I ordered 2 outside hanging ornaments with solar panels, so they light up at night. The ornaments are lovely - exactly as shown as website. Very helpful customer service with questions I had.
Ordre #RISTAL45517 Helt igennem fantastisk sang, smuk, rørende og livsbekræftende. Min svigerdatter har allerede hørt den, og hun blev så rørt. Glæder mig vildt til min søns fødselsdag, hvor ha... Näytä lisää
For noe crap, treet ser billig og raklete ut, treet var skeivt og aldeles ikke verdt prisen! Hjertene kom ved siden av og måtte ta bort diamantene og bytte med hvert hjerte, knotete og hadde vært fint... Näytä lisää
On vastannut 18 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Jeg syntes virkelig at det er en god…
Jeg syntes virkelig at det er en god sang I har lavet, godt musik og hun blev glad for den 😊🎵🎶
Sangen blev lige som tænkt
Sangen blev lige som tænkt, og ramte godt. Det får det bedste ud af det jeg havde oplyst. 👍herfra. Perfekt
Hanging Ornaments with Solar Panels
Sangen er rørende og som jeg havde…
Sangen er rørende og som jeg havde tænkt mig. Synes dog at der er meget melodi indover.
Men alt ialt godt tilfreds 🤗
Er spændt på havde han siger til vores bryllup her D. 9 Maj 2026
Venlig hilsen Lene
Gode sangere og fantastisk sat sammen.
Har bestilt 2 sange, en til mit barnebarn der skal konfirmeres her i maj, som vil blive afspillet i stedet for en tale samt en sang til mine 3 fantastiske unger, og begge sange har været fænomenale… Dog er der lidt med udtalen af “mad” i begge sange, men det betyder mindre. Er yderst tilfreds og glad for mine sange.
Pent og tydelig
Numrene var som lovet og vi har fått flere positive kommentarer fra naboene. Papirmalen for montering manglet imidlertid i vår pakke og det er årsaken til bare 4 stjerner.
Jeg ELSKER sangen
Jeg ELSKER sangen, stemmen og alt ved den. Alt ramte plet og gik lige i hjertet ❤️
Bestilte en sang til vores søns…
Bestilte en sang til vores søns konfirmation
Den blev bare super god
De varmeste anbefalinger herfra
Kjempefornøyd!
Jeg er kjempefornøyd med sangen min! Var spent på uttalen av navn på steder og person, men den var perfekt. Fin sangstemme, fin melodi og det ble en fin tekst. Anbefales!
Sangen blev hurtig færdig
Sangen blev hurtig færdig , alt hvad jeg skrev kom med , det lyder bare mega godt , er fuldt ud tilfreds 🙂
Hurtig levering og fint produkt
Hurtig levering og fint produkt
Levering indenfor 4-5 dage
Levering indenfor 4-5 dage selv på helligdage!🤩 og så er det fantastisk fremstillet og man er altid tilfreds med resultatet nu har jeg købt 3 sange derfra☺️
Ordre #RISTAL45517
Ordre #RISTAL45517
Helt igennem fantastisk sang, smuk, rørende og livsbekræftende. Min svigerdatter har allerede hørt den, og hun blev så rørt. Glæder mig vildt til min søns fødselsdag, hvor han skal have sangen ❤️
En særlig TAK, til kunstneren med den virkelig smukke og unikke stemme som bare rammer lige i hjertet, med sang & tekst. Kæmpe TAK ❤️
Kæmpe anbefaling herfra🙏
Takk for produktet og god kundeservice…
Takk for produktet og god kundeservice ☺️🐣🐥
Velde fornøyd
Velde fornøyd. Tusen hjertelig takk for penere taller.
Arti fin sang
I er helt fantastiske
I er helt fantastiske, jeg er så glad for min sang, så smuk og fin. Tusind tak for det. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger jer og vil anbefale jer til alle. Endnu engang kæmpe stort tak 🙏 😄