Restaurant Madern Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Heerlijk menu thuisbezorgd, verrassend en met aandacht voorbereid. Een hele mooie en leuke beschrijving zit er bij, hoe je alle onderdelen het beste even kan verwarmen, afmaken en je bord op kan make... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Culibox besteld, eten was zeer goed van kwaliteit. De tijd van opwarmen klopte niet helemaal, het was nog lauw. Zelf nog wat langer opgewarmd en toen was het perfect! Voldoende garnituren, goede porti... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

De doos vol verrassingen werd keurig op tijd bezorgd. Heerlijk eten. Wel zelf nog alles opmaken, maar dat heeft ook iets gezelligs met elkaar. Keurige, uitgebreide informatie toegevoegd. Elk onderdeel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

We hebben al eerder een bestelling gedaan bij Madern. En ook deze keer was het eten echt heerlijk! Madern, bedankt! We zullen zeker vaker een een bestelling doen! Ps kleine opmerking: de carpaccio... Näytä lisää

Erinomainen

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Uit eten in eigen huis

Fantastisch gegeten, eenvoudig te bereiden, mooi verpakt, scherp geprijsd: in 1 woord fantastisch!

Gisterenavond voor de derde keer de Culibox van restaurant Madern ontvangen. Het enige restaurant in deze omgeving die een verrassingsmenu en keuzemenu voor een betaalbare prijs levert. Wederom hebben we fantastisch gegeten. Een paar kleine handelingen zijn enkel nog nodig om de borden op te maken en de hoofdgerechten op te warmen.

Wij zijn fan!

4. toukokuuta 2020

Heerlijk gegeten

Heerlijk gegeten en leuk om de gerechten thuis af te maken, dankzij de duidelijke instructies is dat voor iedereen goed te doen.
Zeker voor herhaling vatbaar

2. toukokuuta 2020

Echt ervaring aan huis

Jesse en team leveren een echte ervaring aan huis met hun culibox. Door corona konden we ons jubileum niet ergens anders vieren, maar op deze manier hebben we er thuis toch van kunnen genieten. Zelfs met speciale wensen en allergieën wordt super goed rekening gehouden en er wordt echt met je mee gedacht. Zeker voor herhaling vatbaar!

1. toukokuuta 2020

Een aanrader!

Een aanrader! Heerlijk gegeten! Leuk om zo zelf het bord op te maken en toch een beetje thuis uit eten te kunnen. Service was top, op tijd geleverd. Prijs - kwaliteit is super!

28. huhtikuuta 2020
Saanut 4/5 tähteä

We hebben erg lekker gegeten

We hebben erg lekker gegeten, al waren de groenten een tikje te "al dente". Maar het geheel zag er goed verzorgd en smakelijk uit en de 'gebruiksaanwijzingen' waren heel duidelijk.

25. huhtikuuta 2020

Culibox

Heerlijk gegeten en fantastisch voor elkaar. Duidelijke beschrijving. En zodra het kan komen we ook weer genieten van de bediening. Dat misten we toch wel een beetje 😉

24. huhtikuuta 2020

Prachtige gerechten

Prachtige gerechten, zorgvuldig voorbereid. Mooie verse producten en een top smaak!
Naar onze mening beste restaurant in de omgeving!

23. huhtikuuta 2020

Heerlijk eten

Heerlijk eten. Makkelijk klaar te maken zelf nog en daardoor lekker warm hoofdgerecht. We hebben genoten. Duidelijke uitleg ook erbij. Echt top!

22. huhtikuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin