Fornøyd med robotutstyr, men ikke med post nord. Bor på Lena men fikk beskjed at pakka var klar for henting på Hanstad. Det er 89 km unna!!!!!! Fenomenal geografi kunnskap på det firmaet. Har ikke... Näytä lisää
Altså, for en service! :) Min pakke med såpe til Robotstøvsugeren ble skadet under frakt og det ringer en fra dere for å informere om dette og sender ny pakke umiddelbart. Pakken har allerede kommet,... Näytä lisää
Robotutstyr.no er en norsk nettbutikk som spesialiserer seg på reservedeler og tilbehør til robotstøvsugere. Vi har et bredt utvalg av børster, filtre, mopper, støvposer og annet utstyr til populære merker som Roborock, Dreame, Xiaomi og Ecovacs. Med norsk lager og rask levering slipper du både unødvendig ventetid og høye fraktkostnader fra utlandet. Bestiller du før kl. 14, sender vi samme dag – ofte med levering allerede neste virkedag. Hos oss er trygghet og enkelhet i fokus. Vi bruker sikre betalingsløsninger, tilbyr enkel retur og følger alltid norsk kjøpslov. Mange av våre kunder handler igjen og igjen, noe vi ser på som et bevis på både tillit og fornøyde opplevelser. Vi legger stor vekt på å tilby god kvalitet til fornuftige priser. Sortimentet oppdateres jevnlig med deler til nye modeller, og vi hjelper deg gjerne med å finne riktig utstyr til din robotstøvsuger dersom du er usikker. Målet vårt er å gjøre vedlikehold enkelt, rimelig og problemfritt. Med tusenvis av fornøyde kunder er vi stolte av å være en trygg leverandør i det norske markedet – og vi ser frem til å hjelpe deg neste gang du trenger deler til robotstøvsugeren din.
Langbrygga 1, 3724, skien, Norja
On vastannut 90 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Bestilte deler til støvsugerrobot. Oppdaga rett etter bestilling at eg har bestilt feil deler. Sendte mail til dei med en gang. Klokka 09.16 svarte dei meg. Dei sa, at dei ikkje skjønner kva eg meiner. I mailen min stod det "trenger å kansellere ordren min, fordi eg har bestilt til feil robot". Klokka 09.18 (altso 2 minutter etter han svarte meg!) fekk eg melding om at den er ferdig pakka, og 09.30 var den levert inn å sendt! SAMTIDIG, imens dei har en dialog med meg, so velger dei å prøve å ta en verdensrekord på å sende avgårde en pakke.
So no må eg vente på pakken. So må eg betale for frakten, sånn at verdensmesteren kan få den tilbake. Hadde tenkt å legge inn ny bestilling på riktig type deler. Men eg fekk dei so langt opp i halsen, at eg kjem aldri til å handle der igjen!
Hyggelig kundeservice. Og rask levering.
Svarer raskt og følger opp I etterkant.
Kan anbefales 😄

Vastaus yritykseltä Robotutstyr
Rask respons og sending. Det vqr feil nesehjul. Ellers ok.

Vastaus yritykseltä Robotutstyr
Ðet var en del for lite med da døråpningene mine er på mellom 85-90 cm,så derfor bestilte jeg 2 pk til så nå har jeg iallefall nok.😁

Vastaus yritykseltä Robotutstyr
Fikk varer jeg ikke hadde bestilt. Umulig å nå på mail og telefon. Styr unna dette firmaet

Vastaus yritykseltä Robotutstyr
Børsten jeg hadde bestilt var knust. Til min overraskelse hadde Robotutstyr et telefonnummer, som jeg ringte til og fikk svar med en gang. Han jeg snakket med var profesjonell og hyggelig, og sendte en ny børste med en gang. Den kom kjapt frem og alt var i orden.
Det er fantastisk at det både er enkelt å komme i kontakt med dem, og at det er så god kundeservice. Her har andre nettbutikker noe å lære.
Kan varmt anbefale robotutstyr 👍

Vastaus yritykseltä Robotutstyr
Dette er et spam firma!!!!! STYR VIRKELIG UNNA!!!
Bare du er inne på siden og ser deg rundt, blir du "spamet ned"... Nytter ikke og sende de mail.. De svarer overhode ikke.... STYR UNNA!!!!!!!!!!!!!

Vastaus yritykseltä Robotutstyr
Det er andre gang vi har bestilt samme vare fra dere. Trodde det var noe feil første gang, og bestilte derfor ny. Opplever de samme utfordringene. Vanntanken slipper ut alt for mye vann og sprekker etter kun få ganger i bruk.

Vastaus yritykseltä Robotutstyr
Fikk feil varer. De svarte aldri på klagene mine.
De kan ikke være seriøse.

Vastaus yritykseltä Robotutstyr
Det er 89 km unna!!!!!! Fenomenal geografi kunnskap på det firmaet. Har ikke mottatt pakka enda.
Robotutstyr tok tak i det og pakken er nå på rett vei!

Vastaus yritykseltä Robotutstyr
Jeg lagt inn og betalt for 2 bestillinger. Men pga. dårlig passformen måtte jeg returnere 2 varer fra 2 bestillinger. 17.12.2025 butikken mottatt min retur (ei pakke med 2 varer) iht.PostNord. Det gikk 1 måned nå, og jeg fortsatt ikke fått enten tilbakebetaling eller tilbakemelding. Skrev 2 forespørsel om krav om tilbakebetaling, men fortsatt uten svar. Skal melde videre til Forbrukertilsynet! Styr unna! I tillegg alle varene er MADE IN CHINA. Man kan like godt kjøpe samme produkter direkte fra kinesiske butikker og 90% billigere! Anbefaler ikke på det sterkeste!!!