Prima webshop, en goede spullen ontvangen voor een goede prijs. Na een telefoontje alvorens te bestellen Wat materialen besteld, de meneer vertelde het erg druk te hebben door vakantie tijd. Maa... Näytä lisää
Deze bedrijf is top. Ik heb ze een pasr keer gebeld en kreeg keurig informatie iedere keer. Toen ik iets was vergeten, hebben ze mijn order aangevult al was he reeds ingepakt en aangemeld voor verze... Näytä lisää
Heb 2x besteld bij rick's en in beide keren de volgende dag al bezorgt. Producten zoals omschreven. Kortom zeer tevreden en ga zeker deze website vaker raadplegen om een bestelling tedoen :D Thanks... Näytä lisää
Deeling 17, 9301ZT, Roden, Hollanti
- 0505013255
- info@rickshandel.nl
- rickshandel.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Grote variatie aan zelfde producten
Goede prijzen.
Ik had een kleine order
Ik had een kleine order. Heel snel en goed verzorgd is het pakket afgeleverd.
Mooi goed product
Mooi goed product, mooie prijs en snelle levering. Zeer tevreden
Fijne firma om te bestellen.
Zeer snelle levering
Een goede service achteraf
En een scherpe prijs
Ik had een meetfout gemaakt en moest…
Ik had een meetfout gemaakt en moest het nodige omruilen. Werd goed en doeltreffend opgelost. Dat is service zoals je graag ziet!
Snel geleverd goed advies en…
Snel geleverd goed advies en retourneren is ook geen probleem
goede prijs kwaliteit verhouding
Eerste keer besteld snelle levering goed verpakt, goed product voor prima prijs.
Snelle reactie en snel verstuurd en…
Snelle reactie en snel verstuurd en afgehandeld.
Kunnen een hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Snelle levering en items per stuk te…
Snelle levering en items per stuk te koop.
Correcte afhandeling met technische kennis!!
Ik ben redelijk A technisch en ik had een paar vragen voor waterdichte ledverlichting voor mijn boottrailer, werd gelijk doorverbonden met een persoon die technische kennis heeft en die kon mij op een begrijpelijke Jip en Janneke taal mij uitleggen wat ik nodig had en adviseerde mij ook welke set ik moest kiezen. Deze gekozen en de volgende dag had ik het in huis.
Daarna nog een keer een set verlichting besteld voor een andere trailer, bleek ik achteraf niet de goede set had besteld en kon deze netjes retourneren en mijn geld ook netjes teruggekregen.
Prijzen zijn gewoon vergelijkbaar met andere aanbieders, uitgebreid assortiment en ik ben daar correct geholpen met (technishce) vragen
Kortom gewoon een correct bedrijf waar je ook vanuit gaat en mag verwachten
Bestelde waterdichte set lampen bleken…
Bestelde waterdichte set lampen bleken niet waterdicht. Heb mijn geld terug gekregen, maar ben niet tevreden over de afhandeling. Heb mijn lichtbalk aangepast op de geleverde fristom set. De geboden 10% korting op de duurdere set staat niet in verhouding tot mijn geleden schade. De nieuwe set en meer, besteld bij een concurrent.
Klant onvriendelijk…
We waren optijd hij rick handel voor reserve band maar de zoon van de baas had het te druk en stuurde mij zo weer weg ..klantonvriendelijk voelde mij echt klein op dat moment had er zelfs een uur voor vrijgekomen om op tijd te komen . Wij komen er nooit meer .groet lammert

Vastaus yritykseltä Rick's Handelsonderneming
Top !
Goede communicatie, scherpe prijzen en zeer snelle verzending +++
Heb 2x besteld bij rick's en in beide…
Thanks voor de snelle service👍👍