Reunion Arvostelua

2 214
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Allt med Reunion är fantastiskt. Ursnygga, roliga, sköna kläder, som bidrar till många komplimanger. ”Var har du köpt det där? Så fint bemötande också från på kundtjänst. Så lätt att beställa. Blixtsn... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fick snabb hjälp att lägga till en produkt när jag missade den vid en beställning. Ordern hade inte hunnit gå iväg och ni fick med den varan jag missade. Löstes mycket smidigt och snabbt. Mycket br... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Har alltid gillat reunion, när jag har möjlighet åker jag till butiken i Österlen men oftast blir det att handla på nätet. Underbara kläder som blir en extra karamell i garderoben. Linnekläderna är fa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag gillar ofta era kläder och har fått plagg som jag är nöjd med! Mycket nöjd. - Nu helsnygg mörkgrå väst! ( och den var gratis pgav 3 för 2) - Mycket fin linnekavaj, beige/vit. Så snyggt med ny... Näytä lisää

1. Vaateliike

Yrityksen kirjoittama

En härlig webbshop som fokuserar på mode för kvinnor och det bästa livet man kan leva med dem härligaste kläderna vi kan erbjuda. Här hittar du sommarklänningar, linnekläder, stickade koftor och sköna jeans. Du hittar även skor, inredning och design. Allting du kan tänka dig för det härliga livet som Reunionkvinna. De plagg vi inte ritar och producerar själva, handplockar vi hos en mängd duktiga, kreativa leverantörer i både Italien och Frankrike. Vårt fokus är att hitta det lilla extra för dig. Produkterna inom inredning, dofter och trädgård kommer från våra kollegor och vänner i branschen. Vi väljer det vackraste, bästa, mumsigaste, roligaste, mest väldoftande vi kan hitta – allt för dig och ditt hem. Varmt varmt välkommen in i vår värld av njutning!

Erinomainen

(2 214)

741 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Både nöjd och inte så nöjd.

Både nöjd och inte så nöjd.
Tyvärr tappar alla stickade plagg formen efter första tvätten det trots alla bifogade tvättråd. Jag anser också att portot på 75:- är på tok för högt. Skärpning där.

28. elokuuta 2026
Reunion-logo

Vastaus yritykseltä Reunion

Tack för att du delar med dig av din feedback. Det är såklart tråkigt att höra att du upplever att de stickade plaggen tappar formen efter tvätt. Vi är noga med våra material och tvättråd och tar därför din upplevelse på stort allvar. Vi tar med oss dina synpunkter i vårt fortsatta arbete med kvalitet och passform. Ett tips är att lägga plagget när du torkar det så det inte hänger ut sig.

När det gäller fraktkostnaden förstår vi självklart att 75 kr kan upplevas som mycket. Samtidigt vill vi förtydliga att fraktavgiften är baserad på våra faktiska kostnader för transport, emballage och hantering. Vi försöker hålla den på en så rimlig nivå som möjligt men våra egna kostnader för att skicka ut paketen är betydligt högre än den avgift vi tar ut av kunden. Vi är ett mindre företag och har tyvärr inte möjlighet att få de mängdrabatter på frakt som de riktigt stora aktörerna kan få. Det har kanske också bidragit till en bild av att frakt egentligen inte kostar särskilt mycket, när den faktiska kostnaden för transport, emballage och hantering ofta är betydligt högre.

Tack igen för att du hör av dig och för att du delar med dig av både det du är nöjd med och det du tycker att vi kan förbättra. Det uppskattar vi verkligen!

Reunion

Saanut 5/5 tähteä

Fick snabb hjälp att lägga till en…

Mycket bra service!
Det har alltid varit snabb leverans av mina beställningar, toppenbra!

24. elokuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin