Rjaircotechniek Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Via Airco-webwinkel.nl in contact gekomen met RJ AircoTechniek voor het in bedrijf stellen van een LG airco. Richaro kon op korte termijn al een afspraak inplannen, was netjes op tijd, vriendelijk en... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het is vrijdagavond 18.00 er komt een jongeman aan de deur om de airco’s aan te sluiten, tot 22.00 uur werkt hij door, alles te netjes, geweldige uitleg neemt overal de tijd voor, je raakt met deze be... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onze airco door Rjaircotechniek laten controleren en in dienst stellen. Zeer vakkundig en vriendelijke monteur. De volgende Airco mag hij zeker ook bij ons in dienst stellen. Ik zou ze zeker aanbevele... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Richardo is vriendelijk, professioneel en aardig. Ik had zelf 2 airco's geïnstalleerd en hij kwam ze in bedrijfstellen. Ondanks de enorme drukke periode netjes op tijd, vriendelijk en ook nog alle tij... Näytä lisää

Yrityksen kirjoittama

Bij RJ AircoTechniek staan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid voorop. Wij zijn gespecialiseerd in de installatie, inbedrijfstelling, onderhoud en reparatie van airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met onze expertise en gecertificeerde F-gassen monteurs zorgen wij ervoor dat jouw airco veilig, efficiënt en energiezuinig werkt. Of het nu gaat om een nieuwe installatie, een vakkundige inbedrijfstelling of periodiek onderhoud – bij RJ AircoTechniek ben je verzekerd van een betrouwbare service tegen een betaalbare prijs.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

65 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Inmiddels 3 airco's gekocht en laten…

Inmiddels 3 airco's gekocht en laten plaatsen. Zeer tevreden, erg vriendelijke communicatie en de werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd op 1 (antraciet grijs) afwerkkapje na, maar die is nog onderweg.

Super bedankt Richaro.

PS. Heb je al een idee wanneer je dat kapje komt zetten.

7. huhtikuuta 2026

Uitstekende professional

Vandaag heeft Richaro een airco in werking gesteld in mijn kantoorruimte. Daarnaast heeft hij ook geholpen met het netjes wegwerken van kabels en het ombuigen van wat koperleidingen.

Ik heb Richardo ervaren als een vakman die communicatief zeer professioneel is en toegankelijk. Ook nam hij de tijd om (al) mijn vragen en nieuwsgierigheden te beantwoorden.

Ik zou hem iedereen aanbevelen!

12. elokuuta 2025

Inbedrijfstelling 3 airco’s

Vandaag 11-7 drie airco’s bij mij in bedrijf gesteld. Zeer vriendelijk, kundig en behulpzaam. Controleert al het werk goed (ook dat door mij was voorbereid) om zeker te zijn dat alles langdurig zal functioneren. Top.

11. heinäkuuta 2025

Netjes en professioneel

Onze LG airco is vandaag professioneel in gebruik genomen door Richaro. Vanaf het eerste contact verliep de communicatie soepel. De afspraak werd telefonisch ingepland en hij kwam keurig op tijd.

Bij aankomst voerde hij eerst een reeks technische controles uit om te controleren of het systeem veilig en correct geïnstalleerd was. Daarna werd de airco opgestart en volledig getest op werking.

Wat echt opviel, was de tijd die hij nam om alles duidelijk uit te leggen. We kregen niet alleen uitleg over het bedienen van de airco en het dagelijks gebruik, maar ook handige onderhoudstips. Daarnaast gaf Richaro waardevolle informatie over de verschillen tussen diverse aircomerken, hun voor- en nadelen, en waar je op moet letten bij een eventuele volgende aankoop.

Alles werd netjes achtergelaten en zijn professionele, klantgerichte houding viel direct op. Voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare specialist voor airco-inbedrijfstelling of advies: absoluut een aanrader.

12. maaliskuuta 2025

Net werk, snelle reactie

Airconditioning is netjes volgens afspraak in gebruik gesteld. De methode werkt goed voor doe-het-zelf - neem je eigen tijd voor het voorbereidend werk, en daarna komen ze snel langs voor in gebruik stelling.

27. toukokuuta 2025

Top service

Richaro, heeft bij ons twee LG airco's in bedrijf gesteld. hij kwam netjes volgens afspraak. werkte snel en vakkundig . Heeft beide airco's gecontroleerd op hun juiste werking. Heeft na afloop alles weer netjes achtergelaten. wij zouden hem zeker aanbevelen.

9. kesäkuuta 2025

inbedrijfstelling van LG split unit

Ricardo heeft inbedrijfstelling van LG split unit uitgevoerd. Vooraf telefonische afspraak gemaakt. Kwam rond de afgesproken tijd, was vriendelijk en kwam professioneel over. Voerde vooraf enkele controles uit, controleerde de werking van de airco en liet netjes achter. Was behulpzaam bij uitleggen van de werking.

5. kesäkuuta 2025

Tevreden klant!

RJ Aircotechniek heeft bij ons de airco geplaatst en dat is echt uitstekend verlopen. Ze werken snel en netjes, geven goed advies en denken mee over de beste plek voor de installatie. Alles is keurig opgeleverd en werkt perfect. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare installateur!

1. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin