Ben zeer tevreden van deze fontein! Batterij gaat lang mee en ook de filters verversen gaan langer mee dan bij andere fonteinen.
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Retourproblemen
Product zelf gaat af bij uitschudden. Daarnaast leek klantenservice eerst heel aardig, echter nu de band teruggestuurd is hoor ik niets en ook nog geen geld terug. Erg jammer…
Semi-tevreden
De hond reageert goed op de piepjes. De vibratie nog niet nodig gehad. De sensor van de anti-blafband is alleen niet goed afgesteld. Als de hond zich uitschud, dan piept hij ook, wat er voor zorgde dat hij zich niet meer durfde te bewegen. Nu gebruiken we hem zonder die functie, maar dat is niet waar we hem voor gekocht hebben. Het signaal op afstand werkt wel goed. Hij haalt niet meer uit naar andere honden
Gescheurde naden van hondendeken - beloofde vervanging komt niet
Ik had een hondendeken besteld waarvan na 2 weken de naden scheurden tussen het deel op de bank en het deel tegen de rugleuning. Na contact en doorgestuurde foto's werd beloofd het produkt te vervangen. Na mijn herinnering weken nadien kwam opnieuw dezelfde belofte ... maar ik heb nog altijd niks ontvangen. Ik heb nu weer een herinnering verstuurd en gemeld dat ik een negatieve review indien.
Ben zeer tevreden van deze fontein
Alles in orde
Duidelijke website, gemakkelijk bestellen. Goede communicatie en updates over de orderstatus. Keurig geleverd, niks op aan te merken!
Op 14 juli een waterblazer besteld in…
Op 14 juli een waterblazer besteld in pre order,21 juli werd beloofd dat de levering begin deze week zou kunnen plaatsvinden Het is 30 julien nog geen track&tracé of update ontvangen, de communicatie over de levertijd is erg teleurstellend
De trimmer is een absolute aanrader
De trimmer is een absolute aanrader! Zeer goede kwaliteit, gebruiksvriendelijk en laag geluidsniveau. Hond en ik zeer tevreden!
Marie-Lou Rosbergen
Reliable company, i trust them for next orders
I was in urgent need to get some articles to grooming my best friend , our dog Bo a Labradoodle. After ordering i had my order delivered the next day ! Much to my surprise , a delivery in one day is not that common today. The product was well described on the website, I even got a special manual by mail for me personally. So i am satisfied and know where to order more articles. Thank you for yr service.
Hondentondeuse werkt heel goed
Hondentondeuse besteld. Even op moeten wachten in verband met pre order. Na ontvangst van een onjuist product via app contact opgenomen. Direct de volgende dag kreeg ik bericht van DHL dat er een nieuw pakket was opgestuurd. Ondertussen onze doedel Guus met de tondeuse gestyled. Werkt supergoed met zijn dikke krullende fleece vacht. Heel blij mee!
Robustrise schijt aan klant?
Hondentondeuse besteld via Bol. Levertijdindicatie uiterlijk 18 juni, 20 juni wordt een pakket bezorgd, ok iets later, no big deal. Ik open het pakket en tot mijn stomme verbazing is het een doos met poepzakjes. What the kak. Contact opgenomen via Bol. Wellicht is de doos poepzakjes een goedmakertje, geen idee, er wordt niets gecommuniceerd. Of is het een manier om tijd te rekken, want op de site van Robustrise staat de tondeuse inmiddels op pre-order. Wat inhoudt dat ze waarschijnlijk pas weer binnenkomen als de straat van Hormuz weer opengaat.
When answering the phone and app the…
When answering the phone and app the guy was very friendly and helpfull, all worked out well in the end.
Super fijne service en snelle levering.
Super band werkt top eerdere andere…
Super band werkt top eerdere andere gehad werkte niet deze wel
Had de waterblazer besteld wegens een…
Had de waterblazer besteld wegens een foutje in adres kwam die niet door hun systeem. Na wat app contact hebben ze het super netjes opgelost.
De water blazer werkt top!
Ook de trimmer met verschilde opzet stukjes werkt super voor onze toy poedels!
Bedrijf doet wat het beloofd
Bedrijf doet wat het beloofd. Goeie producten!
Gewoon top
Gewoon top. Snel geleverd en de waterblazer werkt super. Zou zo weer bestellen bij deze zaak!
Bestellingen worden niet geleverd!
Vorig jaar bestelde ik een blafband (17/9/2025), die ik nooit ontvangen heb, wel betaald. Nu opnieuw dezelfde blafband besteld via bol. Zou afgelopen zaterdag geleverd worden maar weer nog niets ontvangen...
Fantastische service van Thomas!
Fantastische service gekregen van Thomas voor de aankoop van een waterblazer : Robustrise 3800 W.
De volgende dag al geleverd en heel vriendelijke persoon!
Persoonlijke en klantvriendelijke…
Persoonlijke en klantvriendelijke ondersteuning!
Snelle reacties op je vragen alsook heel snelle service en verzending.
Perfect!