Saanut 5/5 tähteä

De offerte aanvraag werd snel in behandeling genomen. Aanvullende vragen van onze kant werden altijd snel en correct beantwoord. Monteurs waren vriendelijk en monteerden de rolluiken helemaal naar w... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede communicatie, 2 screens gekocht alleen de 1e keer montage was er teveel wind en daardoor 1 doek licht beschadigd, Screen mee terug genomen naar Roosendaal en een nieuw besteld, enkele weken l... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ons scherm is op 12 februari geplaatst op de afgesproken tijd. Hangt keurig, werkt tot op heden prima. Rio rolluiken is absoluut een aanrader en natuurlijk is het nog maar kortgeleden geplaatst maar... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Voor dat hij opgehangen wordt, overleggen ze eerst met de klant waar ze hem het liefst willen hebben. Komen op tijd en zijn zeer vriendelijk. Nemen ook de tijd. Werken netjes.

1. Kaihdinkauppa
  2. Kaihdinliike

Yrityksen kirjoittama

Rio Rolluiken is een bekende naam in Roosendaal en omgeving. Gespecialiseerd in de verkoop, montage, reparatie en onderhoud van rolluiken, zonwering, rolpoorten. Wij hebben geen showroom in Roosendaal, maar we komen geheel vrijblijvend bij u thuis langs om u te adviseren. Nieuwsgierig naar onze prijzen? Bereken simpel en snel online het gewenste product en bestel.

4,8

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 4/5 tähteä

Nemen de tijd om hem goed op te hangen

27. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rio Rolluiken

Beste Laurens, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten . Laat de zon nu maar komen !
Groetjes team Rio Rolluiken

Hele snelle service

Hele snelle service, transparant over de kosten en vriendelijk contact

28. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rio Rolluiken

Beste meneer Bogers, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten. Groetjes Team Rio Rolluiken

Prima gedaan

Prima gedaan

18. maaliskuuta 2026

Beste Michar, bedankt voor de feedback. Groetjes Team Rio Rolluiken

(Solar) Rolluiken naar wens geinstalleerd

De offerte aanvraag werd snel in behandeling genomen.
Aanvullende vragen van onze kant werden altijd snel en correct beantwoord.
Monteurs waren vriendelijk en monteerden de rolluiken helemaal naar wens.

12. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rio Rolluiken

Beste Richard, bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten. Groetjes Team RIO Rolluiken

Rio Rolluik voor patio

Ons scherm is op 12 februari geplaatst op de afgesproken tijd.
Hangt keurig, werkt tot op heden prima.
Rio rolluiken is absoluut een aanrader en natuurlijk is het nog maar kortgeleden geplaatst maar ik heb wel het volste vertrouwen in dit bedrijf.

12. helmikuuta 2026

Beste meneer Latour,
bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten.

kwaliteit en vriendelijkheid

Rolluik geleverd en geplaatst met uitzonderlijke hoogte. Dit dankzij meedenken en ruim netwerk v Rio rolluiken mogelijk gemaakt.
Afspraken en montage datum nagekomen. Super.

19. helmikuuta 2026

Beste meneer Van Loon,

Saanut 2/5 tähteä

De houding bij aankomst van de mannen…

De houding bij aankomst van de mannen was niet erg positief. Klagen over de omstandigheden. (Nachtvorst).
Het instellen van de afstand bediening duurde erg lang . (Ruim een uur )
Zo is de rekening onnodig hoog geworden. (2man x een uur) .
Dat is jammer. Rolluik werkt weer goed

4. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rio Rolluiken

Beste meneer Annaland, wat vervelend om te horen dat u zich benadeeld voelt. Ik wil toch graag even het 1 en ander verhelderen.
De eerste keer dat we bij u langskwamen zagen we dat het om een dakkapel ging op de 2e verdieping. Door de weersomstandigheden (sneeuw en vorst) zijn we uit veiligheidsredenen zonder werkzaamheden uit te voeren weer vertrokken. We hebben hier niks voor in rekening gebracht. De 2e keer waren de omstandigheden iets beter en hebben de monteurs de motor vervangen. De rekening is niet onnodig duurder geworden want ik had het werk aangenomen en u voorafgaande de prijs van € 475,00 vermeld. De monteurs kregen de motor idd niet makkelijk afgesteld en hebben uiteindelijk de motor diverse keren moeten resetten. Dit heeft u niks extra gekost.
De monteurs hebben ook nog even uit service een ander rolluik kosteloos van u hersteld. We hebben echt geprobeerd om u langs alle kanten te helpen, en een tevreden klant achter te laten.
Ik hoop dat het voor u nu wat duidelijjker is geworden. Blij om te horen dat het rolluik in ieder geval weer goed werkt .

Prima service

Er is snel reactie gekomen op mijn aanvraag.
De rolluiken zijn geleverd en gemonteerd zoals afgesproken. Ook de levertijd was snel.

4. helmikuuta 2026

Beste meneer de Bruijn,

Goede prijskwaliteit

Goede prijskwaliteit! Fijne kundige monteurs.

5. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rio Rolluiken

Beste familie de Bruijn, bedankt dat u de moeite heef genomen om een review achter te laten.

Duidelijke afspraken, snelle service

Duidelijke afspraken, perfecte deskundige service. Snel geholpen.

10. joulukuuta 2025

Beste famile Van Eekelen,
bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten.

Prima bedrijf voor je rolluiken

Prima bedrijf voor je rolluiken
Stonden gelijk voor je klaar vriendelijke monteur een aanrader
Ga zo door

29. marraskuuta 2025

Beste Ron,
bedankt voor de feeback .

Netjes geregeld

Netjes geregeld, op tijd en goed gewerkt

27. marraskuuta 2025

Beste Joke,

Saanut 5/5 tähteä

Ondanks slechte weer bij het plaatsen…

Ondanks slechte weer bij het plaatsen van 3 rolluiken op 2e verdieping hebben Pieter en collega goed werk geleverd. Pieter denkt mee bij opmeten, komt met ideeen en prijs/kwaliteit is ook prima. Erg tevreden vooralsnog met het resultaat.

20. marraskuuta 2025

Beste meneer Boeter,
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten.
Groetjes Team Rio Rolluiken

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin