Saanut 5/5 tähteä

Vilken otroligt bra service ni har. Jenny som arbetar i kundtjänst är hjälpsam och trevlig. Hon hjälpte mig med byte av knäskydd (jag beställde helt fel storl.) 3 gånger. Snabbt och fraktfritt. Utan a... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Fick inte mina varor och de svarar inte på mail! Jag beställde 30 maj och betalade direkt. Tre veckor senare fick jag ett paket från Kina (de låtsas vara svenska men det är dropshipping) och i pakete... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kauneus- ja terveysmyymälä

Yrityksen kirjoittama

Produkter som underlättar för dig i din vardag. Välkommen att besöka vårt sortiment som består av massageprodukter, ergonomiska produkter, rehab produkter m.m.

2,6

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Skräp produkter

Skräp företag som beställer wish saker från Kina och skickar till dig!

27. tammikuuta 2026

Beställde ett knäskydd

Beställde ett knäskydd! Jättedålig kvalité. Känns som att den visuella bilden av produkten är kraftigt förskönada! Kardborrband håller INTE ihop remmar som spänns runt mitt knä, släpper hela tiden! 599 kr!!! Det här är ingen produkt som rehabbutiken tillverkar själv, made in China och säljs via ALIEXPRESS, WISH M.M Rehabbutiken säljer dålig kvalité till dyr peng!😡😡😡😡

2. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Dålig information som vilseleder…

Dålig information som vilseleder konsumenten. Trodde att jag köpte ortopediska sandaler från ett svenskt företag med lager i Sverige och fick undermåliga plastskor från Kina. Ingenstans står att kunden ska betala och skicka retur till Kina! Lång leveranstid och sandaler som inte är värda namnet. Undvik detta företag!

12. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Fel vara - men betala för returkostnaden

Efter att ha väntat en månad på min produkt (som skulle komma på 5-12 dagar) så var det fel vara i paketet. Kundsupport försökte få mig att behålla den felaktiga varan, men när jag nekade till det försökte de lura mig till att själv betala för returen. Väldigt oseriöst företag, köp inte härifrån.

Fake omdömen

Jag beställde för 4 veckor sedan. Inte ens på väg. Jag har skrivit till kundtjänst 6 gånger men inget svar, finns inget telefon nummer. Detta är droppshipping, och väldigt oseriös människa bakom rehab prylar. Jag läser nu andra omdömen och jag misstänker att hon/han skriver falska omdömen om företaget för att lyfta sig själv efter alla negativa omdömen! Jag lär aldrig få min produkt men nu bryr jag mig inte längre, gör inte samma misstag som mig

SKAM

Vilseledande marknadsföring och ingen respekt för konsumenträtt

Jag beställde en massagekudde som på hemsidan presenterades som en svart kudde av märket Champion – samma som säljs hos etablerade återförsäljare. Det jag fick var en helt annan produkt med icke-EU-godkänd strömadapter som inte fungerar i svenska uttag.

När jag kontaktade Rehab Prylar för att reklamera varan hänvisade de till att jag själv ska returnera den till Kina, trots att de i sina köpvillkor och på hemsidan uppger att de har lager i Sverige och att reklamationer ska hanteras därifrån. De vägrar dessutom att stå för returfrakten, vilket de enligt konsumentköplagen är skyldiga att göra vid felaktig vara.

Oseriöst bemötande, vilseledande produktbeskrivningar och noll ansvarstagande. Jag har nu anmält företaget till Konsumentverket.

HEMSKT

HEMSKT! Mitt paket kom efter ca 3 veckor men det stod att det skulle ta 1-2 arbetsdagar :/ ?
Ska returs varan för nu behövs den inte längre. Super otydligt hur man ska göra retur

6. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Toppen

Skulle aldrig välja ett annat företag att köpa ortopediska skor ifrån.. Förstående och snabba svar! Aldrig varit något problem. Kundtjänsten är också väldigt trevlig :)

4. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin