Ik had zelf een verkeerde maat armband besteld en retour gezonden. Kreeg daarop een attente mail dat ze mijn vorige bestellingen nagekeken hadden en ik inderdaad eerder een maat kleiner besteld had... Näytä lisää
Hele fijne service, had een hele mooie armband gekregen van collegae i.v.m. pensionering, echter deze was een maatje te groot. Ondanks dat de omruiltermijn al was overschreden, mailte een gestuurd... Näytä lisää
Onlangs een prachtige halsketting gekocht en tot mijn schrik na korte tijd verloren. Contact opgenomen met Rebel & Rose hierover. Zij vonden dit voor mij ook een nare ervaring en zij hebben mij een ni... Näytä lisää
Armband besteld. Net zo mooi als op de foto. Maar helaas net iets te klein, omruilen ging super en snel! Zeker een aanrader. Enige jammer dat je de pakketdienst niet zelf kan kiezen. Deze was verstuu... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Rebel & Rose, for the free spirits who don’t follow trends but set them Rebel & Rose staat voor ultieme vrijheid. Wij verleggen grenzen, het liefst elke dag. Onze sieraden zijn modieus, inspirerend en vooral helemaal van deze tijd. Het zijn de iconen van onze generatie. Maar uiteraard is Rebel & Rose niets zonder de mensen die onze sieraden dragen en combineren. Het zijn onze dragers die iedere dag de mode opnieuw uitvinden. Zij zijn de echte Rebels & Roses, de trendsetters, de free spirits. Wij leveren slechts de bouwstenen. De bouwstenen van een generatie Free Spirits. De sieraden van Rebel & Rose zijn van hoogwaardige kwaliteit en bijna allemaal handgemaakt. Voor de kralenarmbanden worden in de meeste gevallen edelstenen gebruikt, soms natuurstenen (denk aan lava) of een composiet als edelsteen te duur is. Door de kralen (beads) rijgen we een siliconen koord van hoogwaardige kwaliteit, en het koord wordt via een speciale methode stevig vastgezet in het slot. De meeste leren armbanden worden gemaakt door de beste leervlechters uit Bali en het zilver wordt gemaakt door de beste zilversmeden op dat eiland. Elk stukje zilver is handgemaakt, zelfs de schakelarmbanden worden schakel voor schakel in elkaar gezet. Rebel & Rose is een Nederlands sieradenmerk dat internationaal razendsnel naam heeft gemaakt. Inmiddels wordt Rebel & Rose verkocht bij meer dan 700 juweliers, in meer dan 15 landen, en zijn er al ruim 400.000 consumenten met een sieraad van Rebel & Rose.
Hollanti
- rebelandrose.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 90 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Super goede en vriendelijke service
Super goede en vriendelijke service! Ik had de verkeerde kleur armband geselecteerd, maar al betaald etc. Ik stuurde een mail of het nog geruild kon voor de verzending. Binnen het uur kreeg ik antwoord. Armband was niet meer voorradig in die kleur, maar gingen ze direct nieuwe maken. Zou hoogstens iets langer duren voor verzending, maar zelfs dat was sneller dan verwachting. Super blij!

Hele mooie armbanden
Hele mooie armbanden. Snelle levering

Vastaus yritykseltä Rebel & Rose
Snelle levering en precies aan alle…
Snelle levering en precies aan alle verwachtingen voldoen de armbanden die ik heb gekocht. Ik ga zeker vaker hier wat bestellen. Zeer tevreden

Vastaus yritykseltä Rebel & Rose
Goede service en mooie armband
Snel geleverd en snel geruild voor de juiste maat nadat ik eerst de verkeerde maat had besteld

Super verjaardags cadeautje
Na nog wat vragen over de mail. Heel snel ontvangen. IN SUPER MOOIE VERPAKKING. Mijn man was er erg blij mee. De maten waren prima

Goede kwaliteit

Mooie sieraden,
En super snel geleverd!
Top

Vastaus yritykseltä Rebel & Rose
Super mooie sieraden voor een goede…
Super mooie sieraden voor een goede prijs. Ben erg blij met mijn aankoop.

Versand innerhalb von 4 Tagen
Versand innerhalb von 4 Tagen. Abwicklung der Reklamation und Sendung der neuen Armbändern problemlos. Bitte beachten Rückversand trägt man selber.

Mooie items
Goed overzichtelijk, makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Snel en goed
Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Op tijd voor de jarige. Kwaliteit van de armband is top!

Alles perfect 👌
Snelle levering, ook naar het buitenland. Goed verpakt en mooie producten.

Snelle levering, super service
Snelle levering. Niet de juiste maat besteld, retour om te ruilen binnen een week de juiste maat ontvangen. Ondanks het slechte (winter) weer.

Vastaus yritykseltä Rebel & Rose
Een mooie armband gevonden en gekocht…
Een mooie armband gevonden en gekocht bij Rebel &Rose. Snelle levering en goed verpakt in een mooi doosje. Erg blij met mijn nieuwe armband.

Hoge retourkost
Bestelde artikel oogde online anders dan in werkelijkheid, waardoor ik een retour heb aangevraagd. Voor die retour worden hoge kosten aangerekend. Ik ga niet opnieuw bestellen omdat ik die extra kost van een eventuele retour wil vermijden.
Update 10/01:
Daar ik niet kan reageren, doe ik het via update nav jullie reactie. Bedankt om te antwoorden.
De grootte oogt anders. De kleur is subjectief vind ik. In ieder geval maakt het niet uit, mensen zouden altijd mogen retourneren, dit is een optie die gepaard gaat met online aankopen.
De retourkosten bedragen 11,60 euro, excl track&trace. Best aardig vind ik in een tijd waarin vaak geen retourkosten apart worden aangerekend.

Vastaus yritykseltä Rebel & Rose
Mooi armbandje en fijne levering
Het product was nog mooier dan op de foto. Snel verzonden, goed en mooi verpakt en snel bezorgd zelfs in de kerstvakantie. De jarige was er heel blij mee.

Vastaus yritykseltä Rebel & Rose
Zeer mooi en kwalitatief zeer goed…
Zeer mooi en kwalitatief zeer goed product.
Snelle levering en goede service !

Mooie sierraden
Mooie sierraden . Armbandjes zien er leuk uit . Heb er inmiddels 6.