RetroHygge Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Meget fin service dejligt at der er sådan et sted som retro Hygge.net Jeg fik mine vare hurtig og jeg kommer gerne igen og handler hos jer fem stjerner herfra og anbefaler jeg gerne til andre venner... Näytä lisää

Jeg fik vide da jeg bestilede den var i restordre. Men den kom stadig hurtigt, 6 dage. (3D drage). Den er rigtig fin så ingen minus herifra. Synes det er supert det er et sted at handle "gamle" spil.... Näytä lisää

1. Käytettyjen pelien myynti

RetroHygge.dk sælger billige retro spil.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

33 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Aldrig købe derfra

Ringe kundeservice tog mega lang tid om at få min pakke elendigt firma

27. maaliskuuta 2025
RetroHygge-logo

Vastaus yritykseltä RetroHygge

Hej Mike.

Jeg kan ikke lige finde nogen beskeder fra dig.

Jeg kan se at jeg har afleveret din Pakke d. 28 i en GLS Pakke shop desværre lige efter GLS havde været der og at den derfor desværre først er kommet frem d. 1 grundet weekenden.

Beklager den længere vente tid men håber varene er kommet godt frem.

Mvh
Morten

Fra en til fem stjerner

Jeg har tidligere givet en stjerne, da jeg ikke fik svar på en henvendelse. Efterfølgende blev der dog svaret og jeg fik en rigtig fin behandling og fine produkter.

31. maaliskuuta 2025

Er tilfreds

Er tilfreds, har købt Gongi-brikker, og alt fungerer godt – både levering og produkt.

23. helmikuuta 2025

Alt i orden

Jeg købte Squidgame gong-gi brikker. De er 3D printet i god kvalitet og vægtet med metal (ikke med sand som skrevet) og lavet i en fin størrelse (ikke for store). Produktet svarer til prisen og er helt som forventet.
Hele oplevelsen fra bestilling til modtaget produkt var ganske fin, jeg er fuldt tilfreds.

20. tammikuuta 2025

Yderst tilfreds.

Faldt over retrohygge.dk via en video om netop dragen på TikTok. Undersøgte derefter markedet, men kom hurtigt frem til, at det ikke fandtes billiger (ud over på Temu) og det at vide hvem pengene gik til var også en stor bonus. Bestilte derefter en 40cm 3Dprintet drage. Super flot produkt, samt Nem og hurtig levering.

26. joulukuuta 2024