Restaurantvinde Arvostelua 68

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Her fik vi en ret god oplevelse for ganske få penge kunne vi spise så meget vi lystende det var lige fa færdige retter til ejet valg til kød og grønt hvor efter kokken tilberede, der var i overflod... Näytä lisää

Hvis man leder efter en god, kinesisk/japansk/mongolsk/"spis til du segner"-restaurant på Århus-egnen, så har du fundet den her!! Kvaliteten af buffetten er overraskende god; forbavsende lidt "ga... Näytä lisää

4,1

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Kan anbefales

Buffeten var lækker med et godt udvalg og frisk mad. Venlig service og alt blev hurtigt fyldt op. Kan klart anbefales.

2. helmikuuta 2026

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse! Hyggelig stemning og venligt personale.

Buffeten er klart det bedste – stort udvalg, frisk mad og rigtig god smag. Der er noget for alle, og det hele bliver løbende fyldt op.

Vi kommer gerne igen!

6. huhtikuuta 2026

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos…

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos denne asiatiske restaurant. Maden var utrolig velsmagende og frisklavet, og man kunne tydeligt smage, at der var kælet for detaljerne. Især deres retter med kylling og nudler var helt i top – perfekt tilberedt og fyldt med smag.

Servicen var også rigtig god. Personalet var venlige, opmærksomme og sørgede for, at man følte sig velkommen fra start til slut. Ventetiden på maden var kort, selvom der var travlt.

Stemningen i restauranten var hyggelig og afslappet, hvilket gjorde det til en rigtig god oplevelse både at spise der og bare være der.

Alt i alt kan jeg klart anbefale stedet til andre, der er vilde med asiatisk mad. Jeg kommer helt sikkert igen!

7. huhtikuuta 2026

Ville ønske jeg kunne give 0 stjerne

Ville ønske jeg kunne give 0 stjerne. Har aldrig oplevet så mangelfuld en service tiltrods for at vi var de eneste i restauranten (2 personer). Det værste var dog at se, desværre først efter vi havde spist og skulle betale, hvordan personalet i køkkenet håndterede maden. Smagte på frugten lige så hurtigt som den blev skåret, deres hånd op til deres egen mund og videre ned at skære resten af frugten til gæsterne vel og mærket uden hænderne blev vasket.

17. elokuuta 2025

Tjener spiser af buffeten

Vi kommer en fredag aften til en halv tom restaurant, det samme er buffeten. Man må forvente at personalet selv kan se når der mangler mad i buffeten, det er ikke tilfældet. Men jeg måtte alligevel op til flere gange bede dem op at fylde diverse retter op. Der var skorper på de fleste af retterne.
Da vi så når til dessert, så har de heller ikke magtet at købe chokolade is, så min søn skal prøve at skrabe de sidste rester ud af en chokoladebøtte, som har stået tom længe, for resterne i bøtten er så hårde at det ikke kan skrabes op. Dette påpeger vi også for personalet, som kvittere med: I kan komme og spise igen i morgen så er der chokolade is.
Det bliver et pænt nej tak. Amatører.
Derudover er det meget uprofessionelt at hele køkkenpersonet inkl. tjenere går ud og sætter sig i restauranten og spiser mens man smasker højlydt.
Køkkenpersonalet hører musik på deres telefoner mens de fylder mad op i buffeten og går endda og spiser af buffeten. Simpelthen for ulækkert.

7. elokuuta 2025

Virkelig lækkert mad

Virkelig lækkert mad! Har man ønsker til noget specielt, indretter de sig efter præferencerne. SÅ god service! Altid venlig personale, og stor ros til Aifang for en fantastisk restaurant. Jeg kommer HELT SIKKERT igen!!

29. huhtikuuta 2025

Lækker buffet ud af huset.

Havde bestilt 15 buffet nr 2 den med 7 stk. sushi til afhentning. Alt var klart som aftalt. Med varmeplader og fade kan det lige være I en Citroën c3. Det var flot anrettet, maden var lækker og rigelig. Det er ikke sidste gang vi anvender dem.

25. tammikuuta 2025

Nice experience

Great value. Huge variety of good food. Starter, main, dessert and coffee. All at a very reasonable price and service with smiles in a good atmosphere.

Coming back !

12. lokakuuta 2024

Dejlig buffet incl sushi

Dejlig buffet incl sushi, alt i friturestegt, grønt/råt kød (som en person så steger for en), is/kage/kaffe/te. Rent og pænt. To go boks er billig og der kan være utrolig meget i den store

9. heinäkuuta 2024

Vi prøvede, men vi kommer ikke igen!

Vi kommer ind til en virkelig fin restaurant med flot udsmykning. Men… Maden er under al kritik! Min kæreste og jeg elsker kinesisk og havde aldrig været inde på Restaurant vinde før, så det skulle da prøves. Vi købte en stor china box hver som kostede 80kr stykket (den var ikke stor) og dette var kun for boxen uden drikkevarer.
Vi bliver mødt af en buffet som står nærmest tom, små rester som ligger tilbage i hvert fad som er helt tørret ind. Vi får blandet vores boxe med de mange sørgelige indtørrede rester og kigger lidt skævt på hinanden og kører hjem for at spise.
Vi havde taget en del forskelligt og alt havde én ting tilfælles. TØRT OG KEDELIGT.
Mozzarella sticks - gummiagtige, and - sejt med masser af fedt, indbagte rejer og kylling som var helt hårde, nudler der var så indtørrede at enderne knaste som rå pasta når man tog dem ind i munden.
Vi sætter ikke vores ben der igen, så hellere prøve noget andet.

28. huhtikuuta 2024

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili