Har sett den här finessen i Thailand bland annat. Helt kanon att göra rent toan med! Lätt att montera för den som har lite kunskap om rör o grejer. Supernöjd! Snabb leverans och bra pris.
Riktigt nöjd med bideduschen, robust tillskillnad från varianter som ofta säljs i de större varuhusen... Enkel att använda också! rekommenderas
Tyvärr passade inte den här bidén vår toalettstol. Men den såg väldigt rejäl ut. Bra kommunikation kring retur och återbetalning!
Var lätt att installera. Fungerar bra förutom att den läcker lite.
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Vi på RenaRumpor är ett familjeföretag med rötter i Skövde (nu baserade i Töreboda) och vi brinner för att göra högkvalitativa och prisvärda bidéer tillgängliga för alla i Sverige. Vårt intresse för bidéer väcktes under Coronapandemin 2020, då toalettpappersbristen tydligt visade fördelarna med en bidé. Vi upptäckte hur enkelt det var att minska toalettpappersförbrukningen och samtidigt förbättra hygienen. En släkting i 80-årsåldern, som testade vår första bidé, bekräftade de hygieniska fördelarna och inspirerade oss att starta RenaRumpor.
Krukmakarevägen 1, 54535, Töreboda, Ruotsi
- 0760585300
- renarumpor@gmail.com
- renarumpor.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Var lätt att installera
Var lätt att installera. Fungerar bra förutom att den läcker lite.
Har varit på jakt efter denna produkt…
Har varit på jakt efter denna produkt ett tag
Hygieniskt och enkelt!
Supernöjd! Snabb leverans och bra pris.
Toppen produkt och snabb leverans
Leveransen var snabb. Produkten är toppen och instruktionerna lätta att följa.
Inte riktigt rätt material och frakten…
Inte riktigt rätt material och frakten tog lång tid.
Fantastisk bra!!!
Mycket bra kvalitet! Tydlig och bra installationsguide. Helt nöjd!
Varan är inte levererad efter 15 dagar..
Bra produkt Vänligt bemötande då jag…
Bra produkt Vänligt bemötande då jag gjorde felbeställning
Det fungerade som förväntat
Det fungerade som förväntat. Enkel funktion med bra resultat.
Produkten och funktionen är det jag…
Produkten och funktionen är det jag saknat i många år. Service var fantastiskt från början till slut.
Jag fick en trasig produkt
Jag fick en trasig produkt. De sa att se skulle skicka ett nytt men de skickade inte.
Fungerade lika bra som jag hoppats på
Bidéduschen fungerar utmärkt
Bidéduschen fungerar utmärkt. Instruktionen tillfyllest.
Snabb leverans och enkel montering på…
Snabb leverans och enkel montering på kranen.
Fungerar hur bra som helst.