Banner for Rehab Footwear

Rehab Footwear Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Eerdere bestellingen verliepen altijd probleemloos en deze dus ook weer. Website, betalen en bezorgen gaan bijna als "vanzelf". En de schoenen zelf voor mij 10/10.

Saanut 4/5 tähteä

Bestellen van de schoenen ging vlot en ze kwamen keurig verpakt aan. Na passen bleken mijn voeten niet helemaal bij de schoenen te matchen, dus retourzending geregeld. Tussentijds goede communicat... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De schoenen zien er goed uit, maar kan nog weinig zeggen over hoe ze zullen zijn na verloop van tijd, hoewel ik denk dat dit wel in orde zal zijn. Ik ben met name te spreken over de klantenservice, na... Näytä lisää

1. Kenkäkauppa
  2. Kenkätehdas
  3. Jalkineiden tukkuliike

Yrityksen kirjoittama

REHAB Footwear is een Nederlands schoenenmerk, opgericht in 2008, dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van herenschoenen. Het merk onderscheidt zich door eigenzinnige ontwerpen waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse materialen en texturen. De collecties variëren van geklede schoenen tot sneakers, waarbij de nadruk ligt op de combinatie van esthetiek en draagcomfort door middel van eigen ontwikkelde leesten en zolen. Gratis verzending en retour in NL & BE vanaf €50

Erinomainen

Kaikki arvostelut

184 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super service

Prachtige schoenen, maar juist ook de klantenservice ben ik super tevreden over! Echt meedenken/meewerken aan een oplossing. Top

3. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rehab Footwear

Hi Joyce, goed om te horen! Bedankt voor de positieve review!

Zeer blij mee

Zeer blij mee. Goede pasvorm en kwaliteit ziet er netjes uit. Eigenlijk exact wat ik ervan verwacht had. Ik ga zeker meer smaken aanschaffen.

1. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rehab Footwear

Hi Tim, bedankt voor de mooie review!

Eenvoudig selecteren

Eenvoudig selecteren, makkelijk afrekeningen en snelle levering. Schoenen zitten als gegoten.

1. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rehab Footwear

Hi Harold, fijn dat alles positief ervaren is. Bedankt!

Saanut 5/5 tähteä

Inmiddels wel 9 of 10 paar Rehab…

Inmiddels wel 9 of 10 paar Rehab sneakers aangeschaft, meestal de suède types. Comfortabeler kan ik niet vinden. De schoenen gaan niet heel lang mee (zijn altijd met geribbelde onderkant; gaan bij mij tot op de draad), maar dat is dan maar zo. Ik wacht op lichtblauwe Craig Sue of Crash Sue, maar voorlopig kan ik nog vooruit.

30. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rehab Footwear

Hi Jan Willem, bedankt voor de mooie review!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en kwalitatief erg…

Snelle levering en kwalitatief erg goede schoen. Ik heb deze schoenen 3 jaren geleden in een andere kleur gekocht en draag die ook nog steeds. Heerlijke zomerschoen om met blote voeten in te lopen.

22. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rehab Footwear

Wat leuk om te horen dat de schoenen nog steeds goed bevallen! Bedankt voor de positieve review!

Soepele deal.

Snel en goed verpakt bezorgd.
Sneakers hebben goede pasvorm en lopen prima.

22. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rehab Footwear

Bedankt voor de positieve review!

Goede pasvorm

Goede pasvorm

24. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rehab Footwear

Hi Remco, bedankt voor de positieve review!

Tevreden

Levering, zoals altijd, naar tevredenheid

17. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rehab Footwear

Hi John, bedankt voor de positieve review!

Saanut 3/5 tähteä

De rechter schoen heeft een lichte…

De rechter schoen heeft een lichte beschadiging aan de hak

18. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Rehab Footwear

Hi Etienne, bedankt voor de review. Inmiddels hebben we via email hier contact over gehad. Zoals aangegeven, een tip voor een eventuele volgende keer, meld dit direct dan kunnen we wellicht nog een oplossing vinden.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin