Dom skriver i recensioner att Produkten funkar och jag kände typ ingen skillnad , men v Cbd vapen var kvalitet det kan jag säger förutom innehållet. Har kört många olicka sidor cbd å dom ger effekt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fasta och fina buds, med god och fyllig smak. Inte missnöjd med en enda sort, helt klart ett tryggt val för inre frid och harmoni. Har beställt fler gånger och kommer definitivt att fortsätta välja Ra... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Sorry! Cannabisligth.se Det råkade bli fel recensioner fel företag. Det var inte meningen jag märkte det blev fel Som sagt har jag inget att klaga över när det gäller cannabisligth.se jag är än å... Näytä lisää
Beställde en vape, något blev fel med postnord och den gick i retur. Men företaget svarade snabbt på mail, prata med postnord och samma dag skicka dom en ny som kom dagen efter. Mycket trevlig och... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 91 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Väldigt bra produkter till bra priser. Otroligt snabb leverans med DHL, från Skåne till Dalarna på 1(!) dygn. Helhetsintrycket är bästa möjliga, finns ingenting att klaga på!

Vastaus yritykseltä Raw Hemp
Som vanligt så kommer produkterna blixtsnabbt! Så hög kvalitet, bästa produkterna på den svenska marknaden 👍

Vastaus yritykseltä Raw Hemp
Har konsumerat CBD i många år, tyckte det lät bra med paketbud. Reagerade på oljan varken smakar eller ser ut som vanligt: Transparent kamomill. Sen blir jag för första gången på 23 år riktigt dunderförkyld, är så fortfarande med feber. Bieffekter? Knappast i över en vecka och förresten har jag hög toleranströskel på området. Frågan är om detta är CBD överhuvudtaget eller ren bluff.

Vastaus yritykseltä Raw Hemp
Riktigt bra kvalitet och mängd av produkter att välja mellan. Snabb leverans också.
Allt toppen och alltid snabb leverans !
Väldigt pålitligt!
Bortsett från snabb och smidig leverans, så fungerar krämen på mitt onda knä, som varit ett problem under de senanste 10-11 åren. På vissa verkar det inte fungera, men för mig har det fungerat bra. Det tar bara några minuter tills jag verkligen känner hur smärtan avtar. Självklart kommer knäproblemet bestå tills vården ev ger mig ordentlig hjälp, men krämen hjälper mig från smärtan till den grad att jag vill rekommendera den till andra som kanske prövat det mesta annat👍