R2 Drive Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

God kørelærer (Ertuğrul), hjælper, lytter og kommer med gode hjælpsom eksempler, ingen stress og kun skarp. Store anbefaling

Jeg har taget et lynkursus her hos R2Drive, og jeg må sige, at jeg ikke kunne være mere tilfreds! Jeg bestod begge prøver i første forsøg takket være den mega søde kørelærer, Ertu, der guidede og... Näytä lisää

1. Autokoulu
  2. Aikuiskoulutus
  3. Kurssi
  4. Tutorointipalvelu

Premium køreskole beliggende på adressen Rådmands Boulevard 5 st. th. i Randers, hvor du betaler en fair pris for en kompetent kørelærer. Takket være vores moderne tilgang og trygt undervisningsmiljø, har vi en meget høj beståelsesprocent. Prisen for lovpakken er fra 17499 kr. Udover det har du omkostninger til færdselsstyrelsen for prøvegebyr (1600 kr), lægeattest (ca 500 kr), færdselsrelateret førstehjælp (ca 500 kr) og pasfoto (ca 80 kr). Uanset om du er førstegangserhverver, generhverver eller blot vil have genopfrisket dine kørefærdigheder, så er R2 Drive et godt valg. Køreskolen beskæftiger 4 kørelærere. Indehaveren Ertugrul har generelt solid erfaring i bilbranchen, så du altid kan få en god snak og erfaring med på vejen. Vigtigst af alt er Ertugrul en kompetent og rolig kørelærer.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

29 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, jeg er 17 år og skulle til at have et kørekort. Jeg fandt et par forskellige køreskoler og hvor meget i tvivl om hvilken en jeg skulle vælge da der er ret mange, men jeg er glad for at have valgt R2 Drive der var rigtig god service og kørelæreren handlede og svarede hurtigt når man havde spørgsmål. Vil klart anbefale👍

8. kesäkuuta 2026

Super god kørelærer!

Super god kørelærer! Kørelærer er meget nede på jorden som giver en god tryghed😊 Kan stor anvendelse her fra!

Begge prøver bestået i første forsøg👍

10. kesäkuuta 2026

Kan klar anbefaler R2drive

Kan klar anbefaler R2drive. Skulle op til køreprøve igen pga betinget frakendelse og der var go hjælp og vejledning. Havde 2 køretimer til at få pillet unoder af en afaren billist. Sød og rar og nede på jorden.

9. kesäkuuta 2026

Det var en rigtig god oplevelse

Det var en rigtig god oplevelse, som jeg virkeligt kan anbefale. Der var ingen stress, bekymringer eller usikkerhed her, kørelæreren er et virkelig nede til jorden menneske som gør det meget nemmere at fokusere☺️R2 drive, kan jeg sagtens anbefale, hvis man skal have et kørekort.

Kort info: bestod jeg begge prøver i første forsøg😉

8. kesäkuuta 2026

Professionel og tryg oplevelse

Blev mødt af en professionel forståelse for at få planlagt tingene, så det kunne passe ind i en travl hverdag.
Ertu er endvidende meget rolig og rigtig dygtig til at sørge for at man føler sig tryg og klar til prøve.
De varmeste anbefalinger herfra.

27. toukokuuta 2026

De bedste anbefalinger

Jeg bestod begge prøver i første forsøg takket være den mega søde kørelærer, Ertu, der guidede og forberedte mig på det hele.
Som førstegangstagende er der ikke noget at bekymre sig om, og alting bliver forklaret på en super nem og forståelig måde.
Eventuelle spørgsmål er heller intet problem. Jeg skrev selv en e-mail inden opstart, da jeg havde nogle spørgsmål. Jeg fik et super førstehåndsindtryk.
Alt i alt er det simpelthen bare en mega fremragende køreskole og en smadder dygtig kørelærer. Jeg anbefaler på det kraftigste!

13. huhtikuuta 2026

Jeg er virkelig glad for at jeg valgte…

Jeg er virkelig glad for at jeg valgte den her køreskole. Der har været en god og rolig stemning hele vejen igennem, og jeg har følt mig tryg og godt forberedt. Især tak for den kæmpe tålmodighed - det gjorde virkelig en forskel for mig. Tak for den gode undervisning. Kan varmt anbefales 😊

11. helmikuuta 2026