Reservdelar24 Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Grymt snabb leverans & hög kvalitet... Beställde fredag 15:00 och hämtade ombud PostNord tisdag 13:00... Grymt... Köpte sensor/givare för hastighetsmätare till Ford. Samma Tyska fabrikat/til... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Fukt i kupé och trasig kupéfläkt gjorde bilen stående. Efter sju arbetsdagar var rätt reservdelar framme från Autodoc. Plocktiden på lagret verkar tagit längst tid. Kanske varit bra att få möjlighet... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Hej! Har mailat er 3st gånger utan svar. Har beställt 6st produkter, varav 5st har jag fått, alla artiklar fanns i lager vid beställningen. Den 6:e som faller som "skrymmande" paket finns ingen spårb... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Har försökt returnera en sak i över en vecka nu skickar bara en massa konstiga svar hela tiden, väntar fortfarande på en returblankett, betalade extra för att de just kan bli fel . De här stället sk... Näytä lisää

Hyvä

Kaikki arvostelut

37 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Försöker returnera en defekt artikel

Försöker returnera en defekt artikel. Företaget hänvisar till ”regler och villkor” men inte var i villkoren eller varför. Det mest oseriösa jag varit med om.

20. joulukuuta 2022

Hello Isak,
Sorry, you're not happy with our service.
Please be informed that our quality control manager will look into the issue that occurred and get back to you in the shortest term.
Reservdelar24 Team.

Helt Ok

Samma företag som Autodoc.
Har beställt från båda och det har fungerat bra, blev en dubbelbeställn men de löste detta o retur utan kostnad för mig. Finns svensk support att tillgå men tar lite tid o engagemang.
Man sparar stora summor och de olika aktörerna kompletterar varandra med priser o lagerhålln, men ska ha i åtanke att beställa delar på nätet från utlandet är inte helt lätt oavsett företag och krävs en hel del eget arbete och research !

12. lokakuuta 2022

Hej, Tony!
Vi är jätteglada att samarbetet med oss ​​har orsakat dig positiva känslor.
Våra specialister är alltid redo att ge professionell rådgivning.
Kontakta oss igen om det behövs.
Reservdelar24-teamet

Bra kvalitet och snabb leverans

Bra kvalitet och snabb leverans
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

3. lokakuuta 2022

Hej, Bruno!
Tack för att du tog dig tid att lämna en recension om vårt företag.
Ha en bra dag!
Reservdelar24-Teamet.

Saanut 1/5 tähteä

Inga reservdelar men har betalat

Fick inga reservdelar men dom tog betalt. Lyckades efter ett par dagar få svar på mail att det var tekniskt problem. Dom erbjöd fem procent rabatt. Hittar inget telefonnummer till dom och svarstid på mail är 1-2 dagar. Är otroligt besviken liknar bedrägeri. Ytterligare en dag utan svar från detta bolag. Efter fyra dagar svarar dom att min beställning är under behandling och kommer att lämna lagret snart. Fyra dar för att svara på ett mail. Och nu har jag väntat över fem veckor på delarna

20. elokuuta 2022

Dear Customer,
We are sorry for any inconvenience caused.
Our quality control team will contact you in shortest terms in order to specify the issue occurred and provide you with help.

Bra hemsida

Bra hemsida. Snabb leverans.👍

18. elokuuta 2022

Hi Jan-Olof!

Thank you for taking the time to leave a review of our company.

Have a nice day!

Reservdelar24 Team.

Blinkers

Jag köpte en blinkers till bilen som inte fungerade när den kom

5. elokuuta 2022

Hello Per,
We sincerely apologize for the issue you experienced.
Our quality control manager will contact you in the shortest terms in order to specify the issue and find an appropriate solution.

Allt perfekt.

25. heinäkuuta 2022

Hej VLLASALIJA HEDVIG!
Tack för din tid och positiva feedback!
Ha en bra dag!

Saanut 3/5 tähteä

Inge fel på själva produkten

Inge fel på själva produkten, felet uppstår när postnord ska ta över logistiken det är då den totala bedömningen dras ner tyvärr.

9. kesäkuuta 2022

Dear Hubert ,

Lite för lång frakt tid

16. toukokuuta 2022

Dear Jonny ,

4. toukokuuta 2022

Hej, Giorgio!

Tack för dina vänliga ord.
Vi kommer att fortsätta att glädja dig med kvalitetsservice.

Saanut 1/5 tähteä

Produkt passar ej trots att det hade…

Produkt passar ej trots att det hade dubbelkollats under all kritik

15. huhtikuuta 2022

Dear Fredrik,
We bring you our sincerest apologies for the inconvenience caused.
We strongly suggest you always check OEN references in the description of the product. OEN verification gives you an almost 100% guarantee that you are ordering the exact part you need.
You can also use OEN in a search bar on our website and get the list of matching parts.
Your Reservdelar24 Team.

Nöjd igen

Nöjd igen, det säger allt.

21. maaliskuuta 2022

Hej,Janne !

Tack för den underbara och känslomässiga återkopplingen!
Vi är jättenöjda och det är viktigt för oss att veta att våra ansträngningar märks.

reservdelar24-teamet.

Vastaus yritykseltä Reservdelar24

Tack för din feedback och underbara betyg. Vi kommer att fortsätta arbeta endast på 5 *

Saanut 2/5 tähteä

Grejerna passade ju inte....

28. marraskuuta 2021

Hej Jessica
Synd att du lämnat en negativ kommentar här utan att kontakta oss direkt. När man söker med hjälp av reg.nummer anges det bara rekommenderade delar till bilar med samma egenskaper(märke, modell, år, motortyp) men det ger ingen säkerhet eftersom det kan vara andra specifikationer som skiljer bilar från varandra. Problemet är att tillverkaren kan förändra dem även om bilar är tillverkade samma år. Så det är säkrare att kolla delar enligt chassinummer som innehåller 17 tecken.
Med andra ord: Observera att en slutlig kompatibilitetskontroll endast är möjlig med hjälp av det så kallade OE-numret(Original equipment number). Beskrivningarna av våra produkter innehåller endast deras tekniska specifikationer och kan inte garantera att de är kompatibla med ett visst fordon. Innan du gör en beställning bör du därför kontrollera OE-numret som anges i beskrivningen av den motsvarande produkten. Läs om detta här: https://www.reservdelar24.se/villkor-och-bestammelser.html.
Du kan gärna returnera oskadade och omonterade produkter. Instruktionerna har vi redan skickat.
Mvh, Arbetsgrupp Reservdelar24.

Saanut 4/5 tähteä

Har gjort en retur där varan skickades…

Fick hjälp till slut med en pågående retur. Hade hoppats att det var tydligare på hemsidan var man kunde kontakta er samt att returärenden tar 2-3 veckor.

8. marraskuuta 2021

Hej Alfred
Tack för din kommentar.
Vi ber om ursäkt för möjliga oklarheter.
Bra att du har fått hjälp med ditt ärende. Hoppas att se sig igen hos oss.
Mvh,
Arbetsgrupp Reservdelar24.

Saanut 2/5 tähteä

Fel delar igen

Fel delar igen. Har inte fått returpengarna insatta.

4. marraskuuta 2021

Dear Dan W.,
It seems like your review is not about order from our website.
We keep trying to reach you. Please contact us at trust@reservdelar24.se. We will be happy to answer your questions and resolve any issue.
Reservdelar24 team

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin