Recoverydivers Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

I reached out to Recovery Divers because I had dropped my phone into the canal waters. They got back to me within hours and were there to help me the very next day. So kind, efficient and helpful. If... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Tijdens het sterren kijken viel mijn telefoon in het water, onder de steiger. Dit was rond 23.30 uur gebeurd, wij belde de heren en een half uur later stonden ze al voor de deur! Super professioneel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Donderdag 6-8 liet mijn man zijn telefoon in het water tussen de boot en de kant vallen. Mijn manb appte via mijn telefoon en er werd snel terug gereageerd dat er rond 12.00 uur iemand kon zijn. De sp... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snelle reactie en alles hartstikke goed geregeld. Binnen no-time werd de telefoon gevonden. Hele aardige mensen die de tijd namen alles uit te leggen. Mooie verhalen die ze ze vertelden over hun werk.... Näytä lisää

1. Sukellusseura
  2. ja myös
  3. Seikkailulaji
  4. Sukelluspalvelut
  5. Sukellustarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Recovery Divers duikt naar verloren objecten, doet inspecties, controleert je boot en doet andere duikwerkzaamheden in binnen en buitenland. Onze beroepsduikers staan 24/7 voor je klaar om je te helpen. Touw in je schroef of ben je hem verloren? Wij helpen je!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

151 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Na een ongeval was de telefoon in het…

Na een ongeval was de telefoon in het water beland. Na lang zoeken gevonden!
Heel blij mee
Contact was goed en duidelijk.
Proffesionele uitrusting
Ik raad recovery divers zeker aan!!!

Vastaus yritykseltä Recoverydivers

Bedank voor de mooie review Oscar!

Saanut 5/5 tähteä

Behulpzaam, kundig en snel.

Touw in de schroef. Na een mislukte poging dit zelf te verhelpen op Google gezocht en Recoverydivers gevonden. Goed bereikbaar, vriendelijk en duidelijke uitleg/afspraken, geen acute situatie maar snel (binnen een uur) ter plaatse. Het touw werd door een kundige duiker verwijderd. Een aanrader bij pech. 👍

Vastaus yritykseltä Recoverydivers

Bedank voor de mooie review Thea

Saanut 1/5 tähteä

5 sterren?????

Heel bijzonder en verdacht om te zien dat er alleen maar 5 sterren reviews zijn. Ik heb een whatsapp bericht gestuurd 2 uren geleden en geen enkele reactie, dus mijn ervaring is compleet anders dan de 5 sterren. Kloppen deze reviews wel? Ik heb mijn twijfels hierover.
Na 2,5 uur eindelijk een reactie. Prijsopgave: 300 euro????? Voor een bril opduiken?
Laat deze mensen voor deze klussen maar links liggen!

Vastaus yritykseltä Recoverydivers

Dank u wel voor uw bericht, Hans. We begrijpen dat het vervelend is wanneer u in een stressvolle situatie zit en niet direct antwoord krijgt. Het is momenteel extreem druk bij ons, waardoor het helaas soms iets langer kan duren voordat we kunnen reageren. Gelukkig hebben veel mensen daar begrip voor, maar we snappen dat dit voor u anders heeft gevoeld.

Wat betreft de prijs: onze tarieven zijn gebaseerd op een volledige professionele duikoperatie, inclusief gecertificeerde duikers, veiligheidsprocedures, communicatieapparatuur, metaaldetectie en reisafstand. Dat geldt voor ieder object, of het nu een bril, telefoon of ring is. We willen altijd transparant zijn over kosten, zodat niemand voor verrassingen komt te staan.

We vinden het jammer dat uw ervaring anders was dan de vele andere klanten die ons beoordelen, maar we nemen uw feedback serieus. Mocht u alsnog hulp nodig hebben of vragen hebben, dan staan we uiteraard open voor contact.

Saanut 5/5 tähteä

Duiker lost ons probleem op.

Men kwam zeer ervaren over. Er werd vooraf goed gelet op veiligheid en onze hulpvraag. Na het verwijderen van heel veel fonteinkruid zijn de schroef en as gecontroleerd. Ze gingen niet weg voordat we ook de motor nog gestart hadden.

Vastaus yritykseltä Recoverydivers

Dank voor de mooie review, onze duikers hebben veiligheid en service hoog in het vaandel staan, we gaan niet eerder weg dan dat we een oplossing hebben! Goede vaart!

Saanut 5/5 tähteä

Bij de telefonisch melding waren ze er…

Bij de telefonisch melding waren ze er snel bij. Kwamen keurig op tijd en deden hun werk met het eruit halen van een touw uit de boegschroef van een 15 meter zeiljacht op een professionele wijze.

Vastaus yritykseltä Recoverydivers

Dank voor de mooie review, we gaan het doorgeven aan het team dat je geholpen heeft! Fijne vaart!

Wat een toppers

Wat een toppers, snel en goed geholpen met mijn autosleutel die ik in de gracht had laten vallen. Superblij met recovery divers!

Vastaus yritykseltä Recoverydivers

Dank je wel Niels, we hebben veel plezier gehad, voor, tijdens en na de duik, dank voor het lachen!

Snelle service

Heel fijn dat jullie direct konden komen om mijn telefoon op te duiken. Super professioneel aangepakt. Dank!

14. heinäkuuta 2026

Heel graag gedaan Madelon

Oneindig dankbaar

Ongelofelijk! Dat deze mensen van zover (2,5u rijden) wilden komen op een zondag om mij te helpen. Ik had de woensdag ervoor de gouden ring van mijn overleden mama verloren tijdens het zwemmen in recreatiedomein de ster. Heel vriendelijke, enthousiaste duikers die vooral heel erg capabel zijn!
Ik mijn ring terug en mijn geloof in de goedheid van de mens ook volledig hersteld. Wat een helden!

19. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Recoverydivers

Dank je wel voor deze prachtige vijf sterren review. Het betekent enorm veel voor ons dat we je konden helpen op zo’n moeilijke en emotionele dag. We zijn blij dat we helemaal naar recreatiedomein De Ster konden komen om de ring van je mama terug te vinden, en dat we daarmee niet alleen het erfstuk maar ook een stukje rust hebben kunnen terugbrengen. Jouw woorden over onze vriendelijkheid en inzet raken ons echt. Mocht je ooit opnieuw hulp nodig hebben bij iets dat verloren is geraakt in het water, dan staan we altijd klaar.

Saanut 5/5 tähteä

Plastic in de schroef verwijderd

Tweede dag van onze vakantie eindigde in mineur. Boot ging nauwelijks nog vooruit en het stuur kraakte en trok naar links. Geen botenbedrijf in de buurt. Mij werd aangeraden om een duiker ernaar te laten kijken. Recoverydivers gevonden op internet. Gisteren tegen de avond gebeld en vandaag vroeg in de middag waren zij ter plaatse. Vriendelijke medewerkers. Probleem in een mum van tijd opgelost. Bleek een lap plastic in de schroef. Deze is verwijderd en speling op de schroefas is gecontroleerd. Wij kunnen weer verder. Bedankt mannen! Jullie hebben onze vakantie gered!

17. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Recoverydivers

Dank je wel voor deze geweldige vijf sterren review. We zijn blij dat we zo snel naar jullie toe konden komen en het probleem met de boot konden oplossen. Een stuk plastic in de schroef kan voor veel stress zorgen tijdens een vakantie, dus het is fijn dat we jullie weer veilig en zonder zorgen konden laten varen. Bedankt voor jullie vriendelijke woorden over ons team. Mocht er ooit weer iets in het water belanden of onder water misgaan, dan staan we altijd klaar om te helpen.

Recovery Divers verdienen alle lof

Recovery Divers stonden meteen klaar en gaven prima informatie. De dames die ons hielpen waren aardig, kundig en gaven advies over hoe nu verder met de natte telefoon.
Dus neem contact op met hen als iets van waarde in het water valt!

16. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Recoverydivers

Dank je wel voor deze mooie vijf sterren review. Fijn om te horen dat we meteen konden helpen en duidelijke informatie konden geven. Onze collega’s doen altijd hun best om vriendelijk, kundig en geruststellend te zijn, zeker wanneer een telefoon in het water belandt. Bedankt voor je aanbeveling. Als er ooit weer iets van waarde in het water valt, staan we klaar om te helpen.

Mooi op tijd

Mooi op tijd. Vriendelijke mensen, snel succes en alles volgens afspraak. Echt een aanrader.

18. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Recoverydivers

Dank voor de mooie review Gerard

Saanut 5/5 tähteä

Telefoon van duikboot naar kurkdroog

Na een leuk tochtje met het gezin op de boot, gebeurde er 1 van de ergste dingen die je op het moment kunnen overkomen, je legt je boot vast, maakt alles weer dicht , je stap van boot de steiger op, en je hoort plonsssss…. En dan weet je het, je telefoon ligt inmiddels op de bodem , volledig in paniek want ja wie kan anno 2026 nog wel zonder ze telefoon…. gelukkig kreeg ik van iemand uit de haven de tip van deze helden, want na 1 appje kreeg ik netjes een belletje en kwamen gelijk van Dordrecht richting Zeewolde om mijn telefoon weer op te duiken! Zo gezegd zo gedaan! Netjes droog instructies gehad ect , en mijn dag is weer gered door de helden van Recoverydivers!

11. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Recoverydivers

Dank je wel voor deze fantastische vijf sterren review. Wat fijn dat we zo snel naar Zeewolde konden komen om je telefoon op te duiken na zo’n stressvol moment. Een plons horen en meteen weten wat er gebeurd is, dat geeft altijd paniek, zeker tegenwoordig. We zijn blij dat we je dag hebben kunnen redden en dat de drooginstructies goed van pas kwamen. Bedankt voor je vriendelijke woorden over ons team. Mocht er ooit weer iets in het water belanden, dan staan we meteen klaar om te helpen.

Saanut 5/5 tähteä

Tijdens een etentje in Amsterdam is…

Tijdens een etentje in Amsterdam is mijn telefoon in het water gevallen. We hebben Recoverydivers gebeld en zij waren er binnen 15 minuten! Ik was zo in paniek en had mentaal afscheid genomen van mijn telefoon totdat zij het water zijn ingedoken en vervolgens mijn telefoon eruit hebben gehaald. Mijn telefoon lag 4,5 meter diep. Het is voor mij een wonder dat ik mijn telefoon terug heb. Wat een toppers zijn deze heren! Ik ben hun zeer dankbaar en ik heb enorme respect voor hun werk.

15. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Recoverydivers

Dank je wel voor deze prachtige vijf sterren review. Wat fijn dat we zo snel naar Amsterdam konden komen en binnen 15 minuten ter plaatse waren om je te helpen. Een telefoon die 4,5 meter diep ligt geeft natuurlijk enorme paniek, dus we zijn blij dat we hem veilig en snel konden terughalen. Jouw woorden over ons werk en respect voor het team betekenen veel voor ons. Mocht er ooit weer iets in het water belanden, dan staan we meteen klaar om te helpen.

100 % tevreden!

Ik had Recoverydivers ingeschakeld omdat een week geleden mijn iPhone in de haven plonsde met daarop voor mij waardevolle informatie die ik niet kon terughalen. Zij konden dezelfde dag nog, wat erg fijn was. Op de afgesproken plek werd mijn iphone in minder dan een minuut boven water gehaald. Ik heb droogzakjes en goede informatie gekregen voor het later weer inschakelen van de telefoon. Dus voor mij een 10. Professioneel, accuraat, snel en zeer vriendelijk.

14. heinäkuuta 2026

Beste Anna,

Hartelijk dank voor deze fantastische review en de prachtige score! Wat een opluchting dat we jouw iPhone zo snel weer boven water hebben kunnen halen in de haven.

Wanneer er waardevolle informatie op een telefoon staat, telt elke seconde. Onze duikers van Recovery Divers staan daarom altijd paraat om zo snel en accuraat mogelijk in actie te komen bij het opsporen en bergen van verloren eigendommen onder water. Fijn dat de meegeleverde droogzakjes en onze tips je direct op weg hebben geholpen met het herstel van je toestel.

Veel succes met de telefoon, en mocht er ooit weer eens iets in het water vallen, dan weet je ons te vinden!

Met vriendelijke groet, Team Recovery Divers

Saanut 5/5 tähteä

Ben uiterst tevreden over deze mensen

Ben uiterst tevreden over deze organisatie. Snel en adequaat reageren, heldere communicatie. En natuurlijk succes met het opduiken van mijn bril. In een woord ‘geweldig’ !

13. heinäkuuta 2026

Beste Geert,

Hartelijk dank voor je mooie complimenten en de uiterst tevreden beoordeling! Wat een geweldig resultaat dat we jouw bril succesvol hebben kunnen opduiken.

Bij Recovery Divers weten we hoe vervelend het is om een kostbaar sieraad of een onmisbare bril in het water te verliezen. Onze duikers doen er dan ook alles aan om snel te schakelen, helder te communiceren en met professionele duikapparatuur direct gericht te zoeken. Jouw positieve feedback is voor ons team de ultieme motivatie!

Veel plezier weer met je teruggevonden bril!

FANTASTISCH!!

FANTASTISCH!!! Afgelopen vrijdagavond na zelf al enige tijd bezig te zijn geweest om mijn in het water gevallen mobiel met bankpasjes en rijbewijs terug te vinden, kwam ons de naam van RECOVERYDIVERS ter ore.
Gelijk bellen en na 2 uur rijden kwam de leuke medewerkster naar Friesland en heeft met haar uitrusting na enige tijd uiteindelijk mijn mobiel en al het andere opgedoken. Diep respekt voor haar medeleven en resultaat, zoooo BLIJ!!! Nogmaals zeer bedankt en een echte aanrader voor wanneer je iets kwijt raakt, NEEM KONTAKT OP!!!

10. heinäkuuta 2026

Beste Margreet,

Wauw, wat een FANTASTISCH resultaat! Ontzettend bedankt voor deze enthousiaste review en de dikke aanbeveling.

Het verliezen van je mobiel inclusief belangrijke documenten zoals je bankpasjes en rijbewijs is een ware nachtmerrie. Als landelijk actieve duikers van Recovery Divers rijden we met liefde een stukje verder om te helpen; we zijn dan ook ontzettend blij dat onze collega met haar professionele duikuitrusting jouw spullen succesvol heeft kunnen opduiken in Friesland.

Jouw opluchting en blijdschap is precies waar onze tams het voor doen. Heel veel plezier met je teruggevonden telefoon en pasjes!

Het waren geweldige gasten

Het waren geweldige gasten! Heel klantvriendelijk en ze waren heel snel. Nogmaals bedankt heren

7. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Recoverydivers

Hartelijk dank voor de mooie complimenten en de topbeoordeling! Geweldig om te horen dat je onze service als snel en klantvriendelijk hebt ervaren.

De duikers van Recovery Divers staan altijd klaar om met de juiste duikuitrusting snel ter plaatse te zijn om te helpen bij het opsporen en opduiken van verloren voorwerpen. Jouw bedankje wordt enorm gewaardeerd door de heren!

Veel succes en mocht er in de toekomst ooit weer iets in het water vallen, dan staan we direct weer voor je klaar.

Amazing team!

On the day of my mother-in-law's funeral, I received her ring as a family keepsake. Just a few hours later, I accidentally lost it under a deck along one of Leiden's canals. Needless to say, I was heartbroken.

Even though the space where the ring had fallen was extremely cramped, Jochem, with Marja providing surface support, managed to find it within minutes on his very first dive.

I am very grateful for their help. Recovering the ring meant so much to me, and I can't recommend them highly enough.

6. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Recoverydivers

Thank you so much for sharing your touching story. We are incredibly grateful that our professional divers, Jochem and Marja, could help you during such a difficult time. Losing a precious family keepsake like your late mother-in-law's ring is devastating, and we understand completely how much recovering it meant to you.

We are absolutely thrilled that Jochem managed to find the ring on his very first dive with Marja providing vital surface support.

Thank you for your high recommendation of Recovery Divers. Knowing that we could bring this invaluable piece of jewelry back to your family means the world to us.

Saanut 5/5 tähteä

Even though it was late at night

Even though it was late at night, they reacted immediately when my phone fell into the canal and came to find it. They were very understanding and helpful.

29. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Recoverydivers

Thank you so much for your fantastic review! Accidents don't keep regular business hours, which is why our Recovery Divers team is always ready to respond immediately—even late at night.

We completely understand how stressful it is to watch your phone drop into a canal, along with all the personal data and memories on it. Our dedicated divers are fully equipped for night dives and underwater search operations to recover lost electronics quickly and efficiently.

We are thrilled we could help retrieve your phone and turn a stressful night into a relief. Thank you for trusting our recovery service!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin