Saanut 5/5 tähteä

Tack så mycket för era tjänster och er hjälp med det här företaget. Jag rekommenderar starkt att använda den här portalen för information! 👏 Tack så mycket!! 🥇

Saanut 5/5 tähteä

Hej, Jag har sett att ni har dragit 250 kr från mitt konto, men jag har inte fått någon tydlig information om varför. Om detta gäller någon form av medlemskap vill jag meddela att jag inte ön... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Använde mig av Rentumo för att hitta min nuvarande lägenhet. Fungerade jättesmidigt och var väldigt lätt att hitta lägenhet samt sortera bort de lägenheter som jag inte ville ha.

1. Isännöintiyhtiö
  2. Online-markkinapaikka
  3. Kiinteistönvälittäjät

Tietoja yrityksestä Rentumo.se

Yrityksen kirjoittama

Rentumo.se är det ultimata verktyget för att hitta hyresbostäder i Sverige. Med över 250 verifierade webbplatser får du tillgång till automatiserade sökningar och omedelbara meddelanden om nya annonser.

Från lägenheter till hyreshus, Rentumo.se gör bostadssökande enkelt: allt på ett ställe.
Redo att börja leta efter ett nytt hem? 👇

Upptäck alla annonser

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Superbra!

7. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Rentumo är jätte bra och har en jätte…

Rentumo är jätte bra och har en jätte bra kundservice och är väldigt hjälpsamma😊 kan värkligen rekomendera om ni söker lägenhet

31. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rentumo.se

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med Rentumo och vår kundservice. Det betyder mycket att du vill rekommendera oss!

Bra sida när man letar nytt boende

En riktigt bra sida om man söker ny lägenhet 👍
Vid kontakt är dom snabba på att svara.🙏🏼 Rekommenderar starkt ⭐️

24. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rentumo.se

Tack så mycket! Vi är glada att du uppskattar sidan och vår snabbhet på att svara.

Saanut 5/5 tähteä

It helped me to get some very good…

It helped me to get some very good accommodations. I highly recommend it.

20. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rentumo.se

Thank you for your kind feedback and recommendation! We’re glad to hear Rentumo helped you find good accommodation.

Kind regards,

söker lägenheten i Tranås

Rentumo har bra service och är lätt att använda.

19. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rentumo.se

Tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att du tycker att Rentumo är lätt att använda och att du är nöjd med vår service.

Saanut 5/5 tähteä

Bra service när man behöver hjälp

Bra service när man behöver hjälp. Bra med mail och annonser på boenden som passar en.

13. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rentumo.se

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du uppskattar servicen och våra annonser.

Saanut 5/5 tähteä

Så skönt att så mycket är samlat på…

Så skönt att så mycket är samlat på samma sida! Jag hittade mitt nästa boende via Rentumo och kommer rekommendera sidan till alla jag känner!✨

11. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rentumo.se

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du hittade ditt nya boende via Rentumo och att du uppskattar att så mycket är samlat på ett ställe. Vi uppskattar verkligen att du rekommenderar oss vidare. ✨

Saanut 4/5 tähteä

Jag har testat Rentumo när jag letade…

Jag har testat Rentumo när jag letade efter en hyreslägenhet och tycker att tjänsten är ganska smidig. Plattformen samlar annonser från många olika bostadssidor och skickar notiser när nya lägenheter publiceras, vilket sparar mycket tid jämfört med att själv behöva kolla flera sidor varje dag.

11. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rentumo.se

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du tycker tjänsten är smidig och att notiserna hjälper dig att spara tid i din bostadssökning. Vi uppskattar verkligen din feedback.

Saanut 5/5 tähteä

Jag råkade bli debiterad för medlemskap…

Jag råkade bli debiterad för medlemskap som jag ville avsluta. Alla debiteringar som gjordes fick jag återbetalt för vilket jag är jätte glad över. Tacksam för en såå bra kundservice!❤️

25. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Rentumo.se

Tack för din fina återkoppling! Vi är så glada att du är nöjd med kundservicen och att allt löste sig smidigt.

Bra sida när man letar nytt boende

Bra sida när man letar nytt boende, och lätta att få kontakt med!🙏🏼

5. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rentumo.se

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du tycker sidan är bra och att det är enkelt att komma i kontakt.

Saanut 5/5 tähteä

Jag har haft en fantastisk upplevelse…

Jag har haft en fantastisk upplevelse här på Rentumo!

26. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rentumo.se

Tack så mycket för din fina recension! Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med Rentumo.

Underbar tjänst

Det är smidigt att hitta boende och det är lätt att få tag på hyresvärdar snabbt om man behöver det! Rekommenderar starkt 🌟

25. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rentumo.se

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att tjänsten fungerar smidigt för dig och uppskattar verkligen rekommendationen.

Bra kundservice!

Bra kundservice!

19. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rentumo.se

Tack så mycket för din recension, det betyder mycket.

Jätte bra

Jätte bra! + trevlig kund service
Snabbt svar

16. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rentumo.se

Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att du uppskattar vår service.

Saanut 5/5 tähteä

Rentumo är en utmärkt hemsida för…

Rentumo är en utmärkt hemsida för bostadssökande. Den är lätt att navigera och gör det enkelt att hitta rätt bostad. Dessutom behandlar de kunderna bra, vilket gör hela processen ännu smidigare.

16. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rentumo.se

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att vår tjänst gör bostadssökandet enklare och smidigare för dig.

Värd tjänst

Värd tjänst

10. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rentumo.se

Tack för din recension! Vi är glada att du uppskattar tjänsten och att den har varit värdefull för dig.

Saanut 4/5 tähteä

Jag använde Rentumo för att söka lägenhet

Jag använde Rentumo för att söka hyresbostad och upplevde tjänsten som enkel och lätt att använda. Det var smidigt att få notifieringar om nya annonser och plattformen sparade mig mycket tid. Informationen var tydlig och jag kunde snabbt komma i kontakt med hyresvärdar.

28. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rentumo.se

Tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att Rentumo kunde göra bostadssökandet enklare och spara tid – och att notifikationerna och kontakten med hyresvärdar fungerade smidigt.

Väldigt förståeliga

Väldigt förståeliga, hjälper mig med en felaktig betalning, skulle rekommendera!

27. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rentumo.se

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att vi kunde hjälpa till och uppskattar verkligen din rekommendation.

Rentumo

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin