Roast Buddy Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een grandhall bqq van mijn vader georven en was een koppelstuk kwijt. Ze hebben me direct gratis een nieuwe aansluiting gestuurd. TOP!

Saanut 5/5 tähteä

Uitmuntend! Om het maar kort samen te vatten. Vanaf het eerste contact rondom advies met Bas van Roast buddy (rondom het informeren naar de beschikbaarheid van de ooni koda 16 pizzaoven), tot aa... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Netjes bezorgd, maar zonde dat er geen doos ofzo om het bestelde artikel zat, waardoor iedereen kan zien wat je koopt en dus ook wanneer het iets is van waarde

1. Grillitarvikeliike
  2. Maalaiskartano
  3. Puutarhakalusteet
  4. Verkkokauppa
  5. Keittiötarvikkeet
  6. Ulkokalusteet

Yrityksen kirjoittama

Roast Buddy is het plantform voor de barbecue liefhebber waar allemaal slimme items aangeboden worden die het buiten grillen/koken geweldig maken. Van unieke zelf geproduceerde buitenkeukens voor kamado barbecues, alles van Big Green Egg, Ofyr, Weber, Arteflames, Ooni pizzaovens, bbq accessoires, geweldige rubs, prachtige messen tot de mooiste bbq boeken. Je vind het allemaal bij Roast Buddy. Genoeg smart stuff for outdoor cooking voor de echte grillmaster.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Service

Ik was op zoek naar een bbq, maar kon de juiste niet vinden. Contact gezocht met Roast Buddy en zij hebben mij meegeholpen met zoeken en gevonden. Super fijn als een online winkel je gewoon helpt als een echte klant en niet als een nummer! Dank...
PS: jullie hadden gelijk over die rubs, super lekker!

27. maaliskuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Roast Buddy

Fijn om te lezen dat we positief hebben bijgedragen aan jouw zoektocht. En met de juiste rubjes ... oh mama wat worden die gerechten dan lekker! Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen, onze deur staat altijd voor je open.

Saanut 5/5 tähteä

Heel leuk persoonlijk bedrijf om iets…

Heel leuk persoonlijk bedrijf om iets te kopen. Zelf heb ik een buitenkeuken voor de Green Egg aangeschaft en daarbij waren ze heel behulpzaam. De keuken was zeer goed verpakt, maar door verplaatsen en eigen toedoen licht beschadigd geraakt. Geen probleem voor de buddies, ze sturen belangeloos en met instructies materiaal op waarmee de beschadigingen gerepareerd konden worden. Daar zijn buddies voor. Ben er heel blij mee en kan iedereen Roast Buddy aanraden.

Vastaus yritykseltä Roast Buddy

Dank voor je mooie review. We laten inderdaad niemand in de steek. Fijn om te lezen dat je blij met de buitenkeuken bent.

Goed advies

Goed advies! Top service! Een aanrader.

Vastaus yritykseltä Roast Buddy

Dank voor je positiviteit, worden we blij van.

Geweldige service

Geweldige service en dat verdiend zijn prijs.
Beter 5 euro meer en altijd direct contact dan een model uit China en nooit meer een reactie

Vastaus yritykseltä Roast Buddy

Keep the locals alive! Zo is dat en je kan gewoon communiceren in je eigen taal :-)

Toppers

Goeie communicatie, denken met je mee, duidelijke taal. Gewoon top man, ookal was er vertraging van het product netjes op tijd aangegeven.

Vastaus yritykseltä Roast Buddy

Dank voor mooi review. We zijn soms afhankelijk van leveranciers om snel te kunnen leveren, dat is soms frustrerend ... niet alleen voor jullie. Nogmaals dank voor je positiviteit.

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, punctueel geleverd.

Vastaus yritykseltä Roast Buddy

Als het lukt, pakken we snel door. Dank voor je positieve review, krijgen we energie van.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin