Hele nare ervaring bij de boekenhandel rapunzel (Assen)gehad. Mijn dochtertje van 4 mocht een cadeautje uitzoeken van haar oma. Dochter wou een vogeltjes fluit oma gaf aan dat ze die zou kopen. De ve... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De winkel zit op een centraal punt in Assen. Grenzend aan diverse horeca mogelijkheden en de markt (woensdag en zaterdag) De winkel is kindvriendelijk ingericht. Met een prachtige speelruimte en genoe... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Boeken besteld tijdens de lockdown. Ze werden nog dezelfde dag mooi ingepakt aan huis bezorgd! Mijn eerdere ervaring in de winkel is ook positief, zo fijn om in rond te neuzen. Vriendelijk en perso... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Voor de drukke kerstdagen en tijdens lockdown 2 verschillende boekjes besteld. Helaas bleek dat 1 boekje niet voorradig was en hier werd ik snel over gebeld en zijn we tot een oplossing gekomen , er... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Rapunsel kinderboeken en meer is een kinderboeken winkel in Assen. Wij hebben meer dan 5000 titels op voorraad en leveren daarnaast alle beschikbare titels. Graag geven wij ook persoonlijk advies en dit doen we graag vanuit onze winkel maar ook online via de beschikbare kanalen.
Brink 27, 9401 HT , Assen, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Drie boeken voor drie adressen (kleinkinderen) besteld. Mooi verpakt met leuk kaartje erbij. Snel en heel goed verzorgd. Steun je lokale boekwinkel- dit is echt een pareltje en deze winkel verdient het!
Heel snelle bezorging, tijdens de lockdown. Om 10.25 uur heb ik 2 boeken besteld en vóór de lunch had Linda ze al bezorgd. En heel mooi ingepakt, heel fijn om deze boeken zo cadeau te kunnen geven. Dit is echte service. Hier kunnen de grote online-verkopers (nationaal en internationaal) nooit tegen op.

Vastaus yritykseltä Rapunsel
Goede en snelle service! Ik heb ‘s middags via de website drie makkelijk te lezen boeken voor kinderen besteld en twee kleurboeken. Deze werden dezelfde dag, begin van de avond, nog gratis afgeleverd bij mij thuis! Alles werd geleverd in leuk tasje met daarop een kleurplaat. Die werd door mijn dochter meteen ingekleurd.

Vastaus yritykseltä Rapunsel
Tijdens de lockdown heb ik een boek besteld. Deze werd de volgende dag persoonlijk thuisbezorgd. Wat een goede service!

Vastaus yritykseltä Rapunsel
Super service. Werd gebeld over het afleveren. Ze boden aan om een cadeautje leuk in te pakken en het werd 's avonds al gebracht. Het kon niet beter!

Vastaus yritykseltä Rapunsel
‘s morgens besteld en in de middag werd het boek al bezorgd, dat zijn service

Vastaus yritykseltä Rapunsel
Hele fijne winkel met een uitgebreid assortiment en mensen die er 'verstand' van hebben en je met alles willen helpen. Ook handig dat je in deze tijden een online cadeaubon kan kopen. Dus 5 sterren!!

Vastaus yritykseltä Rapunsel
Het artikel leek bij bestelling nog leverbaar, maar na het bestellen werd ik gebeld dat het niet meer op voorraad was. Daarna nogmaals keurig op de hoogte gebracht van de levertijd. Het product is netjes afgeleverd in de brievenbus, leuk ingepakt en in een papieren tasje. Prima service!

Vastaus yritykseltä Rapunsel
Heel tevreden over mijn bestelling kreeg netjes een mail wanneer het verzonden werd. Het boekje was netjes en zorgvuldig ingepakt

Vastaus yritykseltä Rapunsel
Snelle levering, goede service! Ik had gevraagd of de boeken konden worden ingepakt, en met dit prachtige papier is het weer een super mooi cadeau geworden om weg te geven.

Vastaus yritykseltä Rapunsel
Fijn geholpen. Kennen de boeken uit hun winkel en geven kundig advies. Als kers op de taart bezorging aan huis.

Vastaus yritykseltä Rapunsel
Online bestelling gedaan en heel vlot op de locatie afgeleverd. Prima service, dus dik tevreden.
Juist nu is het belangrijk om aankopen bij deze leuke kinderboekenwinkel te doen, ook als het even niet in de winkel kan. Blij met zo'n fijne winkel in Assen!

Vastaus yritykseltä Rapunsel
Alleen maar lof voor deze jonge startende ondernemer. Super service en ontzettend veel kennis over haar producten.

Vastaus yritykseltä Rapunsel
Goede en fijne service, ook aan de telefoon !
Snelle bezorging!

Vastaus yritykseltä Rapunsel
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.