Ravn Hjemmesider Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

2,8

Pas på med at lade jer forblinde af en billig pris. Pris og kvalitet hænger i den grad sammen i denne sammenhæng. Helt igennem elendig udviklet hjemmeside, pinlig ringe mail system hvor mail og kalen... Näytä lisää

Skulle have lavet en foto side. Det tog over 1 måned at lave en simpel hjemmeside som brude have taget et par dage maks. Elendig kommunikation og de forstår ikke kundens behov. Jeg fik heller ikke la... Näytä lisää

Topkarakter herfra! Jeg har nok været en af deres mest besværlige kunder med mine 15 mails dagligt, med nye tiltag, ændringer osv. Lige fra start er jeg blevet mødt med stor professionalisme, dy... Näytä lisää

Jeg har fået lavet en hjemmeside hos Ravn hjemmeside, hvor Martin Pedersen har hjulpet mig. Resultatet er jeg yderst tilfreds med, hvor både mine tanker om hjemmesidens udtryk er kommet frem, samme... Näytä lisää

1. Internet-sivujen suunnittelija

Tietoja yrityksestä Ravn Hjemmesider

Ravn-Hjemmesider.dk tilbyder professionelle hjemmesideløsninger til de bedste priser i Danmark startende fra 1499 kr.

Hjemmesiderne vil blive opsat efter dine ønsker og hjemmesiderne er selvfølgelig topmoderne og mobiltilpassede.

Stort set alt vil blive lavet for dig, og du har derfor minimalt arbejde. Når hjemmesiden er færdig, kan du meget nemt selv redigere i den.

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Anbefales!!

Ravn - hjemmesider kan i høj grad anbefales. Billig, hurtig og effektiv. Jeg har helt i gennem oplevet rigtig god service og god hjælp i et sprog, som man - også som fuldstændig ukyndig - har kunnet følge med i. Det er et par år siden nu, hjemmesiden blev sat op, og det er stadig muligt at få hurtig, god hjælp, når der er spørgsmål til ændringer, mv.. Hjemmesiden har i øvrigt virket godt.

28. marraskuuta 2016

Meget tilfreds kunde

Super service og meget profesionelle, fuld valuta for pengene, jeg er meget tilfreds. Hjemmesiden blev lavet helt som jeg havde håbet på og når der var noget undervejs sagde jeg bare til og så blev tingene gjort. Kan 100% anbefales.

29. syyskuuta 2016

Hjemmeside

Jeg har ikke noget at klage over han hjælper hvis man har brug for det man kan kun være tilfreds når han laver hjemmeside alt spiller bare

13. joulukuuta 2015

Super samarbejde

Jeg har samarbejdet med Ravn Hjemmesider flere gange, og der er altid fuld valuta for pengene. Hurtigt, fleksibelt, professionelt, inspirerende.
Hilsen Lone Yding, Yding Kommunikation

13. joulukuuta 2015

Meget seriøs.

Asger er super dygtig og hurtig til at lave ændringer når det ønskes. Kan kun give Ravn-hjemmesider.dk mine bedste anbefalinger.

Mvh/
Steffen Johansen
Sj.Industriteknik.

9. joulukuuta 2015

Godt samarbejde

Veltilrettelagt program for hvordan, hvornår og med hvilke virkemidler der skal til, for at få en hjemmeside op at stå. Super arbejde og til virkelig rimelige penge, og uden at skulle betale et abonnement for at have en hjemmeside :-)

2. joulukuuta 2015

Utrolig professionel, hurtig og effektiv!

Asger Ravn er utrolig professionel, han er hurtig og effektiv, han har leveret et super godt produkt. Hertil kommer, at Asger er sympatisk at samarbejde med, han kommunikerer hurtigt og effektivt. Jeg er meget tilfreds med resultatet af min hjemmeside, og glæder mig til at genoptage samarbejdet på et senere tidspunkt.

Jeg kan på det stærkeste anbefale Ravns-Hjemmesider til alle der ønsker en professionel hjemmeside og til en meget fin pris.

1. joulukuuta 2015

God kommunikation

Det var en god oplevelse at samarbejde med Asger Ravn. Der var nem og god kommunikation. Asger forstod alle spørgsmål og forslag, selv om jeg absolut ikke er IT-ekspert og inde i "IT-sproget". Også tilbagemeldinger var holdt i et "forståeligt" sprog, og Asger rettede hurtigt siden til.
Det blev en flot hjemmeside.
Asger er dygtig, og jeg kan kun anbefale ham.

Jens Emig

25. marraskuuta 2015

Seriøs, professionel og innovativ

Har oplevet en utrolig stor service og hjælpsomhed omkring oprettelsen af vores nye hjemmeside. Intet spørgsmål var for stort, intet for småt til at blive gjort noget ved. Gode ideer og forslag blev undersøgt, og hver gang oplevede vi, at langt de fleste var mulige, ellers havde Asger et forslag til en anden løsning.

25. marraskuuta 2015

Kan kun anbefale...

Jeg kan kun anbefale samarbejdet ved produktion af din nye hjemmeside.

Han er virkelig dygtig og vi er glade for vores nye side, som er produceret i Wordpress. Da jeg havde en stærk holdning til designet af siden, var det vigtigt for mig, at der var god sparing mellem os – og det virkede 110%.

Yderligere er siden i responsivt design (skalerbar) så den fungerer på både computer, tablet og smartphone. Næste hjemmeside bliver også produceret her.

26. toukokuuta 2015