Virkelig god personlig vejledning og service. Hurtig ekspedering og levering af ordre. Jeg havde en del spørgsmål til Ambrogio robotterne før jeg var tryg ved at beslutte, om jeg skulle have sådan... Näytä lisää
Super hjælpsom og vidende indehaver, Finn. Man mærker tydeligt, at det her ikke er en ekspedient, der bare skal have solgt noget. Købte en avanceret kabel-tracker Grimsholm MS6818. Hvis du har et komp... Näytä lisää
Perfekt oplevelse. Super hurtig svar og efterfølgende ordre gennemførelse efter henvendelse. Fantastisk man kan føle sig så godt serviceret uden at være i en butik fysisk. Nu glæder jeg mig til at... Näytä lisää
Webshop med udstyr til de fleste mærker af robotplæneklippere samt salg af STORM og Ambrogio robotplæneklippere. Vi har fokus på kvalitet, pris og kundeservice.
Hyldeblomsten 20, 8700, Horsens, Tanska
- kontakt@robotudstyr.dk
- robotudstyr.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Lang leveringstid
Købte nogle knive til min gardena robotplæneklipper. Varen var som den skulle og prisen ok. Men levering var meget lang. DAO lå inde med pakken 3 dage og de levere ellers normalt fra dag til dag. Pakken var også først afsendt 6 dage efter bestilling, det er for langsom til at jeg vil handle sådan et sted igen.

Vastaus yritykseltä Robotudstyr.dk
Ok og hurtig levering....
Hurtig levering!
Hurtig levering og god service
Meget hurtig levering.
Super service og hjælp til ens produkt…
Super service og hjælp til ens produkt man har købt. Virkelig et godt sted at handle.
Hurtig ekspedition
En pakke hvor alt var ok
Pakken uden skader og indholdet var som beskrevet på jeres hjemmeside.
Flot support ved valg af garage til robotplæneklipper.
Jeg var stærkt i tvivl om valg af garage til min Ambrogio L15. Da jeg forklarede mine overvejelser til Robotudstyr.dk, bl.a. for og imod garage, fik jeg meget hurtigt relevant input til sagen. I den følgende korrespondance fik jeg også meget hurtigt svar på forskellige praktiske spørgsmål, som var med til at jeg kunne beslutte mig på et solidt grundlag.
Tak for en flot og relevant kommunikation.
Fik min bestilling ret hurtigt
Fik min bestilling ret hurtigt. Alt var som det skulle være. Bestilte på webshoppen.
Hurtig og god!
Alt OK hurtig levering
Super service til fornuftige priser
rigtig god betjening og hurtig levering
Havde bestilt en GRASSY
Havde bestilt en GRASSY - ROBOTPLÆNEKLIPPER OMRÅDEKONTAKT I GRØN kom hurtig selv om jeg havde bestilt fragten forkert dvs efter aftale.men den skulle have været sendt , men ringede og fik lavet det om så ingen problemer de lavede det om.tak
Hob service.
Jeg er fuldt ud tilfreds med jeres del
Jeg er fuldt ud tilfreds med jeres del, men i skal finde en anden end GLS til at levere varen.
De har mistet min pakke, så jeg har ikke modtaget noget endnu og de ved ikke hvornår at jeg vil modtage den😡.
Og det er ikke første gang at jeg oplever den slags problemer med dem

Vastaus yritykseltä Robotudstyr.dk