Rentumo.pl Arvostelua 96

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Kiedy miałam bardzo poważny problem dział obsługi od razu pomógł szukać rozwiązania zachowując pełen profesjonalizm wyrozumiałoś i cały czas wykazują chęć pomocy także naprawdę z ręką na sercu w przy... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Miałem problem z automatycznie pobraną opłatą za subskrypcję Premium. Początkowo proces wyjaśniania sprawy mógł przebiec sprawniej, ponieważ odnalezienie mojej subskrypcji zajęło trochę czasu i wymaga... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Trzeba uważać, bo zwykłe opłacenie dostępu do jednej nieruchomości za 5 zł ... może kosztować prawie 200 zł, jeśli się za wczasu nie anuluje automatycznie rozpoczynanej subskrypcji!! Nie wiem, kto tak... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Jestem mile zaskoczony personelem, który tam pracuje. Damian pomógł mi rozwiązać problem ze zrozumieniem, za co jestem mu bardzo wdzięczny. Korzystałem z usług Rentumo, ale były problemy, których nie... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Isännöintiyhtiö
  2. Online-markkinapaikka
  3. Kiinteistönvälittäjät

Tietoja yrityksestä Rentumo.pl

Yrityksen kirjoittama

Rentumo.pl to najlepsze narzędzie do znalezienia wynajmu w Polsce. Dzięki ponad 600 zweryfikowanym stronom masz dostęp do automatycznych wyszukiwań oraz natychmiastowych powiadomień o nowych ofertach.

Od kawalerek po domy rodzinne – z Rentumo.pl wyszukiwanie i kontakt z wynajmującymi stają się proste i wygodne: wszystko w jednym miejscu.
Gotowy, aby znaleźć swój nowy dom? 👇

Sprawdź wszystkie oferty

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 60 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Oszuści

Oszuści, nie da się zrezygnować z subskrypcji, trzeba zamknąć kartę płatniczą w banku.

27. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Rentumo.pl

Bardzo nam przykro, że miała Pani negatywne doświadczenie z naszą usługą. Chcielibyśmy podkreślić, że rezygnacja z subskrypcji jest w pełni możliwa poprzez standardową procedurę opisaną w naszym regulaminie. Zawsze staramy się, aby proces ten był jasny i dostępny dla wszystkich klientów.

Z poważaniem,
Aleksandra

Opinia

Mimo pewnych początkowych komplikacji, udało się wszystko pozytywnie rozwiązać. Szybki i przyjemny kontakt z działem obsługi klienta. Bardzo polecam firmę.
Wiele ciekawych ofert mieszkań.

21. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Rentumo.pl

Bardzo dziękujemy za docenienie naszej pracy i cieszymy się, że udało się pozytywnie rozwiązać wszelkie komplikacje. Zadowolenie naszych klientów jest dla nas najważniejsze, a szybki i przyjemny kontakt to coś, do czego zawsze dążymy.

Dziękujemy również za miłe słowa o naszych ofertach mieszkań – staramy się, aby były one jak najbardziej atrakcyjne. Zapraszamy do dalszej współpracy!

Saanut 5/5 tähteä

Wyszukiwarka bardzo intuicyjna, miła i pomocna obsługa klienta

Wyszukiwarka bardzo intuicyjna, przeszukuje cały internet, różne portale, serwisy internetowe z ogłoszeniami wynajmu/kupna mieszkania/domu. Dzięki różnym filtrom jesteś w stanie dopasować swoje wyszukiwanie pod swoje potrzeby. Bardzo wygodne i proste w użyciu narzędzie.
Ponadto, obsługa klienta serwisu jest bardzo uprzejma, pomocna i szybko odpisuje w przypadku jakiś pytań/ problemów. Zdecydowanie polecam!

6. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Rentumo.pl

Bardzo się cieszymy, że nasza wyszukiwarka spełniła Pani oczekiwania i okazała się intuicyjna oraz wygodna w użyciu. Staramy się tworzyć narzędzia, które ułatwiają życie naszym użytkownikom, a pozytywne opinie są dla nas najlepszą motywacją do dalszego rozwoju.

Dziękujemy również za docenienie pracy naszego zespołu obsługi klienta – zadowolenie klientów jest dla nas priorytetem!

Saanut 1/5 tähteä

To jest jakiś serwis krzak

To jest jakiś serwis krzak, który wciąga wszystkie oferty, również te nieaktualne. Telefonu do firmy brak. Bez żadnej zgody właściciela publikuje jego oferty zaciągnięte z innych stron, przez co wprowadza zainteresowanych w błąd (oferty nieaktualne, dawno wygasłe).

5. elokuuta 2024

Pomocny kontakt

Mogłam liczyć na pomoc w rozwiązaniu mojego problemu, jak i na szybki kontakt z działem pomocy. Pani, która rozpatrzała moją sprawę była wyrozumiała i cierpliwa. Polecam!

2. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Rentumo.pl

Bardzo dziękujemy za docenienie naszej pracy. Cieszymy się, że mogła Pani liczyć na naszą pomoc i szybki kontakt z działem obsługi klienta. Takie słowa to dla nas ogromna motywacja!

Miło nam, że profesjonalizm i wyrozumiałość naszego zespołu zostały zauważone. Zapraszamy do dalszej współpracy i jeszcze raz dziękujemy za polecenie!

Saanut 5/5 tähteä

Jeżeli chodzi o możliwość dogadania się…

Jeżeli chodzi o możliwość dogadania się w różnych sprawach to naprawdę bardzo miła i pomocna obsługa

27. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Rentumo.pl

Bardzo się cieszymy, że nasza obsługa spełniła Pani oczekiwania. Zależy nam na tym, aby nasi klienci zawsze czuli, że mogą na nas liczyć i znaleźć z nami wspólne rozwiązanie w każdej sprawie.

Dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy do dalszej współpracy! 😊

Saanut 5/5 tähteä

I really appreciate Rentumo for…

I really appreciate Rentumo for understanding their clients even when it inconvenienced them they still try to give a customer satisfaction and truly this 👌 is how a business, platform, or an organisation should run I recommend Rentumo for your dream home or apartments you will never regret working with them
For me it is 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️💯

10. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Rentumo.pl

We’re absolutely thrilled to hear such kind words about Rentumo! Your appreciation for our dedication to client satisfaction means the world to us. We truly believe that understanding our clients' needs, even in challenging situations, is what makes a business successful, and we're so glad this stood out to you.

Thank you for recommending us and trusting Rentumo to help you find your dream home or apartment. Your 5-star review and enthusiasm inspire us to keep delivering the best experience possible!

Looking forward to assisting you again in the future. 😊

Warm regards,
The Rentumo Team

Saanut 5/5 tähteä

Dzięki Rentumo w bardzo szybkim tempie…

Dzięki Rentumo w bardzo szybkim tempie znalazłam dokładnie to czego chciałam! Kontakt z obsługą klienta sprawny, szybki i zrozumiały!
Bardzo polecam!!!

28. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Rentumo.pl

Cieszymy się, że dzięki Rentumo udało się szybko znaleźć dokładnie to, czego Pani szukała! Satysfakcja naszych klientów jest dla nas priorytetem, a takie słowa dodają nam energii do dalszej pracy. 😊

Dziękujemy również za docenienie naszego zespołu obsługi klienta – staramy się, aby każdy kontakt był sprawny i pomocny.

Zapraszamy do dalszej współpracy i jeszcze raz dziękujemy za polecenie!

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin