De 1e 2 paar sokken (dames M2) zaten veel te strak. Net voor de start van de vierdaagse zijn ter vervanging 2 paar herensokken toegestuurd zonder extra kosten. De niet passende sokken kon ik later te... Näytä lisää
Ik heb een verkeerde bestelling ontvangen. Nog geen reactie gehad op mijn mail hierover ,wellicht door de feestdagen. Na de feestdagen heb ik contact gehad met de klantenservice, kreeg excuses aangeb... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Dé sokken voor meer energie, minder zware benen en een sneller herstel. Probeer onze Resocks compressiesokken en ervaar het verschil.
Van Bevervoordenhof 9, 1121DA, Landsmeer, Hollanti
- +31 (0)850879100
- info@resock.nl
- resock.net
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Super fijne sokken voor goede prijs
Ik had eerst de sokken Resock originals besteld. Maar ze zaten veel te strak. De klantenserive heeft me goed geholpen. Steeds een maat groter of een ander type kosteloos opgestuurd en retourneren. Nu ben ik helemaal blij met de Resock performance sokken die perfect aansluiten.
Snelle correcte levering
Levering snel en correct, sokken zijn echter zonder hulpmiddelen niet aan te krijgen zitten erg strak, zijn nog niet gewassen, denk na het wassen prullenbak, geen tweede keer dus, heb normale omvang benen dus daar ligt het niet aan.
Gemakkelijk te bestellen
Gemakkelijk te bestellen. Zeer snelle verzending en ook levering was zeer snel .
Item zoals beschreven en pasvorm is prima
Goede en correcte info over bestelling…
Goede en correcte info over bestelling en verzending en aankomst
snelle en correcte levering
gladde sok gaat glijden in schoen
Eerst had ik sokken besteld die een goede compressie hadden, maar de voeten gingen glijden in mijn schoenen. Na contact te hebben gehad met Resock ben ik supergoed geholpen door Jeremy en heb ik mijn sokken waar ik ontevreden over was kunnen ruilen tegen andere en ik ben daar zeer tevreden over.
Zeker een aanrader die Performance compressiekousen van Resock.

Vastaus yritykseltä Resock
Kousen zijn wat dikker dan de meeste…
Kousen zijn wat dikker dan de meeste sport steunkousen; maar lijkt prima kwaliteit(ik heb ze nog niet gewassen). wat ik jammer vind is dat er geen maat is voor beenomvang, waardoor ze voor mij net iets te kort zijn. Ze geven wel goede ondersteuning.

Vastaus yritykseltä Resock
De gevraagde artikelen werden correct…
De gevraagde artikelen werden correct geleverd en voldoen aan mijn vereisten
Omgeruild zonder extra kosten
De 1e 2 paar sokken (dames M2) zaten veel te strak. Net voor de start van de vierdaagse zijn ter vervanging 2 paar herensokken toegestuurd zonder extra kosten. De niet passende sokken kon ik later terugsturen.
Echt een supergoede service!
De sokken zien er leuk uit
De sokken zien er leuk uit. Ze mogen wel een stuk strakker.

Vastaus yritykseltä Resock
Snelle levering en prima sokken
Snelle levering en prima sokken. Zitten heerlijk en doen wat ervan wordt gezegd. Koel en houden je voeten en benen in shape in het vliegtuig
Goede kwaliteit sokken
Goede kwaliteit sokken. Zien er mooi uit. De volgende dag al in huis. Echt top kan ze iedereen aanbevelen.
Goede maat snelke levering
Goede maat snelle levering, goede kwaliteit en betaalbaar
Zeer snelle verzending
Zeer snelle verzending, goed verpakt, goede kousen, passen perfect! 👌
Snelle levering,goede aanbieding,en de…
Snelle levering,goede aanbieding,en de sokken zie er fantastisch uit en brengen mij naar een hoger nivea tijdens het hardlopen
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.