Rijles24 Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte rijschool.Het zijn oplichters.Komen afspraken niet na.Altijd smoesjes ziek burnout.Plannen je examen niet in.Ze pakken je geld af.Begin er niet aan je bent gewaarschuwd.

Saanut 5/5 tähteä

Ik geef Rijles24 vijf sterren, omdat ik een hele fijne en prettige ervaring met hen heb gehad. Vooral mijn instructeur was geweldig: hij was gezellig, maar ook streng wanneer dat nodig was. Zo werd hi... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

De rijlessen laten te wensen over (instructeur is te druk met zijn telefoon) zodat ze je een nieuw pakket laten bestellen voor aanvullende rijlessen. Ze beloven het restant te verrekenen maar de teru... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Geslaagd voor mijn praktijkexamen in de eerste poging! Instructeur is duidelijk en stopt niet voordat je alles voldoende onder de knie hebt. Al met al een hele fijne rijschool die echt wil dat je slaa... Näytä lisää

1. Autokoulut

Yrityksen kirjoittama

Alleen voor zekerheid en kwaliteit maar ook voor bovenal gemak! Bij ons bepaal jij zelf hoe, waar en wanneer jij wilt beginnen met rijlessen. Rijles24 is een rijschool in Eindhoven. Je profiteert van een beproefde en unieke lesmethode bij een top rijschool. Daarnaast bepaal jij zelf de snelheid van de rijlessen of je nu je rijbewijs in 10 dagen wilt halen of wekelijks één rijles wilt volgen. Het kan allemaal!

Välttävä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

13 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hele fijne proefrijles gehad

Hele fijne proefrijles gehad, rij instructeur zag meteen mijn enorme faalangst en mijn andere aandachtspunten. Ik had hier een rustig gevoel geen stress gevoel dus ik ga hier zeker verder met lessen.

15. toukokuuta 2023

Proefrijles met Rahim

Ik heb rustig kunnen voelen hoe ik moet sturen en alles ging vrij soepel naar mijn idee. Rahim is ook erg aardig en ik kan het ook zeker goed met hem vinden. Ik heb voornamelijk gestuurd en eventjes het gas mogen gebruiken, ik had graag ook willen proberen om te schakelen maar dat is niet zo erg. Ik ben erg tevreden over hoe deze proefrijles ging!

15. toukokuuta 2023

Prima

Prima sfeer in de auto, wordt goed geholpen en rust

3. toukokuuta 2023

Veel beter

Persoonlijk had ik slechte ervaringen met het bedrijf.

Er is nu nieuw management die dingen super fijn en goed aanpakt. Ik kan niks zeggen over de leskwaliteit maar organisatorisch hoef je je geen zorgen meer te maken lijkt het!

3. toukokuuta 2023

Top rijschool

Top rijschool. Dankzij rijles24 binnen no time mijn rijbewijs behaald! Dank jullie wel ❤️

19. huhtikuuta 2023

Top rijschool

Top rijschool. Zeker een aanrader altijd een vaste rij instructeur en een fijne manier van les geven.

19. huhtikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

All they care about is money

All they care about is money. Once you pay they will not contact you and you have to call them several times in order to get lessons. The driving instructor did not care and was mostly on his phone the entire time. They have now removed their google account because the ratings were poor!

27. helmikuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

De praktische lessen zijn fijn.

De praktische lessen zijn fijn door een goed rijdocent.
Er waren wel een paar miscommunicatie hier en daar voor als er iets gebeurt is waardoor de les niet doorkon, maar dat word nu al wat beter voel ik. Het enige andere wat ik wel een beetje raar vond is hoe bij mij theorie lessen online alles in het Engels geschreven is, maar de video's dat ermee komen in het Nederlands is wat niet echt handig is als ik ook mijn examen in het Nederlands wil doen.
Wat ik nog fijn vind aan de rijdocent is hoe hij goed kan bepalen wat voor een snelheid van leren bij je past.

15. helmikuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin