra første møde i venteværelset til det sidste smil, når man forlader klinikken, viser hun, hvorfor hun er helt uovertruffen – både som fagperson og som menneske.

15. syyskuuta 2025

Positiv oplevelse

Positiv oplevelse , med meget venlig personale og en god stemning .
Har fået lavet implantat hos Lars og det har fungeret så fint og ingen problemer efterfølgende ..
God behandling med moderne udstyr og fair pris .

7. helmikuuta 2025

Fik fjernet alle 4 visdomstænder

Jeg valgte at få fjernet alle 4 visdomstænder på én gang hos Rødovre Tandlægerne. Tandlæge Lars Paulsen var rigtig god til at berolige mig, da jeg var rigtig nervøs inden. Jeg fik en stressbold jeg kunne squeeze, der blev sat god musik på og jeg faldt hurtigt til ro. Proceduren gik hurtigt og smertefrit.
Jeg fik god vejledning i at pleje min mund efterfølgende.
Jeg har haft minimale smerter efterfølgende og kunne allerede stoppe med at tage ipren og panodiler på 4. dagen.
Jeg kan kun anbefale Rødovre Tandlægerne!

7. marraskuuta 2024

Uprofessionel og dyr tandlæge

Dyre priser sammenlignet med andre.
Oplyser ikke pris på behandling, men igangsætter og udskriver en (subjektivt) urimelig faktura.
Jeg opsiger samarbejdet, men de forsætte med at indkalde.

14. elokuuta 2023

Meget dårlig tandlæge

Please, find en anden tandlæge hvis du vil lave implantat eller har brug for stor tandbehandling.
Lars Paulsen er så stolt af sit dårligt udførte tandarbejde at han ikke engang vil anerkende afgørelserne fra Tandlægeforeningens Tandskadeerstatning og Tandskadeankenævnet. Så jeg skal gennem et civilt søgsmål for at få mine penge tilbage. Og dem skal jeg nok få.
Han har en underlig maske, som virker meget tillidvækkende, men når masken falder så er han en umulig mand.
Jeg havde ubeskriveligt skidt, da jeg fandt ud af, at Lars Paulsen havde ramt nabotanden ved implantat-indsættelse. Ok, det er menneskeligt at fejle, men han ville slet ikke indrømme det. Efterfølgende fandt jeg ud at, at han anser sit dårlige tandarbejde som helt normalt!
Et barn kan se, at de store tandkroner, han har plantet i munden på mig, sidder forkert, men ikke Lars Paulsen.
Han er måske god til små tandbehandlinger til unge, men jeg vil fraråde ældre/voksne eller folk, som har brug for lidt mere kompliceret behandling at besøge Lars Paulsen.
Jeg skal nok vende tilbage og skrive lidt mere, når jeg har fået alle mine penge tilbage.

1. heinäkuuta 2020

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili