Items arrived within 3 weeks. Poor quality and half of the order missing. Customer support needs 2-3 weeks to reply to emails and use delay tactics to not refund. Dropshipping company == Avoid!!

Draktene er fake. Kjøpte en United drakt, den har null elastitet og jeg tør ikke vaske den for fa faller nok alt av trykk av. Fikk plutselig melding fra posten om at et selskap i Hong Kong hadde s... Näytä lisää

Draktene jeg bestilte ble borte i frakten. Kom med noe kinesisk fraktselskap som hevder draktene er levert. Pakken ble aldri overtatt av posten som Retrokit hevdet. I tillegg tok alt dette 2 måneder!!... Näytä lisää

Trygt å handle! Jeg har kjøpt flere drakter til sønnen min og er fornøyd. God kvalitet, både på stoffet og på de limte navnene av forskjellige fotballspillerne. Har opplevd kun 1 gang produksjonsfeil... Näytä lisää

1. Jalkapallomyymälä

Vi er veldig stolte av vårt enorme utvalg av fotballdrakter på nett. Her finner du de fleste drakter.

2,9

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Poor quality shirts Bad customer support

9. toukokuuta 2025

Styr unna

Styr unna. Min levering tok 2 måneder. Helt elendig dårlig kundeservice. Draktene sendes fra Kina. Fake drakter av en helt elendig kvalitet. Sporing er også håpløst.

10. heinäkuuta 2024

Styr unna

Styr unna. 1. falske drakter. 2. jeg ville returnere. Fikk returinformasjon. De hentet aldri på posten og jeg fikk den tilbake. De har blokkert meg på e-post. Ser på dette som tapt sak.

15. elokuuta 2024

Topp kundeservice

Skjedde en lagerfeil ved sending av drakten jeg bestilte, men svært behjelpelig kundeservice ordnet dette raskt. Ble tilsendt ny :)

25. syyskuuta 2024

Styr unna!

Bestilte en drakt som var for stor, sendte i retur for snart 2 mnd siden og ikke fått ny drakt ennå. Elendig kundeservice, svarer ikke på henvendelser og følger ikke opp. STYR UNNA!!!

7. marraskuuta 2024

3X Mysterykit

Bestilte den dyreste mysterykit pakken på tilbud og håpet på å bli overrasket. Det var ikke noe bra kundeservice. Men det var spennende å åpne pakken. Fikk jo Fine drakter av lagene Juventus 15-16 tredjedraken, Celtic 94-96 Bortedrakt og Real Madrid 12-13 hjemmedrakt. Det var gøy selv om det tok sin tid😁

17. lokakuuta 2024

Brasil barn kit 1998

a lot of copies everywhere especially for kids, size was not available at Nike so i tried with retrokit. Now i see there are some legal issues, i just received a Brasil kid kit from 1998, its of course a replica even Nike does so for kids. Quality is good (big brands also control copies quality), delivery time as annonced, a bit expensive for an item sent direct from China, but quality seems good.

21. lokakuuta 2024

Scam!

Har bestilt flere drakter, to av de har blitt bestilt for måneder siden og ikke kommet. Sener har det blitt funnet ut at draktene er falske. Ingen måte å få tilbake pengene virker det som

4. syyskuuta 2024

Dårlig kundeservice

Jeg skrev over 13 mailer og ingen sikkelig svar eller oppdatering på pakken min.
Kundeservice skrev bare at de skulle skjekke opp i det men ingen sa noe nyttig, jeg spurte om jeg kunne få nye drakter, men det gikk tydeligvis ikke, så spurte jeg om refundering men det funka heller ikke, jeg skal ALDRI bestille her i Fra igjen, anbefaler ikke

16. heinäkuuta 2024

Ble skuffet

Ble skuffet, stoffet kjennes ikke ut som en fotballdrakt og størrelsen var ikke som vanlig. Kjøpte størrelse opp, var for liten.
Dyrt for fake drakt i dårlig kvalitet.
Never again!!

4. syyskuuta 2024

Svindel!

Fikk lov til å sende tilbake noen mystery kit-drakter jeg kjøpte for å trykke navn og nummer på dem, men nå svarer de meg ikke lenger. Dette er veldig dumt for meg som hadde gledet meg til å bruke dem. Anbefales ikke!

8. lokakuuta 2024