Sämsta upplevelsen någonsin
Sämsta upplevelsen någonsin! Otydliga villkor och dolda avgifter även efter avbokning. Undvik dem helt!
Den fina kundbemötande blev inkörsporten för en auktion i Vallentuna. Alla de mail jag sände till Riksauktioners support avd blev snabb och koncis svarade. Informationen på hemsidan om objekten är väldigt knapphändiga men Support avdelning kunde informera mig så mina farhågor togs emot med kunnande och vänlighet. En plus i kanten !!!
Köpt 3 prylar på sistone. 2 av dessa fungerade inte.
På den ena hängde lösa kablar vilket inte syntes på bilden.
På en annan (spikpistol) var en en del insatt så att den skulle se hel ut fast den var av. Kostar mer än verktyget att laga.
Här köper man verkligen grisen i säcken utan garantier eller återköp.
Bilderna är alltid sminkade.
Vilselenande bilder och information. nämner inte uppenbara brister eller fel på produker eller funktioner.
Vilseledande bilder och information. nämner inte uppenbara brister eller fel på produkter eller funktioner.
Skriver i stället oftast ”Du som köpare ska kontrollera objektet, alla objekt säljs i befintligt skick. Objektet är EJ TESTAT” då är det dags att dra öronen åt sig.
Otrevlig och oproffsigt bemötande.
Ändrar helt beteende när det uppstår problem.
Funkat bra flera gånger. Men visade sin rätta sida så fort det blev ett problem. Undvik!
UNDVIK DETTA FÖRETAG!!!
Företaget säljer utrustning som är mer eller mindre att beteckna som skrot. Vårt företag köpte it-utrustning som efter leverans visade sig vara skrot! Vi är mycket missnöjda. De vägrar ta emot vår reklamation.