Renton vattenrening AB Arvostelua

1. Vedenpuhdistusyhtiö
  2. Vedenkäsittelylaitos
  3. Vesilaitosyhtiö

Yrityksen kirjoittama

Välkommen till Renton Vattenrening. Som namnet antyder är vi ett specialiserat företag som är experter på vattenfilter, dricksvattenrening och filtermassa. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärda vattenfilter av högsta kvalitet till hushåll och lantbruk. Vi erbjuder även större filtersystem. Har du problem med ditt dricksvatten? Här kan du snabbt och enkelt beställa vattenanalys av ditt vatten. Med en vattenprovtagning får du svaren. Du kan även göra en offertförfrågan på den produkt som du behöver och, förstås, också läsa mer om oss och våra vattenfilter.

Hyvä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Bra service med stort engagemang!

Vi har fått mycket bra och engagerad hjälp med att få ordning på vårt vatten med hjälp av avsyrningsfilter. Vi har haft många frågor och funderingar och varit särskilt måna om att få rätt hjälp då vi har små barn i hushållet. Med personlig service, där det varit otroligt lätt till kontakt, så känner vi oss trygga med åtgärderna och vattnet i kranen igen!

9. heinäkuuta 2026

Rent vatten!

Jag beställde ett test efter att frun tvinga mig och blev förvånad hur illa vattnet faktiskt var. Köpte en rejäl RO lösning för hela huset. Upplevde säljaren som kunnig och mycket intresserad av vatten.

Jämförde offerten och dessa fick våra pengar efter pris o kunskap.

Snabb leverans som var riktigt väl packad och tydligt uppmärkt. /Stefan

26. toukokuuta 2026

Bra service & snabb respons

Bra service & snabb respons. Jenni snabb på bollen & tillmötesgående, lite lång väntetid på vattenanalysen (men beror nog inte på Renton). Nu ser jag fram emot nästa steg för att rena vattnet här på Gotland. /Björn & Elisabet

2. heinäkuuta 2026

Mycket bra

Mycket bra . Grabbarna på lagret var extremt hjälpsamma med att packa in allt i min bil.
Även Bert-Arne ska ha beröm för sitt kunnande och även bemötandet vi fick.
/ Erika

12. toukokuuta 2026

Anlita ALDRIG Renton vattenrening

Anlita ALDRIG Renton vattenrening!
Ytterligare telefonterror från Renton vattenrening, jag blockerade deras nummer och nu ringde de ändå från annat nummer. Trots att jag mailat att jag inte är intresserad. Jag förklarade för säljaren varför jag inte var intresserad och bemötandet var först totalt oförstående för att sedan gå över i irritation och gapig aggressivitet. Detta måste vara ett av de mest oseriösa företagen i landet.

4. heinäkuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Smidig, seriös vattenanalys

Smidig beställning av vattenanalys. Bra möjligheter till inlämning av vattenprovet, även i glesbygden där jag befann mig. Bra dialog med deras medarbetare om resultatet. Vettig offert på filter för att åtgärda de problem som identifierades.

Anledningen till att jag inte ger full poäng är att man inte kunde rekommendera någon som installerar deras filter. Efter att ha letat runt lokalt efter någon som kunde installera behövde jag välja annan filterleverantör, för att hitta en rörmokare som installerar.

21. helmikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

VARNING!!! Oseriös försäljning av vattenfilter!

Sålde in produkter för 17.000 kr på mina ovetande föräldrar. Utnyttade deras okunskap om vattenrening. Vid kontakt svarar de ej. Obefintlig support. Saknar grundläggande kunskaper om VVS och vattenrening samt inkoppling av vattenreningssystem. Anmälda till ARN.

13. syyskuuta 2022

Helt oseriöst företag

Helt oseriöst företag - undvik dem till varje pris! De svarar inte ut proverna inom utsatt tid och de svarar inte i telefon utan har en helt ointresserad (outsorcad?) telefonvakt som ska "lämna meddelande" vilket inte leder till någonting alls trots flera påstötningar.

27. heinäkuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin