Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler Arvostelua 115

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Fantastisk behandling af ordre. Trods jeg bestilte på en helligdag, nemlig 2. påskedag, fik jeg senere på dagen besked om, at min pakke var indleveret til forsendelse. Så ENESTE grund til, at jeg ikk... Näytä lisää

Jeg bestilte et termometer, som jeg modtog lynhurtigt. Desværre var der en lille fejl ved det. Jeg skrev til Rodekassen samme aften og fik hurtigt svar. Allerede dagen efter var et nyt på vej til mig.... Näytä lisää

Den hurtigste levering ever... Bestilte en powerbank mandag og havde den tirsdag, mindre end et døgn efter :-) Derudover god pris, og alt virker som det skal - topkarakter herfra.

Alt lige efter bogen 👍🏻 - ringede med spørsmål, fik svar og bestilte varen. Kom som aftalt 2 dage efter.. Maskinen virker fortrinlig, og er også TEST VINDER 2024👌🏻

1. Sähköyhtiö

I rodekassen finder du det du mangler til en god pris. Masser af kvalitetsvarer på lager

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

aldrig modtaget varer

aldrig modtaget varer, firmaet har lovet at rette op
men hører ingen ting

17. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler

Hej Kurt, Vi har prøvet alt hvad der var muligt med Dao. de har ikke kunne finde pakken og har været nærmest umulige at komme i kontakt. Vi har naturligvis refunderet dine penge og kan kun beklage oplevelsen. Mvh Rodekassen.com

Jeg bestilte en vare og der kom en…

Jeg bestilte en vare og der kom en bekræftelse med det samme . Varen leveret på få dage trods julen

19. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler

Hej Mie, Tak for din anmeldelse. vi sender altid pakker afsted hurtigst muligt, også igennem juledagene. Som altid hos Rodekassen.com så skal det være nemt, billigt og hurtigt. Mvh Rodekassen.com

Super

Super og billigt

9. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler

Hej Malte, Tak for anmeldelsen. Vi håber at du får nedlagt alle de fluer der måtte komme din vej. Mvh Rodekassen.com

Let at bestille og hurtig levering.

Let at bestille og hurtig levering.

18. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler

Hej Pernille, Så simpelt kan det siges, Let og hurtigt. Tak for ordene. Mvh Rodekassen.com

Var en super god oplevelse

Var en super god oplevelse, alt kørte på en snor

5. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler

Hej Morten, Tak for ordene. Må din fremtidige jagt på fluer være en dans på roser med dit nye “værktøj” Mvh Rodekassen.com

Bedste pris

Billigste sted for køb af genopladelige batterier.

3. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler

Hej Jørgen Vi gør alt for at være billigst med Eneloop batterier i Danmark. Mvh Rodekassen.com

Nemt og hurtig levering

Nemt og hurtig levering

29. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler

Hej Thomas, Tak for ordene. Det er lige efter Rodekassens opskrift, Nemt og hurtigt. Mvh Rodekassen.com

Hurtigt betjening

Hurtigt betjening

25. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler

Hej Johnny, Tak for anmeldelsen. Vi håber at din P20ix lyser kraftigt op i mange år. Mvh Rodekassen.com

Fint halsbånd til min hund.

22. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler

Hej Lone tak for ordene. Det gør livet som hundeejer lidt lettere her i den mørke tid. Mvh Rodekassen.com

en god oplevelse

nemt at bestille og kom hurtigt frem helt i orden,

5. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler

Hej Inger, Tak for din anmeldelse. Vi gør alt for at få stort og småt sendt afsted hurtigst muligt. Mvh Rodekassen.com

Super hurtig levering

Super hurtig levering, meget effektivt

20. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler

Hej Chau, tak for anmeldelsen. Vi håber at du bliver glad for din NU53 i mange år og at den vil oplyse vejen foran dig. Mvh Rodekassen.com

Hurtig levering

Hurtig levering

19. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler

Hej Chanette, tak for din anmeldelse. Vi gør alt for at få sendt vores ordre afsted med det samme. Mvh Rodekassen.com