Ik had zelf een verkeerde maat armband besteld en retour gezonden. Kreeg daarop een attente mail dat ze mijn vorige bestellingen nagekeken hadden en ik inderdaad eerder een maat kleiner besteld had... Näytä lisää
Hele fijne service, had een hele mooie armband gekregen van collegae i.v.m. pensionering, echter deze was een maatje te groot. Ondanks dat de omruiltermijn al was overschreden, mailte een gestuurd... Näytä lisää
Onlangs een prachtige halsketting gekocht en tot mijn schrik na korte tijd verloren. Contact opgenomen met Rebel & Rose hierover. Zij vonden dit voor mij ook een nare ervaring en zij hebben mij een ni... Näytä lisää
Armband besteld. Net zo mooi als op de foto. Maar helaas net iets te klein, omruilen ging super en snel! Zeker een aanrader. Enige jammer dat je de pakketdienst niet zelf kan kiezen. Deze was verstuu... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Rebel & Rose, for the free spirits who don’t follow trends but set them Rebel & Rose staat voor ultieme vrijheid. Wij verleggen grenzen, het liefst elke dag. Onze sieraden zijn modieus, inspirerend en vooral helemaal van deze tijd. Het zijn de iconen van onze generatie. Maar uiteraard is Rebel & Rose niets zonder de mensen die onze sieraden dragen en combineren. Het zijn onze dragers die iedere dag de mode opnieuw uitvinden. Zij zijn de echte Rebels & Roses, de trendsetters, de free spirits. Wij leveren slechts de bouwstenen. De bouwstenen van een generatie Free Spirits. De sieraden van Rebel & Rose zijn van hoogwaardige kwaliteit en bijna allemaal handgemaakt. Voor de kralenarmbanden worden in de meeste gevallen edelstenen gebruikt, soms natuurstenen (denk aan lava) of een composiet als edelsteen te duur is. Door de kralen (beads) rijgen we een siliconen koord van hoogwaardige kwaliteit, en het koord wordt via een speciale methode stevig vastgezet in het slot. De meeste leren armbanden worden gemaakt door de beste leervlechters uit Bali en het zilver wordt gemaakt door de beste zilversmeden op dat eiland. Elk stukje zilver is handgemaakt, zelfs de schakelarmbanden worden schakel voor schakel in elkaar gezet. Rebel & Rose is een Nederlands sieradenmerk dat internationaal razendsnel naam heeft gemaakt. Inmiddels wordt Rebel & Rose verkocht bij meer dan 700 juweliers, in meer dan 15 landen, en zijn er al ruim 400.000 consumenten met een sieraad van Rebel & Rose.
Hollanti
- rebelandrose.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 90 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Snelle levering , product past goed en leuke cadeau verpakking
Product is van goede kwaliteit en het meegeleverde doosje is ook leuk en verschillend per sieraad.
Al in al een perfect cadeau voor mijn moeder

Vastaus yritykseltä Rebel & Rose
Kwaliteit wat je ziet!
De bestelling is netjes, goed verpakt en snel verzonden. De kwaliteit is heel erg goed. Je krijgt ook nog netjes een mail met onderhoudsadvies.
Vriendelijke mensen en een goede…
Vriendelijke mensen en een goede service. En het belangrijkste. Een mooie ketting.
Perfect produkt, slechte transportorganisatie
De armbandjes zijn perfect, dus qua kwaliteit van de artikelen alleen maar lof.
Echter liet de levering door GLS te wensen over. Uiteindelijk heeft het 5 dagen geduurd voordat het produkt werd afgeleverd (brievenbus pakje). Er zat weliswaar een weekend tussen, maar schijnbaar wordt door GLS niet op zaterdag en zondag bezorgd. Dat terwijl DHL zelfs op zondagen bezorgt. Mijn advies is kiezen voor een andere transportdienst en dan zou ik 5 sterren geven.
Armband
Armband maat S besteld maar die was helaas te groot dus die ging retour afzender. Geruild voor een XS maar die was helaas te klein dus ook deze ging weer retour. Rebel and Rose heeft toen aangeboden om het armbandje kostenloos op maat te maken. Inmiddels heb ik het armbandje mogen ontvangen. Het past perfect en ik ben er heel blij mee. Heel erg bedankt Rebel and Rose, in het bijzonder Jennifer, voor de uitstekende service en de prettige communicatie die je geleverd hebt.
Zeer mooi en kwalitatieve goede armband…
Zeer mooi en kwalitatieve goede armband gekocht. Vaker een bestelling gedaan of producten als cadeau ontvangen. En nog snelle en goede vervoerder die het komt leveren. Echt een aanrader !
Leuk spul om je lief mee te verrassen
Leuk spul om je lief mee te verrassen. Mooie combinaties.
Geweldig leuke armbanden weer
Geweldig leuke armbanden weer, toch weer heel andets als die ik al had.
Ook goed advies gekregen bij het uitzoeken!
Heel blij met mijn aankoop, en het leren opberg etuitje een heel leuk extraatje!
Top!
Hele duidelijk site met goede maatuitleg, supersnel verzonden met een reeds ingevuld garantie bewijs.
Perfecte service!
Bestelling met zorg verpakt, leek op een cadeautje. Moest een aantal items ruilen voor een andere maat, dit was moeiteloos en communicatie vanuit Rebel & Rose was pro-actief. Ook de kortingscode voor gemaakte verzendkosten is een leuk gebaar. Je ziet niet zo vaak meer dat merken zorg dragen voor dit soort service, echt een aanrader dus!
Realiteit komt overeen met de foto
Realiteit komt overeen met de foto. Zeer mooi en zorgvuldig verpakt. Mooi cadeautje om aan mijn man te geven voor onze huwelijksverjaardag.
Mooi armbandje waar mijn moeder heel…
Mooi armbandje waar mijn moeder heel blij mee is. Ik heb zelf ook armbandjes van RandR en ben er ook heel blij mee. Mooie kwaliteit veel keuze en goede service!!!
Mooie en kwalitatief goede armband
Mooie en kwalitatief goede armband. Band aan de ruime kant maat l+
Snelle levering en ook het ruilen ging…
Snelle levering en ook het ruilen ging super gemakkelijk en snel
Pakket nog steeds niet binnen
Pakket nog steeds niet binnen. Op de 14e bestelling geplaatst het is inmiddels bijna een week verder en nog niks ontvangen. GLS zegt elke dag het pakket af te leveren, maar komt al 3 dagen op rij niet! Neem dan niet zo’n bezorgservice als bedrijf. Laatste keer dat ik hier bestel, pakket komt nu niet meer optijd voor verjaardag. Vreselijk.
Ik zou dit zeker andere aanbevelen
Ik zou dit zeker andere aanbevelen. De service is heel goed, als je mailtje krijgt je snel antwoordt. Wilde iets gepersonaliseerd en zei dachten goed mee. Prijs is goed en de kwaliteit is ijzersterk. Wij zijn enorm enthousiast en dragen onze armbanden elke dag.
Mooi product
Mooi product. Prijs/kwaliteit is goed. Supersnel en netjes geleverd.
Top!
Eerste armband was enkele jaren geleden. Nu een paar jaar verder en een aantal armbanden rijker. Ik draag ze dagelijks, erg blij mee. Snelle verzending, mooie doosjes verpakt en altijd een leuk presentje!
Mooie producten
Mooie producten, snelle levering en zeer vriendelijke klantenservice. Kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen!