Radio-Code.nl Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een Ford Focus uit 2008 gekocht en de zekering moest eruit om de radio te resetten, want de volumeknop werkte niet omdat deze was vastgelopen. Na reset bleek er geen radiocode te zijn. Na lang... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fiat Talento met renault radio. Eerst bezoek gebracht hoofddealer in wijnegem, auto moest worden binnengebracht om code op te sporen, 1,5 huur × +/_ 90 euro. Dit om blijkbaar radio te demonteren... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik was al 2 weken bezig om de code via de Nissan dealer te krijgen. Uiteindelijk was het zover dat ik eerst mijn adresgegevens moest doorgeven en 25 euro betalen. Nu had ik binnen 20 minuten de code,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mijn accu was eruit gehaald ivm reparatie, hierdoor een code aan moeten vragen voor mijn Renault Clio. Vanochtend aangevraagd en binnen 1 uur al antwoord terug met de juiste code. Ik wist niet zeke... Näytä lisää

1. Ajoneuvot & Kuljetus

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Bent u niet meer in het bezit van de code van uw radio of kunt u deze niet meer vinden. Wij bieden u de service aan om de originele radio code op afstand op te vragen. Het enige wat wij van u nodig hebben is het serienummer van uw autoradio, deze is te vinden na demontage van de radio op de witte sticker of deze is in de behuizing gestanst. Ook ondersteunen sommige modellen de weergave van het serienummer op het scherm zelf. U kunt de radio code bestellen met behulp van onze webwinkel. Betaling verwerken wij via een veilige verbinding via PayPal, iDEAL of Bancontact/MisterCash. Kies het merk waarvan u de code kwijt bent en vul dan het serienummer in. In de meeste gevallen hebben wij binnen 24 uur de originele radio code voor u. De radio code ontvangt u per mail en per sms.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

28 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Beter dan de autodealer!!

Geruime tijd accu losgekoppeld geweest ivm reparatie aan mijn Jeep Patriot. Je raad het al........geen radio meer. Bij de Jeepdealer alle info verstrekt die nodig was volgens hun: VIN van de auto, radio serienummer en streepjescode. Na 2 dagen het antwoord "In onze database is geen radiocode gekoppeld aan de gegevens en onderhoudsboekjes van deze Jeep. Waarschijnlijk heeft dit te maken met de leeftijd ( 16 jaar ) van het voertuig".
Gelijk na dit bericht Radio-Code.nl ingeschakeld en meteen na 1 dag de juiste code ontvangen! Dus in de helft van de tijd en met minder gegevens dan de Dealer nodig had.

19. kesäkuuta 2024

Radiocode

Bij het vernieuwen van mijn accu geen by-pass gemaakt. Resultaat,radio deed het niet meer en geen code meer te vinden. Gezocht op internet en bij dit bedrijf terecht gekomen. Uitleg gevraagd via de mail en kreeg direct een reactie. Gedaan wat er mij is uitgelegd en binnen een dag de code binnen gekregen
Radio doet het gelukkig weer
Aan de werkwijze van deze mensen kunnen heel wat bedrijven een voorbeeld aan nemen. Krijgen een hele dikke 10 van mij. Nogmaals bedankt
Mvg Henk Bos

8. kesäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

heel net bedrijf komt hun afspraak na.

heel net bedrijf komt hun afspraak na.
ik heb deze auto net maar er moest een nieuwe accu in. maar wat ik niet wist dat er een code op der radio zit en was er niet bij geleverd.tot ik radio-code.nl zag op internet een mail gestuurt gisteravond en op zondag de code al binnen.
radio-code.nl heel erg bedankt
code werkt

26. toukokuuta 2024

Top service

Top service. Ondanks fout vanuit mijn kant, toch opgelost en de radio code ontvangen. Prima mail contact onderhouden.

10. huhtikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Mijn broertje heeft deze auto al lang…

Mijn broertje heeft deze auto al lang gekocht, eindelijk zit ik nu voor oppas bij hem en rijdt deze auto. Dus gisteren ff op google gezocht en kwam jullie site tegen dus de code besteld dacht ik zie het wel. Vandaag code gehad en radio doet het perfect.Heel hartelijk bedankt Krishna

27. maaliskuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

De accu was los geweest

Had de accu los gehaald van mijn
Opel Corsa D 2014 Duitse import.
Toen moest ik in eens de code invoeren.
Die ik nooit bij de auto had gekregen.
Ik dacht dit word helemaal niks.
Omdat het om een duitse import auto gaat.
Net binnen 24 uur had ik de code.
En meteen geprobeerd en het werkt 100%
Alleen vind ik het wel erg duur
€30,- voor een code van een Opel.
Terwijl de rest vele malen goedkoper is.

8. maaliskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin