Tämö tuote tuli nopeasti, oli juuri kuin luvattu ja olen kaikin puolin tyytyväinen ostokseeni. Seuraava puhelimeni tulee varmasti tilattua myös tältä yritykseltä
Arvostelun yhteenveto
Luotu tekoälyllä viimeaikaisten arvostelujen perusteella
Useimmin mainitut
Tämän yhteenvedon taustalla olevat arvostelut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
We are an online marketplace that sells products returned to our partner retailers with discounted prices. All products are verified and checked by us. We promote re-commerce and make online shopping more sustainable. Our selection changes daily and best deals sell out quickly. We use a grading system to make sure you always get what you pay for. Most of our products are as new. Renow also sells pre-owned phones, computers and other electronics with affordable prices.
Sörnäisten rantatie 25, 00500, Helsinki, Suomi
- help@renow.ai
- renowoutlet.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Positiivinen kokemus
Tuote oli moitteeton ja toimitus erittäin nopea!

Käytetty robottiruohonleikkuri
Ostin varaosiksi käytetyn robottiruohonleikkurin. Laite toimitettiin nopeasti, oli todella edullinen ja lähes paremmassa kunnossa kuin omani.

Vastaus yritykseltä Renow
Hyvä vaihtoehto uudelle. Nopea toimitus! Halvat hinnat!
Nopea toimitus!
Halvat hinnat!
Tuotetiedot esitetty selkeästi ja laitteiden kuntoluokitukset pitävät paikkansa
Ammattitaitoinen asiakaspalvelu
Nopea yhteydenotto

Laukku löytyi
Sopiva tuote löytyi verkosta nopeasti ja toimituskin tapahtui ripeästi.

Helppo ostaa
Helppo ostaa, nopea toimitus ja tuote vastaa kuvattua.

Edullinen löytöpaikka
Tuote oli uuden veroinen, mutta hinta huomattavasti edullisempi. Nopea sujuva tilaus ja toimitus. Hyvä paikka tehdä edullisia löytöjä. Tänne palaan toistekin.

Suosittelen
Huippupalvelu. Tilasin kaksi tuotetta jotka tulivat nopeasti. Toinen oli älykello joka oli liian iso vaimolleni, palautin sen takaisin ja palautus käsiteltiin erittäin nopeasti. Asiakaspalvelusta saa todella nopeat vastaukset viesteihin. Suosittelen.

Todella hyvä kokemus
Tilasin Samsungin älykellon joka osoittautui liian isoksi minulle. Palautin tuotteen ja tilasin pienemmän version kellosta. Molemmat kellot kuin uudet. Palautus onnistui helposti. Tuote tuli seuraavana päivänä tilauksesta. Kaikki toimi loistavasti, kiitos!

Loistava palvelu
Loistava palvelu , todella nopea. Toimivat tuotteet. Plussaa kierrätyksestä ,loistoidea👍

Vastaus yritykseltä Renow
Tuote ja toimitus oli parempi kuin…
Tuote ja toimitus oli parempi kuin osasin odottaa

Hyvä laite!
Hyvä laite,kunto niinkuin luvattiin.
Nopea ja ripeä toimitus.
Hyvät maksuvaihtoehdot.

Nothing Phone 2
En ollut kuullut Renowista ennen tätä ostosta, ja suhtauduin vähän epäilevästi käytetyn puhelimen hankintaan.
Puhelin tuli kuitenkin nopeasti ja kunto oli aivan uuden veroinen, niin kun luvattu. En löytänyt yhtään naarmua ta muita merkkiä käytöstä, nin täydet pisteet minulta. Säästyi pari sata verrattuna että olisi ostanut uuden.

Vastaus yritykseltä Renow
Kannettava tietokone hyvä kone ja…
Kannettava tietokone hyvä kone ja puolet halvempi ku kivijalka kaupassa tuli todella nopeasti 2 päivää

Todella positiivinen tilauskokemus
Olen todella tyytyväinen tilaamiini JBL:n kuulokkeisiin! Tilausprosessi oli helppo ja toimitus nopea. Ainoa asia joka erotti tuotteen upouusista, oli pieni jälki pakkauksessa siitä että se oli avattu aikaisemmin. Itse kuulokkeet olivat aivan uuden näköiset, siistit ja toimivat moitteettomasti.

Suunto tilaus osto
Helppo löytää sivulta, nopea tilaus ja toimituskin nopea. Tuote todellakin aivan uuden veroinen (virheetön).

Hieno ostos
Olin huolissani ostosta, mutta minun ei olisi tarvinnut olla. Ostettu kello osoittautui unelmakelloksi. Kaikki on kaunista, toimivaa ja edulliseen hintaan. Suosittelen ostoksia tässä kaupassa. Kiitos

Nopea toimitus
Nopea toimitus, edullinen tuote joka oli aivan uuden veroinen. Kiitos