Robotudstyr.dk Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Virkelig god personlig vejledning og service. Hurtig ekspedering og levering af ordre. Jeg havde en del spørgsmål til Ambrogio robotterne før jeg var tryg ved at beslutte, om jeg skulle have sådan... Näytä lisää

Super hjælpsom og vidende indehaver, Finn. Man mærker tydeligt, at det her ikke er en ekspedient, der bare skal have solgt noget. Købte en avanceret kabel-tracker Grimsholm MS6818. Hvis du har et komp... Näytä lisää

Jeg var stærkt i tvivl om valg af garage til min Ambrogio L15. Da jeg forklarede mine overvejelser til Robotudstyr.dk, bl.a. for og imod garage, fik jeg meget hurtigt relevant input til sagen. I den... Näytä lisää

Perfekt oplevelse. Super hurtig svar og efterfølgende ordre gennemførelse efter henvendelse. Fantastisk man kan føle sig så godt serviceret uden at være i en butik fysisk. Nu glæder jeg mig til at... Näytä lisää

1. Puutarhamyymälä

Webshop med udstyr til de fleste mærker af robotplæneklippere samt salg af STORM og Ambrogio robotplæneklippere. Vi har fokus på kvalitet, pris og kundeservice.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

11 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vastaus yritykseltä Robotudstyr.dk

Hej Allan. Det ser ikke ud til at der har været forsinkelser i din ordre. Du har afgivet bestillingen d. 4/8 om aftenen og pakken ligger klar til afhentning i pakkeshoppen d. 9/8 hvilket følger vores normale leveringstider. Mvh Finn

Hej Robotudstyr.

Hej Robotudstyr.

Jeg havde sidste år købt en garage til min plæneklipper. Desværre havde I en leverandør, som leverede et produkt i en utroligt dårlig kvalitet, som desværre ikke kunne tåle at stå udendørs - skidt egenskab for en garage til en robotklipper.
Jeg giver jer 5 stjerner i min anmeldelse for jeres utroligt hurtige og professionelle håndtering af min reklamation over produktet.
En fantastisk oplevelse at handle med en forretning, som tager sine kunder så seriøst og uden omsvøb lader handlen gå tilbage - tusind tak for den gode behandling.
Vil klart anbefale jer til alle mine venner.

22. kesäkuuta 2021

glemte min ordre,produktet passede ikke…

glemte min ordre,produktet passede ikke til min model!

15. kesäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä Robotudstyr.dk

Hej John. Jeg beklager at der skete en fejl i forbindelse med afsendelse af din ordre. Desværre har AL-KO valgt at sætte forskellige typer knive på ens modeller hvilket gør det svært at gøre det tydeligt om knivene passer til din type robot. Jeg har beskrevet problematikken på produktet på hjemmeside. Du kan selvfølgelig altid gøre brug af din returret og vil derved få pengene tilbage. Mvh Finn / Robotudstyr.dk

Kan ikke anbefales

Jeg købte to radioer hos robotudstyr.dk. De blev aldrig leveret med DAO og er forsvundet hos DAO. Jeg har ringet og skrevet til robotudstyr, men robotudstyr svarer ikke. Den ene gang, som de har svaret var svaret at de nægter at købet kan hæves. Jeg kan ikke anbefale robotudstyr.dk og vil aldrig handle der igen.

9. kesäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä Robotudstyr.dk

Hej Brian. Jeg beklager at jeg ikke har vendt tilbage på den mail som du har sendt. Jeg vil dog præcisere at jeg ikke har nægtet at ophæve købet. Men idet der er tale om en pakke som er gået tabt under fragten, skulle vi afvente svar fra fragtfirmaet, med afklaring på hvor pakken er blevet af. Desværre har jeg ikke fået fulgt godt nok op på dette. Jeg har sendt en mail til dig, og jeg håber at vi kan finde en løsning. Om det er genfremsendelse af varer ne eller pengene retur, er op til dig. Mvh Finn