Reflower Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn ontzettend blij met Reflower! De prachtige bloemenboog, corsages, tafeldecoratie en grote vazen maakten de locatie helemaal af. Alles zag er stijlvol en verzorgd uit. Ook de levering ver... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Altijd weer nieuwe boeketten om uit te kiezen met bijzondere vazen! Fijn voor ons als medewerkers, maar ook een mooie binnenkomer voor gasten of klanten die op ons kantoor op bezoek komen. En fijne se... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een leuk, duurzaam initiatief en werkelijk prachtige bloemen die er niet fake uitzien. Mijn enorme boeket zonnebloemen ga ik zeker een tijd houden. Uiteindelijk goedkoper dan iedere week een grote bos... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat jammer dat Reflower niet door het hele land levert. Gelukkig kunnen we nu door te kopen ook genieten! Prachtige bos bloemen die helemaal goed verpakt heelhuids aangekomen is.

Yritys on vastannut

1. Mainosjakelupalvelu
  2. Sisustusliike
  3. Kukkalähetys
  4. Kukkasuunnittelija

Yrityksen kirjoittama

Reflower is de duurzame bloemenbieb. Het is een abonnement op kunstbloemen, zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren. Wij verhuren beeldige blijvende bloemen met een leuke vaas. Blijvende bloemen zijn een alternatief voor verse bloemen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

62 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Aanrader

Super mooie bloemen, vlot geleverd.
Ik had een abonnement op verse bloemen. Maar, met oog op duurzaamheid en dat de bloemen met een week of twee toch echt wel uitgebloeid waren, de overstap gemaakt naar Reflower. Nu staat er altijd een frisse bos op tafel. Mooie kwaliteit bloemen, krijg er veel complimenten over.

27. kesäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Mooi, duurzaam en geen omkijken naar

Ik heb al 6 jaar de boeketten van Reflower en wil niet anders meer. Prachtige boeketten, veel keus en fantastische service. Voor mij geen levende bloemen meer die je na een week moet weggooien en dat je met een stinkende vaas blijft zitten.

6. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Niet rendabel

Onduidelijke procedure: lidmaatschap of losse aankopen? Ik ontving een redelijk frisse bos bloemen. Na verloop van tijd werd duidelijk dat ik iedere stap apart moest betalen: bezorging van een nieuw boeket, huur boeket, ophalen boeket, wijzigen boeket. Volgens mij daardoor totaal niet aantrekkelijk om een boeket te huren ipv zelf kopen. Na 2 maanden heb ik ongeveer net zoveel geld uitgegeven als een nieuw boeket.

17. toukokuuta 2024

Hi Fleur,

Wat jammer dat je zo teleurgesteld bent door onze service dat een redelijke frisse bos bloemen een 1 ster review krijgt. We willen graag een glimlach op je gezicht toveren, zelfs als het om feedback gaat. Dus laten we eens kijken naar de cijfers en feiten, met een knipoog uiteraard!

Reflower is een abonnement op kunstbloemen, we verkopen geen losse bloemen. Je hebt een Large boeket besteld dat vanaf eind maart, april en in mei bij jou thuis heeft gestaan. Het abonnementsgeld is 25 euro per maand, wat neerkomt op 50 euro.

Nu begrijp ik dat onze fee van 15 euro per handeling (bezorging en ophalen) misschien voelt als kostbaar. Maar ja, iemand moet die bloemen naar je huis brengen en ze weer ophalen – dat kost tijd, brandstof en energie. In totaal heb je 77,50 euro aan Reflower uitgegeven.

Vergelijken we dat met verse bloemen, waar je ongeveer 25 euro per twee weken aan zou besteden voor een soortgelijke bos, dan had je in dezelfde periode ruim 100 euro uitgegeven om je huis op te fleuren. Een boeket kunstbloemen van deze kwaliteit kan je niet vinden.

Onze bloemen zijn een investering in blijvende schoonheid, met als doel dat de klanten telkens van vaas en bloemen kunnen wisselen als ze erop zijn uitgekeken. En als je de waarde van een boeket met vaas (350 euro) in gedachten houdt, krijg je toch behoorlijk wat bloem voor je geld!

We hopen dat je deze uitleg waardeert en wensen je een fijne dag.

Met fleurige groet,

Ellyne

Saanut 5/5 tähteä

Weer een prachtig boeket waar we elke…

Weer een prachtig boeket waar we elke dag van genieten en blij van worden!
Een snelle wissel omdat het eerder gekozen boeket niet tot z’n recht kwam.
De communicatie was makkelijk en altijd komt de reactie op dezelfde of volgende dag!
Top weer!:)🌹

17. toukokuuta 2024

Dank je wel!

Saanut 4/5 tähteä

Afscheid! De bloemenbos was geweldig

De bloemenbos was geweldig. Kreeg een hoop complimenten. Maar door omstandigheden moest ik de huur opzeggen. Ook dit werd netjes en begripvol af gehandeld.

2. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Reflower

Dank je wel Ingrid voor je complimenten en je bent altijd welkom om weer bloemen bij ons te lenen!

Super bedrijf

Een super sympathiek bedrijf. Mooie duurzame producten waar je blij van wordt en goede service. Ik ben fan!

25. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Reflower

Dank je wel voor je positieve beoordeling!! Fijn dat je fan bent en blijft!

Goede service & schoner geweten

Het is eenvoudig om op de website een nieuwe bos blijvende bloemen te bestellen. De bezorging, inclusief wisseling van het boeket, verloopt soepel.

De service is dik in orde, maar nog mooier zijn de beeldige bloemen in huis met de wetenschap dat je het milieu veel minder belast.

28. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Reflower

Dank je wel dat je een abonnement op onze blijvende bloemen hebt!

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige bloemen voor ons event

Prachtige bloemen voor ons event! Netjes bezorgd en opgehaald.

18. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Reflower

Dank je wel Lisa. De volgende aanvraag hebben we ook al weer binnen, dat is helemaal fijn!

Saanut 3/5 tähteä

Prima service

Prima service. Alleen wat onduidelijkheid over de abonnementen en de wissels. Ik heb nu weer een Medium boeket en deze vind ik eerlijk gezegd wel erg klein. De medium is met 25 euro per maand meteen weer een stuk duurder. Ik zou het logisch vinden dat je de abonnementskosten hetzelfde houdt, maar de wissels verschillend prijst afhankelijk van de omvang van het boeket

4. huhtikuuta 2024

Hi Ingeborg,

Dank je wel voor je review. Fijn dat je onze service goed vindt, maar vervelend dat er onduidelijkheden zijn. We proberen het zo goed mogelijk te beschrijven op onze website.

De medium boeketten hebben we in 2024 toegevoegd aan het assortiment voor mensen die een klein boeketje op een lage tafel willen hebben. Die zijn €20 per maand om te huren.

Normaal gesproken heb jij een large boeket, die zijn €25, dat is de maat die je gewend bent. Na vier jaar hebben we de prijs voor large boeketten met €5 verhoogd, van €20 naar €25.

Kunstbloemen zijn kostbaar, het samenstellen van de boeketten is tijdrovend. Het is een heel proces om de bloemen te laten wisselen tussen de klanten. Tussendoor maken we ze schoon, we maken er nieuwe boeketten van en iedere vaas heeft een eigen unieke foto.

We hebben erbij gezet wat de hoogte van de vaas is en het aantal bloemen dat in de vaas zit. Alle boeketten worden van dezelfde afstand gefotografeerd, dus het verschil in grootte is zichtbaar.

Dank voor je suggestie om de prijsstructuur aan te passen, maar aangezien we niet weten hoe lang onze boeketten uitgeleend worden, is het wisselmoment niet bepalend voor de abonnementsprijs. De wissel zijn de kosten van het logistieke proces en het abonnement is de bloemenhuur per maand.

Voor de volledigheid:
Abonnementskosten per maand:
De Gulden Middenweg - M-boeketten €20,00
Goed Gevuld - L-boeketten €25,00
Lekker Groot - XL-boeketten €45,00
De wisselkosten blijven vanaf €15,00 per vaas.

Ik hoop dat het proces zo duidelijker is!
Fleurige groet,
Ellyne Bierman

Prachtige bloemen

Prachtige bloemen, supergoede service

11. huhtikuuta 2024

Dank je wel Annelien!
Wat fijn dat je blij bent met onze blijvende bloemen!
Geniet ervan.

Fleurige groet,

Ellyne Bierman

Hoe super

Hoe super, wat fijn:
- online
- bezorging
- product

En stiekem, elke dag onwijs blij als ik er maar kijk!!!

Veel dank!

28. maaliskuuta 2024

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin