Redoit Arvostelua 236

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

dette er et veldig unikt produkt , jeg fikk en kjempe fin iPhone 15 pro max, hadde en liten utfordring med telefonen, saken ble løst kjempe raskt av Redoit å jeg blir nåkk fast kunde frammover

Jeg mottok telefonen veldig fort og jeg var i nød for en ny telefon. Fantastisk service. De svarte på mail ikke lang tid etter at den er først sendt. Pakningen så fin ut. Må kommentere på at dette er... Näytä lisää

Mobil kjapt og enkelt, pluss at du får være miljøbevisst. Bestilte den på en onsdag og dagen etter så var den klar for henting. Fin nettside. Er veldig fornøyd.

1. Matkapuhelinkauppa
  2. Vaihtoehtoiset rahoituspalvelut
  3. Elektroniikkaliike
  4. Leasing-palvelu

Redoit sitt mål er å akselerer overgangen til en sirkulær økonomi. Lei din neste mobil hos oss og bli en del av løsningen. Redoit er forutsigbart, trygt, enkelt og ikke minst rimelig.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Enkelt og bærekraftig

Bra nettside med god informasjon. Veldig raskt levering og super service. Produktet var A++ og innpakning perfekt. Anbefaler på det sterkeste

17. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Redoit

Takk for helt suveren tilbakemelding!🤩

Bra og enkelt

Bra. Enkelt innbytte

21. joulukuuta 2025

Takk for flott tilbakemelding!🙏🏼

A good choice !

It’s cheap, good for the environment and iPhone is a great telefon.
What’s not to like about Redoit ??

26. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Redoit

Thanks for the great feedback!!🤩

Fine priser

Fine priser. Rask og god service!

26. joulukuuta 2025

Takk for strålende tilbakemelding!🙏🏼

Superrask levering

Superrask levering, super kundeservice 🌟 Dette var absolutt ingen dum idé for deg som ikkje har penger til ny mobil, leige mobil anbefales !

23. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Redoit

Takk for veldig hyggelig tilbakemelding Vivian!🙏🏼

rask levering

Veldig rask levering selv i jule tidene! Veldig fornøyd med min nye mobil, ser og fungerer som helt ny! Ekstremt verdt for pengene.

23. joulukuuta 2025

Takk for strålende tilbakemelding!🤩

RASK FORSENDELSE

Den 'nye' mobilen kom kjapt i hus og i bruk. Den fungerer. Jeg gikk for iPhone16pro.

15. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Redoit

Takk for tilbakemeldingen, godt valg av mobil!🤝

Rask levering

Rask levering, telefonen er i perfekt stand, føles helt ny. For en liten pris hver måned. Beste kjøpet på lenge

12. joulukuuta 2025

Takk for super tilbakemelding!🤩

Jeg er overrasket over servicen og…

Jeg er overrasket over servicen og profesjonaliteten. Jeg tror ikke jeg gjorde en feil.

19. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Redoit

Veldig hyggelig å høre Igor, vi garanterer at du ikke har gjort noen feil - hos oss er kundetilfredshet prioritet nummer 1🤝

Fra skeptisk til solgt

Dette var jeg først skeptisk til, men så var nettsidene veldig bra, anmeldelsene var bra og jeg kontaktet support for å spørre om noe og fikk svar med en gang! Da var jeg solgt. Bestilte torsdag, fikk telefonen fredag, proff innpakking, mobilen ser helt ny ut, og dette virker som en veldig god deal for min del. Kan absolutt anbefales.

5. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Redoit

Dette er utrolig hyggelig lesning, takk for grundig beskrivelse av din opplevelse - veldig glad for at du tok sjansen og satset på oss!🙏🏼

Jeg sitter nå her med en nydelig mobil

Jeg sitter nå her med en nydelig mobil. Jeg fikk den raskt, og alt har gått slik som jeg ble forespeilet. Oppleves som veldig seriøst.

12. joulukuuta 2025

Takk for strålende tilbakemelding Richard!🙏🏼