Fasta och fina buds, med god och fyllig smak. Inte missnöjd med en enda sort, helt klart ett tryggt val för inre frid och harmoni. Har beställt fler gånger och kommer definitivt att fortsätta välja Ra... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Beställde en vape, något blev fel med postnord och den gick i retur. Men företaget svarade snabbt på mail, prata med postnord och samma dag skicka dom en ny som kom dagen efter. Mycket trevlig och... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Sorry! Cannabisligth.se Det råkade bli fel recensioner fel företag. Det var inte meningen jag märkte det blev fel Som sagt har jag inget att klaga över när det gäller cannabisligth.se jag är än å... Näytä lisää
Bortsett från snabb och smidig leverans, så fungerar krämen på mitt onda knä, som varit ett problem under de senanste 10-11 åren. På vissa verkar det inte fungera, men för mig har det fungerat bra. De... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 91 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Jag har brukat kratom i drygt 2,5 år (samt under två tidigare perioder i mitt liv) som en sorts självmedicinering mot psykisk ohälsa. Det är en lång historia... som tyvärr inkluderar ett dödligt suicidförsök. Främlingar fann mig och räddade bokstavligen livet på mig. Efter en tid på IVA, några dagar på AVA och sedan en månad på psykiatrin blev jag utskriven och var fortfarande svårt traumatiserad och påverkad. Därför började jag med det igen och brukade det sedan i drygt 2,5 år. Tills politikerna beslöt sig för att narkotikaklassa det... Det är en hel diskussion för en annan gång... Självklart kändes det tufft att behöva ge upp något som bokstavligen gett mig en paus, lite ro i själen och avkoppling. Det var därför jag började leta (lagliga) alternativ och CBD kom in i mitt liv. Något jag aldrig använt eller testat förut. (Precis som med andra illegala substanser.) Jag ville byta till CBD just för att det är fullt lagligt att inneha och använda sig av. Så min självmedicinering fortsätter vilket känns tryggt. Att jag ens kunnat sluta med mitt tidigare bruk är fantastiskt och jag är så tacksam för CBD. Effekten är inte i närheten av kratom, förstås, men det gör inget. Jag har, placebo eller ej, ändå upplevt att CBD-oljan, bara några få droppar, gett mig sinnesfriden tillbaka. I kombination med mina olika psykofarmaka har den gett mig lugn i själen. Det känns dessutom riktigt bra att den är laboratorietestad och kontrollerad så man vet vad man tillför kroppen. Jag kommer absolut köpa den större flaskan nästa gång. Ett mer ekonomiskt alternativ till kratom vilket är en enorm bonus. Jag rekommenderar CBD-olja till alla som behöver lite lagom sinnesfrid i en alltmer galen och uppochnervänd värld. CBD är så mycket bättre än illegala substanser och den är mycket snällare mot hela kroppen. Tack och hej, vego-leverpastej!
- Utmärkt kvalitet: Redovisar cannabinoidnivåer och beskriver terpenprofil utan att smickra eller översälja
- Variation i utbud: Överträffar all konkurrens. Särskilt impad av de olika bruna, samt destillat, men även blommorna är tiptop.
- Snabb och diskret leverans: Stort sett alltid dagen därpå om jag beställer under dagen. Ingen misstänksam avsändare på fraktsedeln.
- Snyggt och praktiskt packeterat: Inkluderar fuktkontrollerande påse med blommorna så de håller kvalitet under leveransen samt för senare lagring - jag behöver aldrig köpa fuktpåsar separat numera!
Sammanfattningsvis märks tydligt att detta företag kan sina grejer och bryr sig om att hålla en hög standard. Rekommenderat dem flertalet gånger och kommer fortsätta göra så i framtiden.
Tack för det ni gör Cannabislight / Raw Hemp och jag hoppas ni fortsätter länge till! Jag har nu gått ett halvår utan THC efter ett decennium av regelbundet bruk och ni är en stor anledning varför det gått så smidigt som det har. Mitt minne är nog allra mest tacksamt!

Vastaus yritykseltä Raw Hemp
Bestilte 26 april dem har sendt ut 2x ganger sier de men den förste og andre forsendelsen sitter fast i Hallsberg brevterminal. 🤬 jeg ser i PostNord app men ingenting er kommet frem her …dårlig greier

Vastaus yritykseltä Raw Hemp
Man fick ju hem produkterna snabbt, men allt smakar samma. Så tror inte det är seriös olja.

Vastaus yritykseltä Raw Hemp
enormt bra service och snabb leverans om något, mycket nöjd cbd oljan jag köpte var helt fantastisk funkar utmärkt för mig
Brændt vape
Brændt vape.
Jeg har købt en GSC vape cartridge, som fungerer fint de første par dage, indtil den pludselig begynder at spytte olien ud hvilket resulterer i at jeg får slemme smerter i halsen. Jeg gør alle de typiske tricks for at fikse den, men intet virker. Det skal siges jeg har et par års erfaring med vapes, så jeg ved hvordan man håndterer en vape, og hvornår skaden har været på egen hånd. Jeg har forsøgt at kontakte jeres kundesupport for , men med intet svar i 2 uger!!
Dette er dybt skuffende, da jeg ellers var stor fan af terpenerne, og effekten.

Vastaus yritykseltä Raw Hemp
Håller med de andra recensionerna om allt. Jättebra kundservice, snabba leveranser och högkvalitativa oljor. Jag kommer fortsätta att beställa här.
super servis och förklarende på telefon, snab leverance
Jag har ingen speciell åsikt.
Supersnabb leverans, 22tim.
Bra cbd/cbg olja, piggare under dagen, sover gott om natten. Känns som 20år yngre
så himla besviken beställde i söndags inte kommit än och de är onsdag och inget bevis att dem har skickat ut

Vastaus yritykseltä Raw Hemp
40% Cdc oljan motsvarande inte alls mina förväntningar.

Vastaus yritykseltä Raw Hemp
Alltid snabbt leverans. Sjukt bra produkter. Finns alltid lab rapporter. Bra priser! 10/10