Fraråder alle at købe via dette firma. Vi endte med at måtte gøre indsigelse i banken. Tænker at politianmeldelse er eneste udvej for at stoppe svindleren.
Virkelig hurtig levering. Sofaen viste sig desværre at være defekt.. her gik kommunikation lidt langsom, men alt dette skete i forbindelse med at verden lukkede ned med covid19. Kunne godt have ø... Näytä lisää
At anmelde Residential er på en måde utrolig nemt, men også virkelig svært. For hvordan beskriver man bedst en helt uovertruffen service, hastighed i top og kvalitet? Christian formåede på kort tid at... Näytä lisää
Under levering af vores bestilling, havde vi god mulighed for at komme i kontakt med Christian fra Residential. Dette hjalp os, da vi havde mulighed for at holde bedre øje med leveringen. Ydermere sø... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Residential.dk er blevet stiftet for at leve op til de krav, vi alle har til onlinehandel. Hurtig levering, lave priser og en service i verdensklasse. Det er nemlig din sikkerhed, når du handler på nettet. Vi er tilmed også e-mærket, så du altid kan føle dig fuldstændig tryg ved at handle hos os.
Hasserisgade 2, 9000, Aalborg, Tanska
- info@residential.dk
- residential.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
Fantastisk service
Fantastisk service, kan anbefale at handle hos Residential.

Vastaus yritykseltä Residential.dk
Stort udvalg og endnu større service!
Først og fremmest stort udvalg til favorable priser. Havde bestilt med levering, men får så en sms fra ejeren, der spørger om han ikke bare skal levere det hos mig uden brug af fragtfirmaet. Allerede der: GOD service! Når det kommer til dagen for levering, så kan det ikke lige passe om eftermiddagen, men det er intet problem; det bliver bare leveret, når jeg kommer sent hjem om aftenen. Så varerne leveres og bæres op kl. 22 - uden merbetaling. Fænomenal service! Køber gerne igen :-)

Fremragende hjemmeside
Fremragende hjemmeside - nem og overskuelig.
Fint stort sortiment til ude og inde ;o)
Vh Henrik

Vastaus yritykseltä Residential.dk
Super nemt og hurtig levering ☺️

Fantastisk service
Fantastisk service - jeg kan klart anbefale andre at handle med Residential.

Fantastisk online bolighus!
Flot hjemmeside og fede produkter. Sikke en flot service Residential yder, både mht levering og fortrydelsesret. Vender helt sikkert tilbage.
Hilsen Anne

Fem stjerner
Jeg var på udkig efter et ægte lammeskind, som jeg kunne benytte til min sofa. Jeg var rigtig overrasket over at jeg kunne få det til kun 549kr her på Residential. Jeg er virkeligt glad for at jeg har fået det til sådan en god pris og det ser bare flot ud på sofaen. Kan klart anbefale denne side