Ribe Jagt & Fiskeri Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Torsdag aften bestilte jeg 2 Fjällräven rygsække, en SKULE 20 & SKULE TOP 26, til nogle rigtigt gode priser. Fredag morgen fik jeg besked fra Ribe Jagt og Fiskeri at min ordre: #74863 var pakket og kl... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hos Ribe Jagt & Fiskeri er de helt fantastiske! Jeg bestilte en rygsæk mandag eftermiddag og allerede tirsdag kunne jeg hente den i pakkeshop - det kan da ikke være bedre!! Tilmed var prisen rigtig go... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Torsdag ved middagstid afgav jeg en ordre (nr. #65221). Dagen efter kunne jeg hente mine varer i en pakkeshop. Superhurtigt. Fine varer til en okay god pris. Forud havde jeg fået en fin og ven... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering fornuftig pris og god service det kan jeg kun være tilfreds med de nye poser er også gode tak for det.

Yrityksen tiedot

1. Metsästyskauppa

Yrityksen kirjoittama

Vi er en dansk jagt- og fiskeributik, der har eksisteret siden 2006. Uanset om du handler online eller i vores fysiske butik, er du garanteret god vejledning inden for jagt, fiskeri og outdoor. Vores online og fysiske butik er fyldt med kvalitetsbeklædning og godt udstyr til jægeren, fiskeren og friluftsmennesket. Derudover har vi et bredt udvalg af det nyeste optik og nye/brugte våben. Køber du dit våben/optik hos Ribe Jagt & Fiskeri hjælper vi altid med montering. Derudover kan vi også hjælpe dig med indskydning på vores 100 meters indskydningsbane.

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

44 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fantastisk service

Fantastisk service, både i butikken men også online. Dejlig nemt og overskueligt

14. helmikuuta 2024

Hej Frederik,

Tusind tak for din anmeldelse af Ribe Jagt & Fiskeri. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos os.

Vi glæder os til igen at byde dig velkommen i butikken eller på www.ribejagtogfiskeri.dk

Gode oplevelser i Ribe…

Har handlet både på nettet og ved fysisk besøg. Og alt har været en god oplevelse. Et vidende personale og et smil med på vejen.

2. maaliskuuta 2024

Hej Torben,

Saanut 5/5 tähteä

Fin levering af de utrolig lækre varer…

Fin levering af de utrolig lækre varer . 5 stjerner herfra

9. helmikuuta 2024

Hej Aase,

Super god service

Super god service, pakken er kommet dagen efter.

8. helmikuuta 2024

Hej Yasser,

Kun ros her fra.

Super god service og professionelle folk i butikken.

8. helmikuuta 2024

Hej Kim,

Venlig og kompetent ekspedient

1. helmikuuta 2024

Hej Mathias,

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig afsendt og hurtig levering 👍

25. tammikuuta 2024

Hej Sophie,

Professionelt

Jeg fandt en taske tilbud som kom efter ingen tid samtidig virker teamet også som nogle der går op i kundeservice eftersom de skrev til mig omkring en faktura fejl. Ikke sidste gang jeg handler her helt sikkert

1. helmikuuta 2024

Hej,

Saanut 5/5 tähteä

God service og godt udvalg

Jeg har altid modtaget god og venlig betjening hos Ribe Jagt & Fiskeri.

Kan varmt anbefales :-)

Kanon service

29. joulukuuta 2023

Hej Morten,

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering alt er i den fineste…

Hurtig levering alt er i den fineste orden, når jeg bestiller varer ved Ribe jagt & fiskeri.

27. joulukuuta 2023

Hej Jens,

Venlig og frisk personale

28. joulukuuta 2023

Hej Gert,

Dejlig butik

Dejlig butik, god hjælp og venlig personale og mange gode varer.
Kommer gerne igen!

20. joulukuuta 2023

Hej Esther,

Saanut 5/5 tähteä

Super fin vare til en rigtig god pris…

Super fin vare til en rigtig god pris og meget hurtig levering👍

18. joulukuuta 2023

Hej Anna,

Hurtig og god levering.

Alt ok, god oplevelse.

16. joulukuuta 2023

Hej Finn,

God og venlig betjening

God og venlig betjening.
Super service og kan varmt anbefales at handle hos Ribe jagt og fiskeri

18. joulukuuta 2023

Hej Jacob,

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin