Jeg er virkelig glad for, at jeg valgte at skifte bank – og en stor del af det skyldes min bankrådgiver, Oliver. Fra første kontakt har jeg følt mig utrolig godt taget imod som ny kunde. Oliver... Näytä lisää
Sisse er meget behagelig og snakke med. Hun har god styr på hende arbejde, og gjorde så min utryghed med aktier og investeringer blev manet til jorden.
Jeg har skiftet til Rinkjøbing Landbobank da jeg kommer fra en større dansk bank med forhåbning om bedre service og rådgivning i øjenhøjde. Dog mangler ringkøbing landbo bank enkelt teknisk ting i d... Näytä lisää
Meget venlig imødekommende lyttende og personlig oplevelse med Jan fra Ringkøbing Landbobank, som havde sat sig godt ind i min økonomi og forstod mine behov. Selvom banken er i Jylland og jeg bor på S... Näytä lisää
Ringkjøbing Landbobank er en mellemstor bank med kunder i hele landet og filialnet i Vest-, Midt- og Nordjylland samt i København og Holte. Banken er Danmarks 4. største pengeinstitut målt på børsværdi. Vi er både en bank for privatkunder, erhvervskunder, private banking kunder samt nicheområder som fx lån til vedvarende energi, finansiering af læge- og tandlægepraksis, erhvervsleasing m.m. På landbobanken.dk kan du let finde mere information. Vi besvarer ikke anmeldelser på Trustpilot, idet vi tror på den personlige dialog som en bedre løsningsmetode. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 97321166 eller på post@rlb.dk.
Torvet 1, 6950, Ringkøbing, Tanska
- post@rlb.dk
- rlb.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Super tilfreds!
Vi har været kunder hos landbobanken i Viborg afdelingen 8 år ca og har intet at sætte en finger på, rigtig god rådgivning og de er også gode til at forklare vores muligheder når vi har behov for det
Rikke er altid godt og vel forberedt og…
Rikke er altid godt og vel forberedt og hun bruger tid på det som er nødvendig
De har hjulpet mig med hus køb
De har hjulpet mig med hus køb. Og lyttet til mine ønsker, super god service og venlig betjening
Har Amer Tica som rådgiver som er…
Har Amer Tica som rådgiver som er utrolig sød, kompetent og serviceminded. Mine bedste anbefalinger.
Imødekommende og åben dialog med god…
Imødekommende og åben dialog med god tid og plads til at komme rundt om de emner, som er vigtige for os
Lige en bank efter mit temperament
Jeg fik virkelig god faglig sober og ikke mindst personlig rådgivning om mulighederne i min privatøkonomi. Sammen med rådgiveren, som jeg har haft de sidste godt 20 år, fandt min hustru og jeg flere gode løsninger på omlægning af lån, investeringer og pension. Vi kiggede på flere muligheder og talte fordele og ulemper igennem. En rigtig god oplevelse med økonomisk afkast.
Fantastisk god oplevelse med Anders…
Fantastisk god oplevelse med Anders Kirk Jensen.
Anders leverede mere end op til forventningerne, og vi ser frem til at have med Anders at gøre.
Professionel og kompetent rådgivning
Det var en relevant, kompetent, professionel og venlig rådgivning.
Min kæreste og jeg ville gerne låne…
Min kæreste og jeg ville gerne låne penge til et hus, som vi gerne ville købe inden det blev solgt.
Vi snakkede med andre banker som ikke lød særlig interessant i vores plan men Ringkjøbing Landbobank var med på vores plan med det samme.
Vi fik hurtigt sat i gang i processen og fik svar på det inden for 2 uger, som betød vi faktisk fik købt vores drømme hus.
Vores rådgiver er dygtig og ærlig omkring alt, og vi føler os guidet igennem det hele. Vi kan klart anbefale banken her, hvis man ønsker en bank der går op i ens drømme og mål som er ærlig og guiderne. Tusinde tak til Daniel!
Rådgiver kender os som kunder og ved…
Rådgiver kender os som kunder og ved hvad vi vægter højt - Vi bliver gjort opmærksomme på rådgivers overvejelser ift vores økonomi og han lytter til vores ønsker, så vi sammen finder de bedste løsninger for vores familie. dejlig bank og stor tilfredshed med vores rådgiver. vi giver de bedste anbefalinger videre herfra :-)
God og kompetent rådgivning
God samtale og God rådgivning og et…
God samtale og God rådgivning og et godt møde
Yderst kompetent rådgivning
Yderst kompetent rådgivning
Tak
Velforberedt, konstruktiv og interesse
Velforberedt, konstruktiv og interesse er nøgleordene for dette møde.
Desværre findes der ikke 0 stjerner
Desværre findes der ikke 0 stjerner.
Afdelingen i Aabybro er forsat rystende dårlige til kundeservice, og går kun op I hvad banken skal have og ikke en kundes oplevelse.
Hold jer langt væk derfra.
Hård business bank
Her er det ikke banken som lytter til kunders ønsker men kunder som skal følge bankens beslutninger på egne vegne.
At have netbank koster 30kr pr kvartal og jeg har fravalgt den på en lille opsparingskonto.
Banken vil ikke kontakte kunder via e-Boks, men kun via telefon, selvom vi lever i 2025. Jeg blev ringet op efter en indlæggelse, men kunne ikke tale i telefon efter en hjerneblødning og sproglig afasi. Renten røg bare ned på 0% uden at jeg fik besked herom og pludselig var kontoen blevet til en transaktionskonto. Nu har jeg forsøgt at få bedre overblik over min konto via mailkontakter, men svarene på mine spørgsmål er mangelfulde og halvhjertede. Jeg opgiver derfor at kontakte Landbobanken og har overført pengene til en anden bank. Landbobanken er en uhyggelig kundefjendlig bank med hård business.
Møde med Landbobanken
Som altid var vi glade for Anders service! Det er dejligt at man kan få fat i sin rådgiver så hurtigt når man har brug for det😊
Særdeles kompetent og tillidsskabende…
Særdeles kompetent og tillidsskabende rådgivning
God personlig rådgivning
God personlig rådgivning. Altid troværdig og meget grundig, tager sig tid og er meget behagelig at tale med.
Klart den bedste bank vi har haft.
Altid professionelle, personlige og godt forberedte møder…
Vores årlige investeringsmøde var som altid en super god oplevelse, hvor vi sammen med banken gennemgik åres resultater og sammen lagde en plan for fremtiden med baggrund i bankens grundige markedsanalyser, trends og ønsker fra vores side. Det var et trygt, professionelt og oplysende møde, hvor vi sammen fandt de bedste løsninger for os.