Ordern går snabbt igenom utan en massa "moderna" företeelser som bara komplicerar. Produkterna motsvarar förväntningarna jag hade, dvs utmärkta. Och till sist men inte oviktigt, önskemål om feedback... Näytä lisää
Köpte service kitt till min gräsklippare var smidigt med samtliga produkter i ett paket, så man slipper leta runt efter varje enskild artikel. Allt fanns med, vilket sparade både tid och gjorde bestäl... Näytä lisää
Har beställt från Rembutiken förut utan problem men senaste beställningen så saknades det grejer. Och nu verkar inte finns nån kundtjänst för dom svarar inte på mail av nån anledning. Har skickat... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
RemButiken.se säljer transmissionsprodukter som kilremmar & kuggremmar på nätet. Vi har även ett enormt utbud av gräsklipparknivar, robottillbehör, spännrullar och drivremmar till bland annat Stiga, Husqvarna och MTD.
Industrigatan 6B, 52230, Tidaholm, Ruotsi
- rembutiken.se
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Bra priser och snabba leveranser

Vastaus yritykseltä RemButiken.se
Rabattkoden och telefonsupport och filhantering
Rabattkoden är giltig i ett år från och med idag och gäller på hela sortimentet, med undantag för redan prissänkta produkter. (har nästan bara prissänkta varor). Glöm rabatten då!!!
Vilseledande uppgifter före. (10% rabatt nästa köp.)
Ingen telefon support! Tel.nr. finns på hemsidan.
Sågfilarna saknade skyddshöljena. Hackade löst mot varandra. Jag gammal filare vet hur filarna skall handskas med.

Bra produkt, snabb leverans
Bra produkt, snabb leverans.

Vastaus yritykseltä RemButiken.se
En sida som faktiskt är så enkel att…
En sida som faktiskt är så enkel att hitta på och handla av som det ska vara. Och super snabb frakt👌👌

Bra,billigt och effektivt

Vastaus yritykseltä RemButiken.se
Snabb leverans bra respons på produk…
Snabb leverans bra respons på produk frågor och såklart dom har bra priser, jag återkommer fler gånger.

Vastaus yritykseltä RemButiken.se
Lätt att hitta rätt produkt i butiken
Lätt att hitta rätt produkt i butiken. Bra pris. Produkterna passade vid montage. Livslängden kan jag inte säga något om ännu.

Vastaus yritykseltä RemButiken.se
Lätt att söka o hitta rätt reservdelar
Lätt att söka o hitta rätt reservdelar, bra priser kanske billigaste, lätt att beställa o följa order, mycket snabb leverans, mycket nöjd

Vastaus yritykseltä RemButiken.se
Snabb leverans, bra vara.

Vastaus yritykseltä RemButiken.se
Lätt att hitta det jag behöver
Lätt att hitta det jag behöver. Bra sortiment, inte första eller sista gången jag shoppar på rembutiken

Vastaus yritykseltä RemButiken.se
Har använt delen jag köpte ca 1 timma…
Har använt delen jag köpte ca 1 timma och den funkar fint hittills. Ska snart öka användningen och hoppas den funkar lika bra då. Har inte behövt sända tillbaka något köp ännu till Rembutiken, men om jag skulle behöva det så hoppas jag det ska funka bra utan mankemang.

Vastaus yritykseltä RemButiken.se
Blixtsnabba leveranser och bra utbud!
Rembutiken är alltid vansinnigt snabba! Något jag värderar väldigt högt i min köpupplevelsen. Aviseringar med orderstatus gillar jag också, lättare att följa beställningen. Oftast kommer den dagen efter. Sen gillar jag Klarna som betalalternativ. Utbudet är riktigt bra och jag hoppas det kommer breddas ytterligare med tiden men det fyller gott mina behov!

Kabelsökare bra hjälpmedel
Tekniska problem med en kabelsökare löstes på ett smidigt och snabbt sätt, bra respons från leverantören.

Så suverän service!
Så suverän service! Köpte hus i somras och fick en gammal Jonsered åkgräsklippare på köpet, vilken är lite trixig att hitta delar till för en novis som mig. Hörde att rembutiken var bra. Och namnet till trots har de allt som behövs, inte bara remmar!
Har aldrig varit med om maken till snabb mejlrespons. Får svar på 10-15 minuter med exakt vilka delar som behövs. Så jag kan nog tycka de är blygsamma med sitt autosvar om att det kan ta 24 timmar innan de svarar. 🙂
När beställningen väl är lagd så är det dessutom snabba leveranser och support om något blivit fel. Livet med Jonsered-maskin känns mycket lättare nör Rembutiken finns! 👍

Vastaus yritykseltä RemButiken.se
Snabb leverans och stort urval.

Snabbt och lätt
Lätt att hitta det man vill köpa och snabb leverans