Två gånger under årens lopp har Roboservice varit hos mig i trädgården och åtgärdat problem med guidekabeln för min Gardena, och häromdagen drabbades robotgräsklipparen av okänt fel så jag lämnade den... Näytä lisää
Grabbarnas jobb trots regn och nedfallande äpplen , deras information om hur och varför det blev lite extra jobb för dem och irritation hos mig. Md bra grejor och fantastiskt positiva hjälpsamma me... Näytä lisää
Är väldigt engagerade att Klippare ska fungera, känner att man får gehör när man undrar något, behövde lite hjälp med inställningarna på klipparen och i appen, så hörde av mig på torsdagen på fredagen... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Hos RoboService är vi specialister på robotgräsklippare och erbjuder kompletta lösningar för enkel och bekymmersfri trädgårdsskötsel i hela Sverige. Vi säljer marknadens främsta robotgräsklippare samt ett brett utbud av trädgårdsprodukter för att förenkla din skötsel. Dessutom erbjuder vi professionell installation, vinterförvaring och service. Vårt mål är att göra det enkelt för dig – från köp till underhåll. Med vår erfarna kundsupport och breda serviceutbud kan du vara trygg med att din robotgräsklippare presterar på topp, säsong efter säsong.
Väståkravägen 16, 245 61, Staffanstorp, Ruotsi
- 0102146222
- info@roboservice.se
- roboservice.se
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Bra support
Bra pris och snabb leverans
Suverän maskin,suveränt bemötande och service!
Uppdatering när jag startat maskinen: Jag valde en Mammotion Luba 2 3000 efter rekommendation då har en ojämna gräsmatta där min hundar gräver gropar och springer upp ojämnheter. Med sin fyrhjulsdrift tar sig roboten fram helt utan problem! Har haft en annan maskin som inte klarade mattan så jag har klippt manuellt i två år. Så skönt att se att Mammotion Luba 2 löser min gräsmatta, helt utan att stanna! Ett av mina bästa köp.
Milosz och gänget på Roboservice förtjänar allt beröm! Ett fantastiskt kundbemötande, bra service och tålamod med alla mina frågor. Snabb leverans också!
Vinterförvaring och service
Kommer och hämtar min klippare och löser så att den startar fint i sommarstugan till våren . Perfekt !!
Väldigt nöjda!
Hade ingen aning om vilken robotgräsklippare vi var i behov av eller hur det fungerade mer än vetskapen av att den klipper gräs. Martin på Roboservice var otroligt kunnig, proffsig, serviceminded och väldigt enkel att ha och göra med. Vi är väldigt nöjda och vår knöliga äng börjar redan se bättre ut!
Trevlig o bra service
bra bemötande
Fantastiskt service och fantastiskt…
Fantastiskt service och fantastiskt bemötande 👍

Vastaus yritykseltä Roboservice Sverige AB
Stark rekommendation.
Kan berätta att jag aldrig skrivit omdöme på nätet tidigare men i det här fallet är det på sin plats.
Roboservice är oerhört trevliga och kundorienterade och har utan tvekan störst kännedom om robotklippare utav alla de olika företag jag var i kontakt med inför mitt köp.
Offertförfarandet gick på några timmar.
Vägledningen fram till köp var perfekt.
Sökte jag dem via telefon och de var upptagna så återkom de inom kort.
Jag valde ett installera min robotklippare själv men de ställde upp med vägledning hela tiden trots att de inte utfört arbetet. Mycket tacksam för detta då det var knepigare än jag trott.
Nu rullar min klippare perfekt vid sommarstugan. :-)
Stark rekommendation av Roboservice.
Hälsningar från P-O.

Vastaus yritykseltä Roboservice Sverige AB
Bra information om leverans
Fick otroligt snabb service
Fick otroligt snabb service. Tyvärr gick det lite galet men det fixades snabbt