Akustikken ikke god! Kødet var sejt! Betjeningen god og venlig Dessert meget fin. Vinen ikke prangende, det kan man vel heller ikke forvente for en pris på 499 en onsdag. Selskabet fint men det... Näytä lisää

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg besøgte Haps mandag og havde en fantastisk oplevelse! Maden var virkelig lækker, og vores tjener, Sylvester, var dygtig og opmærksom, hvilket gjorde vores aften endnu bedre. Je... Näytä lisää

Var mandag aften på restauranten. Vores tjener Annemette tog godt imod os og vi fik en god betjening fra hende. Hun havde en god energi og var super opmærksom hele aftenen. Vi fik en fantastisk og s... Näytä lisää

3,8

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Akustikken ikke god og kødet var sejt!

Akustikken ikke god!
Kødet var sejt!
Betjeningen god og venlig
Dessert meget fin.
Selskabet fint men det var også medbragt.
Har efterfølgende fået maveproblemer og indgivet en anmeldelse til fødevarestyrelsen.
De har tilbudt et nyt erstatningsmåltid, men det har jeg ikke lyst til. Kan desværre IKKE anbefale stedet

1. huhtikuuta 2026

God mad

God mad, god stemning. God betjening. Bordet har du i 3 timer. Derefter blev vi (ikke særlig høfligt) mindet om at tiden var gået, og smidt ud.

13. helmikuuta 2026

Super godt koncept

Var igen 4 personer på restaurant Haps og igen samme fantastiske tjenere, denne gang var det Rikke der sørgede for en perfekt aften med go" mad, fine vine og service i top. Eneste minus er at akustikken stadig er meget dårlig, håber at det bliver fixet.

8. joulukuuta 2025

Tak til Kathrin

Vi har simpelthen haft den bedste og mest fantastiske oplevelse hos jer. Vi havde Kathrin/Cathrin som vores tjener og der er ingen tvivl om at hun er skyld i 50% af den magi der var i oplevelsen. Der skal lyde en kæmpe tak for ualmindelig flot og behagelig service og et kæmpe oplevelse! Igen dette var ikke det samme uden kathrin! Vi håber at hun vil få dette at vide og blive rost for sit flotte flotte arbejdenog høje gode humør for det fortjener hun. Tak 🙏

6. joulukuuta 2025

Fedt koncept

Fedt koncept!
Mindsker madspild ( fordi alle spiser det samme) og gør at restauranten kan perfektionere den menu der nu er. Virkelig god service. Fremragende tjenere. Jeg forstår dog ikke menuen. Vores forret; lakserillette med lidt salat manglede syre. Vores hovedret var bogstaveligt talt kød, kød, kartofter og sauce. I 2025. Ingen københavnere spiser sådan længere. Vi manglede i den grad grøntsager. Vi fik en lille stang undertilberedt fennikel, men manglede et friskt, sprødt eller syrligt tilbehør. Desserten var også for tung - skøn appelsinsorbet på en alt for tung kage. Det er billigt, men kunne gøres til samme pris og med større fortjeneste ved noget så simpelt som at servere årstidens grøntsager og gøre det til en større del af retterne.
Vinene, kaffen og chokoladerne var skønne til prisen.

11. marraskuuta 2025

Haps Haps

Festlig og forrygende servering af Victoria. Vi fik lækre 4 retter som smagte rigtig godt, vinen var god og et selskab på 12 hvor vi kunne sidde sammen. Det absolut bedste selskab havde vi selv sørget for. Det er ikke sidste gang vi spiser på Haps.

8. marraskuuta 2025

Super kedelig menu

Super fint koncept og service som forventet
Ved godt man ikke kan forvente en madoplevelse til disse priser men nu har jeg besøgt Det glade vanvid som tilbyder samme koncept og der er virkelig lang vej for Haps for bare at komme i nærheden af dette. Kedelig menu, super sød tjener men virkelig ikke et sted jeg vil besøge igen

29. lokakuuta 2025

Jeg og et par veninder besøgte i går…

Jeg og et par veninder besøgte i går restaurant Haps.
Grundet en fejl var bookingen ikke igennem, men på trods af en pæn fyldt restaurant lavede tjenerne et bord til os.
Servicen var fænomenal og maden lige så.
Tilpasse portioner og pænt udvalg af drikkevarer.
Kæmpe anbefaling af restauranten - og i særdeleshed servicen.
Virkelig en meget positiv oplevelse for pengene.
Vi kommer igen.

24. syyskuuta 2025

Besøgte restauranten onsdag den 13…

Besøgte restauranten onsdag den 13 august .. go' mad hele vejen igennem dog lige med undtagelse af vaniljeisen til dessert som var dybfrossen, så smager den desværre ikke så godt. Helt OK betjening og rimelige drikkevarer igennem aftenen. Pæne store portioner og velsmagende ... så kommer gerne igen ... og forhåbentlig næste gang til 5 stjernet andmeldelse

13. elokuuta 2025

Kan anbefales

Vi fik en fantastisk og smagfuld menu ud over det man kan forvente for 450kr. Vi kommer stensikker igen. Kan anbefales absolut. Ps Casper kom selv i restauranten og snakkede med gæsterne. Yderst sympatisk. Tak

21. heinäkuuta 2025

Skuffelse

I forhold til pris. Var det en skuffelse.
Maden var smagløs og portionerne små. Desserten var dog lækker og udvalget af drikkevare strålende.
Betjeningen var ok men stemningen var lidt kantine agtig.
Hvis det ikke var fordi, man gik derfra med en lille skid på, så havde det været spild af tid.
Kommer ikke igen.

17. heinäkuuta 2025

Fantastisk aften

Fantastisk aften. Virkelig god mad og fint udvalg af gode vine. Utrolig venlig service af alle. Vi sad på højstolene, hvilket var fedt.

6. kesäkuuta 2025

Super god mad og fantastisk betjening

Vi besøgte Haps og fik de lækreste retter. At man kunne se ud i køkkenet var lidt hyggeligt. Der var en del mennesker, men tjenerne var super gode og skabe god glæde.
Lækkert med mulighed for at prøve lidt forskellige vine.
Synes bestemt ikke at der var mere larm end andre spisesteder.
Vil klart anbefale stedet og vi kommer helt sikkert igen.
Tak for god mad og service.

22. huhtikuuta 2025