J'ai pu participer à un quiz lors d'un évènement d'entreprise. Ludique, énergisant et surtout collaboratif ! Puisqu'on ne joue pas les uns contre les autres, ça favorise les échanges. Play list vari... Näytä lisää
Ik heb al vaker quizzen besteld t.b.v. onze personeelsavonden. Nu voor een sponsoravond voor het goede doel een muziek Bingo avond georganiseerd met behulp van de Bingo's van Quizmaestro. Onze gasten... Näytä lisää
What a fabulous way to spend New Years Eve!!!! Thank you so much we all enjoyed ourselves thoroughly. Gave us a couple of hours of fun, singing and dancing while waiting for the midnight fireworks. Al... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Organiseer je een Quiz? Bestel dan nu eenvoudig een kant-en-klare PubQuiz vanaf slechts 19 euro. Met onze PubQuiz ben je verzekerd van een avond vol plezier!
Minckelersstraat 16B, 6211GX, Maastricht, Hollanti
- info@quizmaestro.nl
- quizmaestro.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Geweldige muziekbingo’s en topservice! ⭐⭐⭐⭐⭐
Ik koop regelmatig muziekbingo’s bij Quizmaestro en kan niet anders zeggen dan dat het altijd een succes is!
De bingo’s zorgen voor een fantastisch feestje, ongeacht de gelegenheid. Het is superleuk om zelf te presenteren en iedereen gaat helemaal los.
De service van Quizmaestro is echt top: vriendelijk, snel en altijd goed bereikbaar. Het bestelproces is eenvoudig en alle producten worden snel geleverd.
Kortom, een aanrader voor iedereen die een gezellige en muzikale avond wil organiseren!
De quiz was best lastig
De quiz was best lastig. Er waren veel specifieke vragen over vrij onbekende films. Dit had breder gemogen. Eerlijk gezegd vond ik hem (voor een familiedag met verschillende leeftijden) wat tegenvallen. Ik heb wel vaker pubquizzen gespeeld, deze was moeilijk. Bijv.over merk tas: er stonden merken bij waar iedereen nog nooit van had gehoord! Het had dus meer algemener mogen zijn. Wel leuk de verschillende onderdelen!
QuizMaestro is a guarantee for a fun activity
Played QuizMaestro’s quiz now for a second time this year during a family evening, we were with a group of 10 people and everyone enjoyed it very much! Would totally recommend QuizMaestro if you’re looking for a fun activity with friends, family or colleagues!
E-Mail met alle gegevens was er snel
E-Mail met alle gegevens was er snel. Alle reviews van de verschillende spellen zijn hetzelfde :). Dat er nog een klein bedrag pp bij komt staat in het begin niet echt vermeld. Ook klopte het aantal muzieknummers niet. Sommige stonden niet op de playlist
Super avond met collega’s
Was super vanavond hebben we met collega’s de foute muziek bingo gespeeld. Iedereen vond het geweldig en er is hard meegezongen. Makkelijk te installeren kreeg meteen bericht terug na dat ik een vraag had gestuurd via whatsapp. Top !!!
Top Muziekquiz
Hele leuk muziekquiz. Eenvoudig te bestellen, na betaling ontvang je meteen de mailtjes met factuur en bingokaarten. Link naar Spotify lijst werkt ook goed. Zelfs als je de mail naar iemand hebt doorgestuurd. Voor jong en oud is zeer goed te doen van 7 jaar t/m 78 jaar. Heel leuk!
Het was een schot in de roos
Het was een schot in de roos. Heel eenvoudig te organiseren en meteen een gezellige sfeer tijdens onze familiedag
Het ai dat ik het graag wil gebruiken…
Het ai dat ik het graag wil gebruiken maar vind het veel te duur
Muziekbingo helemaal top
Duidelijk beschreven, helemaal compleet. Bingokaarten hadden wat mij betreft iets minder gekleurd mogen zijn, zijn wel mooi hoor !(kost zoveel inkt ...)
Muziekbingo was een groot succes
We played this quiz during our guys’ weekend.
We played this quiz during our guys’ weekend. Great way to decide the bed arrangement in the villa. The quiz is just the right length to keep everyone’s attention. Fun questions and videos in between. Highly recommended 👌🏻 — a fun activity with low effort.
Aanrader!!
Gisteren een leuke pubquiz gedaan. Echt van genoten! Zeker voor herhaling vatbaar :)

Niet complete afspeellijst
Helaas stonden er een heleboel nummers niet op de Spotify lijst zodat er geen volle bingokaart gescoord kon worden
Heb dit gemeld en helaas geen antwoord gekregen van quizmaster

Vastaus yritykseltä GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro)
Supermakkelijk om te bestellen alles…
Supermakkelijk om te bestellen alles heel duidelijk en mijn dochter heeft een topfeestje gehad! Dit is zeker een aanrader voor een geslaagde avond!

Vastaus yritykseltä GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro)
Je merkt dat er veel zorg en…
Je merkt dat er veel zorg en creativiteit in de vragen is gestoken. De mix van verschillende onderwerpen zorgt ervoor dat het nooit saai wordt

Rollator Bingo hebben we er van gemaakt waren bijna allemaal 80 jaar
iedereen had veel plezier en daar gaat het om

Vastaus yritykseltä GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro)
Een fantastische aanvulling op mijn…
Een fantastische aanvulling op mijn verjaardagsfeestje! Heel hard gelachen en meegezongen. Een leuke touch aan de Bingo gegeven door grappige prijzen te laten winnen.

Nice and fun!
Great experience and lots of fun with the music bingo! I recommend

Foute Muziek Bingo
Wij hebben de foute muziek bingo op onze familiedag gedaan. Dat is echt een aanrader iedereen kon meedoen van 6 tot 80 jaar oud. We hebben lekker meegezongen en dansjes werden er ook nog tussendoor gedaan.

Vastaus yritykseltä GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro)
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.