Vi kom 5 mennesker. Ankom kl 11:05. Modtog drikkevarerne kl 12:00. Alle brunch retter var kolde, og der var fejl i drikkevarerne. Vi nævnte det for personalet, og blev fejet af. Vi kan alle fejle, me... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Blandet oplevelse. Super lækker brunch anretning. Latte der var totalt oversukret . Betjening der var totalt fraværende. På professionelle cafeer følger der vand med hvis man køber latte. På cafe K ko... Näytä lisää
Sparsom service. Virkelig lang ventetid. Og ikke imponeret over maden. Trods få mennesker i caféen ventede vi 1 time og 15 minutter på vores mad og drikkevarer. Vi havde bestilt tapas brunch. Jeg v... Näytä lisää
Meget dårlig vegansk ret /salat. 2/3 eller mere var blot salat blade. 5 falafler en spiseske endamebønner, meget hårde crotonner, 2 strimlerne slatten rød peber og det var det! Når man påpegede det... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Kaos og et cirkus show
Vi ventede 60min på vores brunch, det var ren kaos og sikke et cirkus show. Tjenerne eller det er nok for meget sagt, de unge piger uden oplæring i god kunde service, kendte ikke til ordet “undskyld vente tiden”, de var mere interesseret i at “diskutere” med de andre kunder som kom og spurgte om hvor deres mad blev af. De blev ved med at ta kunder ind, selvom de godt vidste der var vente tid. De sagde til de ny ankommende kunder at der kun var 20minutters ventetid, men næsten alle omkring os ventede i 50-60 min på betjening og maden. Det plejer sku at være godt på cafe k, og jeg har haft det som et af mine yndlings steder, men det er helt sikkert blevet ændret nu. Går længe før jeg kommer igen!
Vi ventede i mere end 40 min.
Vi ventede 40 min. på en lille brunch og en børneburger. Efter at have ventet og ventet spurgte vi en af tjenerne, der gik upåvirket omkring, om vores bestilling var på vej. Hun skulle ud i køkkenet, og efter lidt tid fik vi at vide, at der ville gå yderligere 15 min. pga, en stor bestilling, de havde fået ind. Men der var ikke kommet flere folk i cafeen. Utrolig dårlig service og koordination fra personalet, der virker pænt ligeglade med deres kunder. Vi kommer ikke tilbage.
utrolig lang ventetid for en potion…
utrolig lang ventetid for en potion nachos.
Støt aldrig den café med utrolig dårlig service
D. 20. Juli skulle vi 6 personer spise en firmafrokost på denne Café. Der var bestilt bord, og der blev først efter noget tid ryddet borde til os. Da det var en varm dag skulle vi sidde udenfor. Det bord der blev sat til vippede og tjeneren prøvede om hun kunne få det udbedret, men gav hurtigt op så det måtte vi så klare. Vi bestilte mad og drikkevarer herunder 2 kander( flasker) vand som lige var tappet fra hanen. Vi bad om is og tjeneren kom med en skål is der blev sat meget hårdt i bordet. Ingen ske i isterningerne og da vi bad om en sådan fik jeg en teske. Bad her om en spiseske- tjener tydeligt irriteret over dette.Maden levede ikke helt op til det forventede og betjeningen var så ringe som aldrig set før. De havde travlt med at hyggesnakke og selv spise - da vi efter laaaang ventetid rettede henvendelse om at få bordet ryddet og høre hvad de kunne byde på af dessert/ kaffe / kage var det en neget sur og uvidende tjener der kom til bordet ( i forhold til kaffer)
Vi betalte og jeg rettede henvendelse til tjenerne om den dårlige service - havde dog købt for et stort beløb - og blev her overfuset af en billig udseende tjener med store falske vipper der råbte at det f.. ikke var en restaurant men en café .
Aldrig nogen sinde mere om jeg ønsker at støtte det skrækkelige sted og de øvrige deltagende er helt enig i denne bedømmelse som kun kan få 1 ⭐️for maden - resten er til minus ⭐️⭐️⭐️
Om jeg begriber at man vil have en service virksomhed drevet på denne måde med dårlige anmeldelser til følge .
Cafe k Randers
Vi skulle på cafe k en eftermiddag og vi ankom og kig op til baren og der kom en tjener og gav os vores menu - kort. Han sagde i tager bare plads og vi sagde tak, lidt efter kom der en anden tjener som sagde hvad ville i bestille. Vi bestilte så og maden kom 20 min. Efter og det var meget fint, men der var kun en meget sød pige ved navn Mathilde som hjalp os og en dreng. Andre tjenere sad bare ned. Men med det hele var det hele næsten i top, så maden kom i tide og smagte godt, ligemeget med tjenerne, fordi der var i det mindste 2 der hjalp, så det hele var i top.
Rigtig god restaurant🤍kan godt anbefales.
Cafe Selvbetjening ?
søndag d. 24-07-2022
vi kommer ind 2 gæster og bestiller 2 gange brunch, vi får hver vores madkort og får af vide vi kan sætte os hvor vi vil, vi går ind og kigger på bordene, jeg kan personligt godt li at sidde ved de store runde borde med sofaerne rundt om, vi opdager hurtigt at begge borde har enten tomme tallerkner på eller er snavsede med madrester, jeg går hurtigt op og beder en af medarbejderne om vi kan få tørret bord 230 af, det klares hurtigt og vi sætter os.
vi krydser af det vi skal ha og spise og venter nu på tjeneren, efter 15 minutter blir vi utålmodige og der kommer ingen forbi så jeg tager vores madkort og går op i baren ved indgangen, lægger madkortene på disken og siger "bord 320 er klar" så alle kan høre det, tjeneren fanger hentydningen og siger hun kommer lige med det samme.
jeg sætter mig ned igen, hun kommer hurtigt og vi bestiller en kande vand til maden,
da vi så får maden opdager vi hurtigt der mangler skeer til at ta det med, vi går op og bestiller skeer, vi sætter os igen.
imens vi spiser vores mad lægger jeg mærke til et andet bord der kom lidt efter os, de sidder også og knækker nakken efter en tjener og til sidst går en af dem op i baren og beder om noget betjening, og jeg tænker ved mig selv "oki så det er ikke bare os"
da vi har spist det meste af maden mangler vi brød, jeg går op og bestiller brød, vi får af vide der går lige lidt, fair nok, jeg går hen og sætter mig ned igen. Efter mindst 7 minutter går min veninde op og spørger om brødet er klar, hun kommer tilbage med et lille grin på læben, jeg spørg hva så? og her siger hun at tjeneren snerrede og sagde at brødet var lige i ovnen, jeg tænker whatever gider ikke starte en scene over lidt brød og vi griner begge af situationen, selvom det faktisk er mega irriterende at man skal rejse sig 4 gange under en middag.
lidt efter løber vi tør for vand men der der gider jeg simpelthen ikke selv rejse mig op for at få fat i nogle tjenere som kan hælde en gang vand op, så kan jeg godt undvære en tår vand i den situation.
maden var tip top ingen fejl der MEN cafe K i kan VIRKELIG blive bedre.
Elendig sted
Elendig sted. Ventetiden på maden var 50 min. Derefter fik vi at vide, at de glemte at bestille vores mad i køkkenet. Eneste positive punkt var en ung mand i baren som kendte til ord: “undskyld”. Det var vores sidste besøg på Cafe K i Randers.
Elendigt sted - ELENDIG KUNDESERVICE
Elendigt sted ! Jeg bestiller mad gennem Wolt app. En brunch og en snackkurv . Chauffør kommer med maden uden brød til. Hønsesalat, tunmousse,leverpostej og røræg UDEN brød til. Hvor ulækkrt er det og spise uden brød, nu har jeg brugt over 30 timer frem og tilbage på snak og de vil refundere en snack kurv til 59kr. Det bare for arrogant i min verden. Jeg kommer der aldrig igen, og jeg bruger nu aktivt min fritid og skabe dårlig omtale , fordi god omtale fortjener de simpelthen ikke !!! Det steget ham Søren haremis til hovedet at han engang havde en god forretning !
Ps. Det skal også nævnes Brunch bestilling var 1 ordre og snackkurv en 2 ordre. Altså de vil refundere en ordre som intet har at gøre med brødmangel på min brunch ! De helt væk fra virkeligheden derinde. Når man ringer og brokker sig, får man en teenager i røret , uden bemyndigelse til noget som helst. Endnu engang 0 stjerner
Var på Café K i går
Var på Café K i går. Det var så dårligt. Kartoffelbådene smagte som om de var stegt i gammelt friture fedt.( jeg spiste kun 2 stk ) De kunne ikke spises😡kødet skulle medium steges det var helt rødt, så det flød ud på tallerkenen. Det eneste der var godt,var brødet. Første og sidste gang jeg spiser der🙄
Ikke tilfredsstillende mad
Onsdag den 29 jun 2022. Jeg fik en god lemonade, men mit stjerneskud var en overstegt og tør fiskefilet ovenpå brød der var svampet, laksen var også tør og der var et stykke hvid fisk der så ud som om det havde været i en hurtig mikroovn som jeg slet ikke ville røre ved. Aspargesene fra glas var våde og nærmest bare hældt ud ved siden af det hele. Rejerne var udmærkede dog. Så ikke en succes. Jeg er på slankekur og jeg føler ikke at det var det værd at synde den dag.
Fy for h*lvede et sted.
F*ndme en skam man mindst kan give 1 stjerne.
Vi er 4 piger der skulle hygge og have lidt mad. Vi venter gud ved hvor lang tid på vores mad, for at vores pomfritter var brændte, burgerbolle var brændt, bøf var HELT kød OG FOR GAMMELT KYLLING?!?! Hvordan kan man tillade sig at sælge det?! Min veninde er ved at kaste op over denne kylling, og vil derfor have nachos istedet. Det er fint og vi får besked på at den snart vil komme. Hun bestiller UDEN kylling, og hvad var der i? F*****g kylling. De tager den med ud og vi må igen vente på en ny nachos. Da vi har ventet i 20 minutter vælger vi at gå. Den søde medarbejder Caroline siger at selvfølgelig skal vi ikke betale for kyllingeburgeren og de nachos vi faktisk aldrig fik. Som undskyldning for det brændte mad, fik vi drikkevarerne gratis. Rigtig fin service fra hendes side. Den ene stjerne går til hende.
Men hvad f*** er det for noget, helt ærligt? Det var sidste gang jeg nogensinde spiser der. Føj.
Fejl igen i vores ordre.
Fejl igen i vores ordre. Efter flere besøg i restauranten har vi oplevet vores fejl i vores ordre.
I dag hentede vi TAW og bestilte 40 min før og alligevel påpegede min kæreste 3 gange i telefonen at hun ikke skulle have bacon i sin ordre. Da vi kom var maden ikke færdig, der var selvfølgelig bacon i. Da vi afleverede vores mad tilbage siger pigen der både tog i mod ordren og afleverede ordren til min kæreste - “jamen det står jo tydeligt her på TAW sedlen” lidt bekymrende at maden ikke er blevet tjekket efter inden man afleverer maden til kunden. Fejl, fejl og atter fejl er efterhånden bare det man forbinder med café k i Randers.
Café k Randers
Vi ventede en time på kold brunch. Der var flere der klagede over at både den “lune leverpostej”, “æg med bacon” og “lun belgisk vaffel” var helt kold (inkl. os).
Stedet var over proppet med mennesker og konstant højt støjniveau.
Specielt tjeneren bag disken til kaffe var ualmindelig ubehøvlet overfor kunderne (12/4 kl. 10-11). Derudover stod rækken af kunder både ud af døren og op af trappen gennem restauranten - men ingen betjente dem.
Det er virkelig gået ned af bakke for stedet siden sidste år…
Kritik
Vi mødtes 3 personer på Cafe K i Randers. Da der har gået 20 min måtte vi ind og spørge om der kom en ud eller vi skulle bestille inde.
Der ville komme en.
Da vi havde bestilt
En snack kurv
Krydret fries
Et stjerneskud.
Vi hentede og ventede. Folk der kom efter os fik deres mad (fries) men ikke os.
Da der var gået 45 min, gav vi op. Vi betalte vores drikke vare og afbestilt maden.
Vil råde jer til at blive væk
Bliv for Guds skyld væk.
Bliv for Guds skyld væk.
Ventede på maden i en time selvom vi næsten var de eneste i caféen da vi ankom.
Toilet var ikke rengjort.
Efter mange år som kunder takker vi farvel. Vi gider simpelthen ikke at give flere chancer til café k Randers
Kedelig oplevelse
Kedelig oplevelse. Måske er det nok svært at skaffe personale i øjeblikket, men man må dog kunne forvente et vist minimum. Blandt flere ting fik vi serveret en hvidvin til 300 kr uden køler og uden at flasken var åbnet. Derudover giver deres bestillingsapp en kedelig og upersonlig oplevelse hvor man lige så godt kunne være taget på MCDonald i stedet.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.