Redoit Arvostelua 236

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

dette er et veldig unikt produkt , jeg fikk en kjempe fin iPhone 15 pro max, hadde en liten utfordring med telefonen, saken ble løst kjempe raskt av Redoit å jeg blir nåkk fast kunde frammover

Jeg mottok telefonen veldig fort og jeg var i nød for en ny telefon. Fantastisk service. De svarte på mail ikke lang tid etter at den er først sendt. Pakningen så fin ut. Må kommentere på at dette er... Näytä lisää

Mobil kjapt og enkelt, pluss at du får være miljøbevisst. Bestilte den på en onsdag og dagen etter så var den klar for henting. Fin nettside. Er veldig fornøyd.

Dette var jeg først skeptisk til, men så var nettsidene veldig bra, anmeldelsene var bra og jeg kontaktet support for å spørre om noe og fikk svar med en gang! Da var jeg solgt. Bestilte torsdag, fikk... Näytä lisää

1. Matkapuhelinkauppa
  2. Vaihtoehtoiset rahoituspalvelut
  3. Elektroniikkaliike
  4. Leasing-palvelu

Redoit sitt mål er å akselerer overgangen til en sirkulær økonomi. Lei din neste mobil hos oss og bli en del av løsningen. Redoit er forutsigbart, trygt, enkelt og ikke minst rimelig.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Gikk raskt og enkelt tok ikke mer en 26…

Gikk raskt og enkelt tok ikke mer en 26 timer fra jeg bestilte til jeg hadde den og en smart og morsom måte å bruke ting på nytt vil anselutt andbegale dette

11. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Redoit

Helt supert å høre, takk!🙏🏼

Tanke på at du har garanti gjennom…

Tanke på at du har garanti gjennom leieperioden. Og uansett hva som skjer så er det ikke vanskelig å få ting fiksa vis du lurer på no. Det er lynraske med å sende pakken og lynraske med å svare på e-post så folkens anbefaler 1 års leie bare for å ha mobil

10. marraskuuta 2025

Takk for super tilbakemelding!🤩

Sirkulært og bærekraftig konsept

Bra konsept; Leie heller enn å eie. Sirkulært og bærekraftig.
Jeg har mange gamle mobiler som er gått ut på dato. Nå leier jeg heller.
Inkl full garanti om noe er galt med mobilen. 30 dagers fornøydhetsgaranti, rask levering og gratis deksel og påsatt skjermbeskytter.
Ulike forsikringspakker koster en del. Kan være greit om uhellet er ute. Ellers koster det om du leverer tilbake en skadet mobil.
Uten forsikringspakker er dette tilbudet billigere enn å kjøpe, men med forsikringspakke er det mulig det koster like mye pr/mnd som å kjøpe ny. Dog, for meg trumfer et sirkulært og bærekraftig konsept.

10. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Redoit

Takk for lang og fin tilbakemelding! Glad for å ha deg med som kunde!🤩

Veldig bra

Veldig bra! Fikk telefonen utrolig fort også!

5. marraskuuta 2025

Fantastisk!🤩

Genialt

Så enkelt og få seg en ny mobil, samtidig som du kan sende inn den gamle. Genialt:)

4. marraskuuta 2025

Takk for strålende tilbakemelding!🙏🏼

Veldig bra service

Veldig bra service, kom frem i tide og ikke no tull! Spent på å se om det å leie telefon er no for meg

Vastaus yritykseltä Redoit

Takk for tilbakemeldingen! Garantere at du blir fornøyd!😊

Raskt og bra

Veldig raskt og med veldig god informasjon underveis. Lett å bruke nettsiden og lett å bestille. Det ble ikke fem stjerner fordi utvalget av telefoner var veldig begrenset!

Takk for tilbakemeldingen, Steffen!🙏🏼

Utrolig rask levering

Utrolig rask levering - bestilte på en tirsdag og Iphonen var på plass i Bergen torsdag! Iphonen var i perfekt stand - liker veldig godt konseptet og de trygge vilkårene. Gleder meg til å teste det ut de neste 12 månedene.

Veldig hyggelig å høre Camilla!🤩

Dette var imponerende bra faktisk

Dette var imponerende bra faktisk. Fra jeg hentet pakken og åpnet den var det bare en fryd for øyet. Alt var pakket pent inn, mobilen var klar med beskyttelsesglass og deksel lå ved siden av. Ladekabel og «pinnen» for å ta ut SIM-kortet var også på plass. Alt sammen i en delikat eske.
Bestillingen av herligheten og levering var også enkelt og kjapt.
Har ikke noe negativt å si om opplevelsen så langt 😀

31. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Redoit

Takk for en fantastisk tilbakemelding!🤩🙏🏼

Veldig bra

Det var kjempe fort, og den telefonen er kjempe bra, for nå går alt kjempe bra med dette 😁

9. lokakuuta 2025

Utrolig hyggelig å høre Tomás!🙏🏼

Super fornøyd med løsningen til Redoit

Super fornøyd med løsningen til Redoit! Valgte meg en telefon som passet mitt behov og en månedspris som passet lommeboka. Pakken kom 24 timer etter bestilling (!), deksel vedlagt og skjermbeskytter allerede lagt på.
Kan anbefales🤩

1. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Redoit

Takk for en strålende review!🤩