Ringsted Dyreklinik Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Shout out til Julie Bülow og sekretær/ veterinærsygeplejerske Bibi Jeg havde overtaget en hund med nogle hjerteproblemer jeg ikke blev informeret korrekt om af tidl ejer. Ligeledes uden recept... Näytä lisää

Højt fagligt niveau og stiller altid op når man har brug for det - også når det er tid til at tage afsked med sin bedste ven gennem 11 år 💔 Jeg har ikke lyst til at komme andre steder med min (nye)... Näytä lisää

Vores både inde og ude kat havde fået skader på sin hale under slagsmål med en anden kat. Ikke tydelige sår, men halen forblev nede konstant, så vi kunne se at noget var galt. Vi ringede til dyreklin... Näytä lisää

Har brugt Ringsted dyreklinik i flere år, men nu har jeg stået med en meget syg hund 2 gange og ringer til dem. Men får bare at vide de ikke har tid, man kan ikke engang komme til at tale med en dyr... Näytä lisää

1. Eläinlääkäri
  2. ja myös
  3. Eläinsairaala

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Giv dit dyr en god behandling og bedre velvære. Vi behandler mindre husdyr som hunde, katte, kaniner og gnavere. Bestil tid i dag. Tryghed og åbenhed. Gratis tandtjek. Ringsteds største klinik.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Tandkonsultation hos Jens

Tandkonsultation hos Jens. Pædagogisk venlig og bestemt som altid. Konstruktiv fremadrettet kritik og vejledning. Totalt professionel samtidig med hjertevarm. Hundene er virkelig glade og trygge ved ham. Det samme er vi to ejere men det betyder faktisk mest for mig at jeg kan se at vores hunde er trygge. Det er jo dem der er “i stolen”.

29. tammikuuta 2021

Altid god service

Altid god service, info og omsorg for dyrene. Carlo elsker at komme, selvom han godt kan blive usikker hvis der er mange i venteværelset, så er alting glemt så snart han kommer på bordet og bliver nusset.

4. tammikuuta 2021

Kom ind med min hund fordi han havde…

Kom ind med min hund fordi han havde fået nellefeber og fordi hans race har tildens til allergi og hans alder også var der hvor de kan få det så blev der sat en kæmpe allergi udredning igang! Der blev fortalt om det ene og det andet som slet ikke gave mening og ud kom jeg til en regning på 3000kr! Men favnen fuld af alle mulig produkter vi skulle bruge og allergi foder som han kun måtte få i 8 uger og en tid 10 dage efter for at tjække op på ham, alt så fint ud dig sku vi stadig bruge allergi foder og en tid igen efter 10 dage! Vi havde en meget sulten hund og han tabte sig! Vores mavefornemmelse sagde os at vores hund ikke har allergi så vi kom ikke til 3 tjæk! Men vente tid lidt and da han havde det fint, han blev på allergifoder og var så uheldig og få hårsækkemider og vi beslutte så og prøve en anden dyrlæge som vi havde fået anbefalde som var godt til racen! Og hans vudering var han ikke har allergifoder at han ikke linet en typisk allergihund og ikke kunne forstå hvorfor man har behandle nellefeber med så store en omgang? I sted for og behandle for det vi kom ind for ? Han havde så tabt 2 kg på cirka 8 uge 😪 han har simpelhen sultet! Og er så ked af vi ikke reger før på vores mavefornemmelse og stole på den dyrlæge som behandle ham😡 så jeg kan absolut ikke anbefalde dem selvom de har nogle dyrlæger der oppe som er søde! For mig virker det som om det bare gæller og kommer så meget på kunder som mulig som man kommer ud med en kæmpe regning!!

25. joulukuuta 2020
Ringsted Dyreklinik-logo

Vastaus yritykseltä Ringsted Dyreklinik

Hej Camilla.
Tak for din besked!
Vi er kede af, at du sidder tilbage med sådan et indtryk. Det er bestemt ikke vores hensigt.
Hvis du gerne vil snakke forløbet igennem med os, er du velkommen til at kontakte os på telefon 57611033

Venlig hilsen
Ringsted Dyreklinik