Rijbewijskeuringdirect Arvostelua 440

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Saanut 5/5 tähteä

Goed ontvangen door dr R.Saunier. Hij geeft je direct een fijn en rustig gevoel bij binnenkomst. Je voelt je direct op je gemak en daarbij is het een fijn persoon om mee te praten. Deze internist is e... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ontzettend aardige arts, heel vriendelijke vrouw. Alleen zou het fijn zijn als zo’n keuring ook via teams of videobellen zou kunnen, ze zag nl. aan mijn ingevulde lijst en lage dosering medicatie a... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Zo m’n best gedaan om optijd te komen, om vervolgens 40 minuten te wachten omdat de dokter in file stond… geen telefoonnummer te vinden, alleen via de mail “bereikbaar…” niet dus! Ondanks de frustrati... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het was vrij snel mogelijk om een afspraak op de gewenste locatie te maken. Op de keuringslocatie (Naarden) was voldoende parkeer gelegenheid. De medische keuring startte vrijwel op het afgesprok... Näytä lisää

1. Kuolinsyyntutkija
  2. Ajokortit

Yrityksen kirjoittama

Rijbewijskeuringdirect voert rijgeschikheidskeuringen uit in opdracht van het CBR.

4,3

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 1/5 tähteä

SUPER SLECHT!

SUPER SLECHT!
Eerst zegt de psychiater dat alles in orde lijkt maar wanneer ik die beoordeling opgestuurd krijg staat er ongeschikt door te weinig info.
Dus ik stuur aanvulde info op door gebruik te maken van het corrigeringsrecht.
Staat er rijgeschikt. Vervolgens sturen ze dit een maand niet op naar het CBRdus neem ik contact op met ze en sturen ze de eerste brief op waarin staat dat ik ongeschikt ben om te rijden. Dus afgekeurd voor de gezondheidsverklaring bij het CBR.
Een zooitje maken ze ervan hier!!!
Echt niet normaal.

16. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Rijbewijskeuringdirect

Geachte mevrouw van Houtem. Wij zijn geschrokken van uw review en de gang van zaken die u beschrijft. U ontvangt een persoonlijke reactie per mail van de algemeen directeur van Rijbewijskeuringdirect. Met vriendelijke groet, Team Rijbewijskeuringdirect.

Goede bereikbaarheid.

Goede bereikbaarheid.
Geen wachttijd.

15. lokakuuta 2025

Beste Arno,

Bedankt voor uw positieve feedback! Wij zijn blij om te horen dat onze bereikbaarheid en wachttijd goed zijn bevallen.

Goede ervaring

Goede ervaring, no nonsens. Ervaren cardioloog die de rapportage van collega’s uitermate goed doorneemt.

7. lokakuuta 2025

Beste heer Baks,

Fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad en onze manier van werken waardeert. We vinden het belangrijk om grondig te werk te gaan en rapportages zorgvuldig te beoordelen – mooi dat dit opvalt. We stellen uw vertrouwen zeer op prijs!

Saanut 5/5 tähteä

ik werd keurig netjes ontvangen en…

ik werd keurig netjes ontvangen en geholpen

1. lokakuuta 2025

Geachte heer van der Horst,

Fijn om te horen dat u zich netjes ontvangen en geholpen voelde. We streven hier altijd naar!

Saanut 5/5 tähteä

Keurend arts rijbewijs aan huis heel prettig

Heel fijn om de keurend arts thuis te ontvangen.
Prettig persoon die ontspannen en geruststellend overkomt en dat is toch wel belangrijk want je bent toch altijd wat gespannen. Tenslotte hangt er veel van af.
Ik raad Jeroen zonder meer aan als keurend arts.

2. lokakuuta 2025

Beste heer Weegenaar,

Bedankt voor uw reactie! Echter, wij doen geen thuisbezoeken. Wellicht is dit voor een ander bedrijf bedoeld. Een fijne dag toegewenst!

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijk personeel en goed te vinden

Super vriendelijk personeel, vriendelijke psychiater stelde zich meteen netjes voor bij binnen komst, locatie was ook makkelijk te vinden

30. syyskuuta 2025

Beste heer Boessen,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze locatie makkelijk kon vinden en dat u zich welkom voelde bij binnenkomst. We geven uw complimenten graag door aan ons team en aan de psychiater — het is voor ons belangrijk dat iedereen zich meteen op zijn of haar gemak voelt.

We stellen het enorm op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Heldere communicatie

Heldere communicatie, snelle afspraak, professionele artsen

26. syyskuuta 2025

Beste heer Roege,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze communicatie, de snelheid van de afspraak en de professionaliteit van onze artsen.

Fijn gesprek, onduidelijke locatie

Het gesprek was heel fijn, fijne man en heel aardig. De man was heel eerlijk en gesprek verliep goed. De route was alleen heel slecht beschreven. De google maps locatie was zeker niet dezelfde locatie als het gebouw. Ookal stond er 40, toch was het echt nog te onduidelijk. Hier graag duidelijkheid aan geven of beter aankaarten.

25. syyskuuta 2025

Beste mevrouw van der Knaap,

Hartelijk dank voor uw review en uw open feedback. Wat fijn om te horen dat u het gesprek als prettig heeft ervaren en dat u zich op uw gemak voelde bij onze collega — we geven uw complimenten graag aan hem door.

We vinden het ook erg waardevol dat u aangeeft dat de routebeschrijving onduidelijk was. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We gaan dit punt zeker intern bespreken en kijken hoe we onze locatie-informatie, zoals de Google Maps-link en bewegwijzering, duidelijker kunnen maken.

Nogmaals dank voor uw bericht. Uw ervaring helpt ons onze dienstverlening te verbeteren!

Saanut 5/5 tähteä

Waar de ingang is is niet echt duidelijk

Goed gesprek gehad

20. syyskuuta 2025

Beste lezer,

Bedankt voor uw 5-sterren review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Fijne dag toegewenst!

Saanut 5/5 tähteä

Alles ging vlot en simpel.

Alles ging vlot en simpel.
Goede aanwijzingen ,, reminder in je email. Duidelijk tijdvak.

11. syyskuuta 2025

Beste Rob,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles vlot en eenvoudig is verlopen. We doen ons best om het proces zo duidelijk en soepel mogelijk te maken, dus het is fijn dat de aanwijzingen, reminders en het tijdvak zo goed zijn bevallen.

prettig contact

Het gesprek tussen de keuringsarts/internist en mw. K.T. van Gelderen-Wapstra verliep naar zeggen erg prettig. Alleen de rapportage blijkt vertraging op te lopen

Geachte heer van Gelderen,

Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Wat fijn om te horen dat het gesprek met onze keuringsarts/internist als prettig is ervaren – daar streven we altijd naar. We zien dat beide rapporten inmiddels naar het CBR zijn verstuurd!

Alles duidelijk, geen poespas

Snelle duidelijke en eerlijke beoordeling. Geen wachttijden, op tijd geholpen

Beste lezer,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn blij om te horen dat u onze werkwijze als snel, duidelijk en eerlijk heeft ervaren. Ook fijn dat u zonder wachttijd en op tijd geholpen bent – daar doen we het voor!

Zeer duidelijke uitleg

Zeer duidelijke uitleg
Van zijn beoordelingen

Beste Rogier,

Hartelijk dank voor uw fijne review! Goed om te horen dat u de uitleg bij de beoordelingen als zeer duidelijk heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat alles helder en transparant is voor onze cliënten. Bedankt voor uw vertrouwen!

Saanut 5/5 tähteä

Makkelijk digitaal een afspraak te…

Makkelijk digitaal een afspraak te maken en ik kon heel snel terecht.

Beste heer ten Hove,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat het maken van een afspraak digitaal zo gemakkelijk verliep en dat u snel bij ons terechtkon. We streven ernaar om het onze cliënten zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk te maken.

Hele goede ervaring.

Hele , goede en proffessionele mensen
Vakkundig snel en efficent en goede sfeer ik heb in iedergeval goede ervaring aan overgehouden ze hebben goed inzicht de arts was vriendelijk alsmede deskmedewerker was aardig en vriendelijk.

Geachte heer Sezer,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en lovende review! Wat fijn om te horen dat u onze collega’s als professioneel, vakkundig en vriendelijk heeft ervaren, en dat de sfeer als prettig werd beleefd. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom en goed geholpen voelt, dus dit soort terugkoppeling waarderen we enorm. Mooi dat u met een goede ervaring terugkijkt – daar doen we het voor!

Duidelijk en fijn

Duidelijk en fijn

Geachte lezer,

Bedankt voor uw 5-sterren review! Wij zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

Saanut 5/5 tähteä

Afspraak was duidelijk en verliep…

Afspraak was duidelijk en verliep soepel
Aardige medewerkers

Geachte heer Matty M,

Hartstikke bedankt voor uw positieve review! Wij waarderen uw feedback enorm. Fijne dag!

Saanut 4/5 tähteä

Ging goed het gesprek in maar jammer…

Ging goed het gesprek in maar jammer dat het wat uitliep voor de rest niet.

Geachte heer Mulders,

Hartelijk dank voor uw feedback! Fijn om te horen dat het gesprek goed verliep en dat u daar positief op terugkijkt. We begrijpen dat het vervelend kan zijn als een afspraak wat uitloopt en waarderen uw geduld. We nemen uw opmerking ter harte en blijven streven naar een zo soepel mogelijk verloop van onze afspraken.

Saanut 1/5 tähteä

Zeer ontevreden

overal zeer veel tijd voor nodig..simpele vragen duurt eeuwen voor het via de juiste arts doorgestuurd wordt naar het cbr. niemand telefonisch bereikbaar!!

Geachte heer Aaldering,

Bedankt voor uw bericht. Wij zien dat er in uw geval sprake is geweest van aanvullende vragen vanuit het CBR. Dat wil zeggen dat zij meer informatie nodig hebben om tot een besluit te komen. Dit kan zorgen voor een langer proces dan gebruikelijk, maar we doen altijd ons best om dit zo snel mogelijk af te handelen. Uw dossier is inmiddels naar het CBR gestuurd!

Tevens zijn wij per mail erg goed te bereiken en wordt er dezelfde dag nog gereageerd.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Saanut 3/5 tähteä

Prima gesprek

Ik vond het gesprek zeer duidelijk en ter zake doende.

23. elokuuta 2025

Beste lezer,

Fijn om te horen dat u het gesprek als duidelijk en to-the-point heeft ervaren. We streven ernaar om onze communicatie helder en doelgericht te houden, en het is prettig om te weten dat dit zo bij u is overgekomen. Nogmaals dank voor uw reactie.

Team Rijbewijskeuringdirect

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin