De offerte aanvraag werd snel in behandeling genomen. Aanvullende vragen van onze kant werden altijd snel en correct beantwoord. Monteurs waren vriendelijk en monteerden de rolluiken helemaal naar w... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goede communicatie, 2 screens gekocht alleen de 1e keer montage was er teveel wind en daardoor 1 doek licht beschadigd, Screen mee terug genomen naar Roosendaal en een nieuw besteld, enkele weken l... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ons scherm is op 12 februari geplaatst op de afgesproken tijd. Hangt keurig, werkt tot op heden prima. Rio rolluiken is absoluut een aanrader en natuurlijk is het nog maar kortgeleden geplaatst maar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Voor dat hij opgehangen wordt, overleggen ze eerst met de klant waar ze hem het liefst willen hebben. Komen op tijd en zijn zeer vriendelijk. Nemen ook de tijd. Werken netjes.
Yritys on vastannut
Rio Rolluiken is een bekende naam in Roosendaal en omgeving. Gespecialiseerd in de verkoop, montage, reparatie en onderhoud van rolluiken, zonwering, rolpoorten. Wij hebben geen showroom in Roosendaal, maar we komen geheel vrijblijvend bij u thuis langs om u te adviseren. Nieuwsgierig naar onze prijzen? Bereken simpel en snel online het gewenste product en bestel.
Belder,, 21c, 4707 DX, Roosendaal, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä Rio Rolluiken
Hele snelle service, transparant over de kosten en vriendelijk contact

Vastaus yritykseltä Rio Rolluiken
De offerte aanvraag werd snel in behandeling genomen.
Aanvullende vragen van onze kant werden altijd snel en correct beantwoord.
Monteurs waren vriendelijk en monteerden de rolluiken helemaal naar wens.

Vastaus yritykseltä Rio Rolluiken
Komt afspraken na, goede communicatie en werken heel netjes.
prima uitgevoerd en goede afspraken mee te maken
Snelle vakkundige reparatie door net personeel.

Vastaus yritykseltä Rio Rolluiken
Snelle reactie en service en een reële prijs

Vastaus yritykseltä Rio Rolluiken
Ons scherm is op 12 februari geplaatst op de afgesproken tijd.
Hangt keurig, werkt tot op heden prima.
Rio rolluiken is absoluut een aanrader en natuurlijk is het nog maar kortgeleden geplaatst maar ik heb wel het volste vertrouwen in dit bedrijf.

Vastaus yritykseltä Rio Rolluiken
Rolluik geleverd en geplaatst met uitzonderlijke hoogte. Dit dankzij meedenken en ruim netwerk v Rio rolluiken mogelijk gemaakt.
Afspraken en montage datum nagekomen. Super.

Vastaus yritykseltä Rio Rolluiken
De houding bij aankomst van de mannen was niet erg positief. Klagen over de omstandigheden. (Nachtvorst).
Het instellen van de afstand bediening duurde erg lang . (Ruim een uur )
Zo is de rekening onnodig hoog geworden. (2man x een uur) .
Dat is jammer. Rolluik werkt weer goed

Vastaus yritykseltä Rio Rolluiken
Er is snel reactie gekomen op mijn aanvraag.
De rolluiken zijn geleverd en gemonteerd zoals afgesproken. Ook de levertijd was snel.

Vastaus yritykseltä Rio Rolluiken
Goede kwaliteit Komt afspraken na en een prima prijs

Vastaus yritykseltä Rio Rolluiken
Duidelijke afspraken, perfecte deskundige service. Snel geholpen.

Vastaus yritykseltä Rio Rolluiken
Goed contakt netjes geplaats. En goed over leg en geduld en zekker aan terade aan anderen en heb jullie nog keer nodig voor de rest alsmik gespaart heb
Prima bedrijf voor je rolluiken
Stonden gelijk voor je klaar vriendelijke monteur een aanrader
Ga zo door

Vastaus yritykseltä Rio Rolluiken
Ondanks slechte weer bij het plaatsen van 3 rolluiken op 2e verdieping hebben Pieter en collega goed werk geleverd. Pieter denkt mee bij opmeten, komt met ideeen en prijs/kwaliteit is ook prima. Erg tevreden vooralsnog met het resultaat.

Vastaus yritykseltä Rio Rolluiken
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.