Goed ontvangen door dr R.Saunier. Hij geeft je direct een fijn en rustig gevoel bij binnenkomst. Je voelt je direct op je gemak en daarbij is het een fijn persoon om mee te praten. Deze internist is e... Näytä lisää
Ontzettend aardige arts, heel vriendelijke vrouw. Alleen zou het fijn zijn als zo’n keuring ook via teams of videobellen zou kunnen, ze zag nl. aan mijn ingevulde lijst en lage dosering medicatie a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zo m’n best gedaan om optijd te komen, om vervolgens 40 minuten te wachten omdat de dokter in file stond… geen telefoonnummer te vinden, alleen via de mail “bereikbaar…” niet dus! Ondanks de frustrati... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het was vrij snel mogelijk om een afspraak op de gewenste locatie te maken. Op de keuringslocatie (Naarden) was voldoende parkeer gelegenheid. De medische keuring startte vrijwel op het afgesprok... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Rijbewijskeuringdirect voert rijgeschikheidskeuringen uit in opdracht van het CBR.
Hollanti
- rijbewijskeuringdirect.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
SUPER SLECHT!
SUPER SLECHT!
Eerst zegt de psychiater dat alles in orde lijkt maar wanneer ik die beoordeling opgestuurd krijg staat er ongeschikt door te weinig info.
Dus ik stuur aanvulde info op door gebruik te maken van het corrigeringsrecht.
Staat er rijgeschikt. Vervolgens sturen ze dit een maand niet op naar het CBRdus neem ik contact op met ze en sturen ze de eerste brief op waarin staat dat ik ongeschikt ben om te rijden. Dus afgekeurd voor de gezondheidsverklaring bij het CBR.
Een zooitje maken ze ervan hier!!!
Echt niet normaal.

Goede bereikbaarheid.
Goede bereikbaarheid.
Geen wachttijd.

Goede ervaring
Goede ervaring, no nonsens. Ervaren cardioloog die de rapportage van collega’s uitermate goed doorneemt.

Vastaus yritykseltä Rijbewijskeuringdirect
ik werd keurig netjes ontvangen en…
ik werd keurig netjes ontvangen en geholpen

Vastaus yritykseltä Rijbewijskeuringdirect
Keurend arts rijbewijs aan huis heel prettig
Heel fijn om de keurend arts thuis te ontvangen.
Prettig persoon die ontspannen en geruststellend overkomt en dat is toch wel belangrijk want je bent toch altijd wat gespannen. Tenslotte hangt er veel van af.
Ik raad Jeroen zonder meer aan als keurend arts.

Vastaus yritykseltä Rijbewijskeuringdirect
Vriendelijk personeel en goed te vinden
Super vriendelijk personeel, vriendelijke psychiater stelde zich meteen netjes voor bij binnen komst, locatie was ook makkelijk te vinden

Heldere communicatie
Heldere communicatie, snelle afspraak, professionele artsen

Fijn gesprek, onduidelijke locatie
Het gesprek was heel fijn, fijne man en heel aardig. De man was heel eerlijk en gesprek verliep goed. De route was alleen heel slecht beschreven. De google maps locatie was zeker niet dezelfde locatie als het gebouw. Ookal stond er 40, toch was het echt nog te onduidelijk. Hier graag duidelijkheid aan geven of beter aankaarten.

Vastaus yritykseltä Rijbewijskeuringdirect
Waar de ingang is is niet echt duidelijk
Goed gesprek gehad

Vastaus yritykseltä Rijbewijskeuringdirect
Alles ging vlot en simpel.
Alles ging vlot en simpel.
Goede aanwijzingen ,, reminder in je email. Duidelijk tijdvak.

prettig contact
Het gesprek tussen de keuringsarts/internist en mw. K.T. van Gelderen-Wapstra verliep naar zeggen erg prettig. Alleen de rapportage blijkt vertraging op te lopen

Alles duidelijk, geen poespas
Snelle duidelijke en eerlijke beoordeling. Geen wachttijden, op tijd geholpen

Zeer duidelijke uitleg
Zeer duidelijke uitleg
Van zijn beoordelingen

Vastaus yritykseltä Rijbewijskeuringdirect
Makkelijk digitaal een afspraak te…
Makkelijk digitaal een afspraak te maken en ik kon heel snel terecht.

Hele goede ervaring.
Hele , goede en proffessionele mensen
Vakkundig snel en efficent en goede sfeer ik heb in iedergeval goede ervaring aan overgehouden ze hebben goed inzicht de arts was vriendelijk alsmede deskmedewerker was aardig en vriendelijk.

Vastaus yritykseltä Rijbewijskeuringdirect
Afspraak was duidelijk en verliep…
Afspraak was duidelijk en verliep soepel
Aardige medewerkers

Vastaus yritykseltä Rijbewijskeuringdirect
Ging goed het gesprek in maar jammer…
Ging goed het gesprek in maar jammer dat het wat uitliep voor de rest niet.

Zeer ontevreden
overal zeer veel tijd voor nodig..simpele vragen duurt eeuwen voor het via de juiste arts doorgestuurd wordt naar het cbr. niemand telefonisch bereikbaar!!

Prima gesprek
Ik vond het gesprek zeer duidelijk en ter zake doende.

Vastaus yritykseltä Rijbewijskeuringdirect
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.